Konuyu okurken güldüm valla
Biz eşimle bu konu yüzünden saç baş girecektik birbirimize ve ciddi ciddi tartıştık .Konu nerelere taşındı bir bilsen
Şimdi düşününce güldüm , kavga da söylenen sözleri ciddiye almayın ...
canım kavga değildi işte kavga etmiyorduk ki.
Biz de kavga etmiyorduk ki , eşim de bana eşinin dediğine benzer bir cümle kurdu .
Sen misin onu diyen alllah
Asıl kavga ondan sonra başladı.
Fazla naz aşık usandırır.Canım ya şimdi sana bunlar önemli meseleler geliyor ama bir kaç zaman sonra çocukluk etmişim diyeceksin .
seni çok iyi anlıyorum çünkü bende aynı seylerle karşılaşıyorum.Hep pohpohlarsan iyisin en küçük bir tepki,moral bozukluğunda kırılan sensin ama küsen o.Adamın gelip bir öpücükle gönül almasını beklerken bütün gün ne arar ne sorar,gelince konusmaz.Tabi biz kadın milleti dayanamayıp ne oldu diye sorunca sen daha iyi bilirsin kendine soracaksın der.Ben erkeklerin kadın duygusuna asla sahip olamayacaklarını düşünüyorum.Ki ben bebeğimi kaybettim ,düşük yaptım,hassas olmam gayet doğal evet mutlaka o da üzgündür ama.Bana dediği laf artık dr a gitmiyorsun bırakıyoruz bu işi.Halbuki ben sadece biraz ilgi beklemiştim.Ddün gecem ağlayarak geçti,gözlerim hala şiş.Sabah sinirlerinin bozuk oldugunu söyledi ve özür diledi ama benim içimden kopan parçalar ömrümden götürüyor.
Geçen akşam öğrencilere verilen kıyafet serbestliğiyle ilgili bir konu açtı eşim. Beni doğrudan ilgilendiriyor bu konu mesleğim icabı. Ben de konuşurken heyecan yaptım galiba sinirlendim. Bana dedi ki ''Tamam bağırma başım ağrıyor zaten. Seni kim ezdi küçükken böyle bilmiyorum ki. '' Bu söz üzerine kızdım ben de konuşmadım. Ona kızdım surat astım küstüm diye o da bana kızdı. Cuma akşamdan beri konuşmuyoruz. Bu normal mi sizce? Ben kırılıyorum suratım asılıyor istemdışı. Kırılıyorum diye adam da bana kızıyor nasıl iş anlamadım :S
o konuşmadan konuşmıcam bu sefer. açıkça söyledim insan gelir bi sarılır, yanlış anladın hayatım der, özür diler... buna rağmen bir adım atmadı. o da çok inatçıdır. ikimiz de aslan burcuyuz gerçekten çok doğruymuş anlaşamaz iki aslan yenişemezler diyen astrologlar :) o safsatalara bile inanmaya başladım valla.
evet evet tamm da bu :) bu arada geçmiş olsun canım üzülme Allahtan ümit kesilmez hayırlı bir evlat verecektir elbet ama zamanı vardır moralini bozma.
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin.Bir arkadasımın eşi de böyleydi adam asla arkadasım konusmadan,yaklaşmadan barışmazdı.Nerdeyse 8 yıllık evliler.Adam hiçççççç değişmedi.Arkadasım boşanmaya kadar geldi artık ama ortada 2 cocuk var.Kısacası bir kere baba evinden çıkınca ortada aldatma,şiddet,eve bakmama,kumar,içki gibi şeyler yoksa düşünsenize ailenize gidip böyle böyle anlattınız.Ne derler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?