- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.484
- 548
- Konu Sahibi Lovelybutlonely20
Kimse durduk yere konu sahibine saldırmadı aslında, konuyu açarken yaptığı namusluyum vurgusu sonrasında namusu açıklayış sekli sebep oldu buna.Bazen kk uyelerini cok acimasiz ve yasadigi toplumdan bihaber goruyorum. Ben de bekaretin kadina yuklenilmesinden kendi her halti yiyip bakire kiz arayanlardan vs hic haz etmem ve evet sevismek evlenmeden erkek kadar kadinin da hakki bence. Ama bence boyle. Bu toplumun buyuk cogunlugu icin bir tabu ve evet bakire evlenmek hala bu toplumda önemli buyuk bir kesime gore. Bu kesimin icinde diye neden asagilanir ki bir insan. Bazilari da kocanin dedigi gibi icinin kotulugu yansimis falan demis. O koca da eminim.ki bekareti konu sahibi kadar onemsiyordur. Bence insanlara saydirmadan birazcik onlarin penceresinden bakmak gerekiyor. Herkes sizin gibi yasamayabilir
Ben inancım gereği evlilik öncesi cinselliğe karşı bir insanım. Bunu bekâret diye nitelendirnek de çok itici benim için çünkü mevzu zardan ibaret değil. Sadece kadına atfedilmiş birşey de değil ayrıca.
Benim bu konudaki hassasiyetim, aynı hassasiyeti taşımayını namussuz yapmaz. Namus da kişiye göre değişecek bir kavramken birde.
Bir tanıdığım kötü giden evliliğinden dert yanarken ikinci evliliğini bekâr bir adamla yapan arkadaşı için o bile mutlu oldu da ben olamıyorum demişti. Bunlar hep aynı mantığın insanları kategorize etme şekli.
İnsanlar birşeyleri tercih ederken üst düzeye çıkmıyor, bu tür ayrıştırmalar da oldukça yanlış olduğu için tepkiler de normal geliyor bana.