- Konu Sahibi manolya tan
-
dürüstmüş peh peh .bu dürüstlük demek değildir .madem öle hamile kadının arkasından iş çevirmeyeceksin .haa yaptın bir hata hamile kadının yüzüne yüzüne ben birine aşık oldum diyemezsin arkadaş .neresi dürüstlük bunun .buna diyecek birşey bulamıyorum ben doğrusu .
ve hamileliğim son 3 haftasıydı öğrendiğimde ben bunu öğrendikten 3 gün sonra acil doğuma girdim.Nasıl bir psikoloji yaşadığımı siz düşünün 3 gün yoğun bakımda kaldım yüksek tansiyon beni bitiriyordu.doktorların ya bebeği ya da anneyi kurtarmamız gerekiyor dediğinde ben kendi canımdan vazgeçmiştim.Onun kurtarılması için ne gerekiyorsa yapmalarını söyledim.Ama şükürler olsun ki allah beni ve oğluma bağışladı yüce rabbime sığındım hep dua ettim.Çok uzun uğraş sonucu ona kavuşabilmiştim.Tedavilerle ve bu adamın bana yaptığı kötülüğü hiç bir zaman unutmayacağım ve unutturmayacağım.ben çok kırıldım,güvenim yerle bir oldu.Bana destek olması gereken yerde o beni sırtımdan vurdu..Sıkıntılı bir süreçteyim sizlerle paylaşmak istedim
Allah kahretsin bu erkek cinsini!
Tiksinir oldum iyice.
boşanma davasını açtım velayet tazminat nafaka hakkımda hayırlısı olsun paylaşmak istedim sizlerle
canim sadece erkekler mi? ya o kizlar? evli barkli oldugunu bile bile nasil kabul ediyorlar nasil iliski basliyorlar hic mi düsünmüyolar
bu karisini benimle aldatiyor benide zamani gelince aldatir diye hic mi akil fikir yok!
sadece erkekler dil kizlarinda sucu var onlar bu duruma gelmesini musade ediyorlar!
haa erkekler sucsuzmu o da degil madem bir tane ile yetin miyecektin ne diye evleniyorsun baskasinin hayatini alt üst ediyorsun!
üstelik birde daha dogmamis cocugunu tasiyor nasil bir vicdan
konu sahibesi ALLAH yar ve yardimcin olsun insaALLAH bebisin ile cok mutlu günleriniz olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?