Eşinin tartışma sırasında çocukluğuna inip değerlendirme yapması ilginç geldi. Görüşünüz farklı mıydı? sadece sen sinirlendiğin için mi söyledi bilmiyorum ama seni kim ezdi falan seni daha fazla sinir etmekten öteye gitmez.
Sende küsen biri misindir? ben hiç küs kalamam bilhassa eşimle...
Eşinin tartışma sırasında çocukluğuna inip değerlendirme yapması ilginç geldi. Görüşünüz farklı mıydı? sadece sen sinirlendiğin için mi söyledi bilmiyorum ama seni kim ezdi falan seni daha fazla sinir etmekten öteye gitmez.
Sende küsen biri misindir? ben hiç küs kalamam bilhassa eşimle...
bazen,çok sinirlenirsem ben de eşime çocukluğuna inelim bi bakalım neler varmış da böyle konuşuyorsun derim :) acaba o da mı çok alınıyodur?hakaret olarak algılamamıştım hiç.
ben ortada çok büyük bir problem görmedim ama çocuk gibi küsmesi falan yakışmıyor tabii..kırıcı olan o ise alttan alacak olan o olmalı.
Bazı kadınlar kişilik itibariyle daha dominant olabiliyor.
en öyleyim mesela, hele haklı olduğumu düşünüyorsam asla taviz vermem.
Ama eşim küs kalamaz, hemen bir bariş ışığı gönderir, eğer o ışığı alırsam bende asla uzatmam.
ama hem haklıysam bide eşim kendi kendine küserse asla barışmam.
bazen,çok sinirlenirsem ben de eşime çocukluğuna inelim bi bakalım neler varmış da böyle konuşuyorsun derim :) acaba o da mı çok alınıyodur?hakaret olarak algılamamıştım hiç.
ben ortada çok büyük bir problem görmedim ama çocuk gibi küsmesi falan yakışmıyor tabii..kırıcı olan o ise alttan alacak olan o olmalı.
Çünkü ona göre senin bu yaptığın çocukça bir kapris.Halbuki sen bir sarılmaya bir öpücüğe zaten yelkenleri suya indireceksin.Karıcığım lütfen uzatmayalım deyip sana yaklaşsa herşey bitecek zaten,sen onu çok sevdiğin için bu inadı seni kırıyor(en azından bende durum bu)Heee sende yaklaşabilirsin ama inanki ben 2,5 senelik evliyim ve bunu defalarca yaptım,her seferinde neden ben diyorum.Vee uzatırsam iş ailelere kadar gidecek ikimizinde o insanları üzmeye hakkımız yok sonucta.
Sen inebilirsin Kadisim mesleğinden ötürü...
Ama eşi seni kim ezdi falan demiş o tuhaf geldi, mesela ben sinirlenmişim konuya kaptırmışım gidiyorum, eşim bana seni çocukken kim ezdi falan dese daha da sinir olurdum.
Bir de farklı görüşlerde değiller, birbirleri ile kavga etmiyorlar, konu sahibi mevzuya kendini kaptırıp heyecanlanmış, bende de çok olur, eşim bana sakin ol yavaş falan der.
Çocukken seni kim ezdi falan dese, ezik miyim nan ben diyebilirdim
evet aynen. şimdi bu da okuyanlara çocukça gelecek ama bazen diyorum eşime sen benimle sevmeden evlenmişsin diye. sen mi sevmeden evlendin benimle de böyle bir şeyi aklına getiriyorsun diyor. ne münasebet demiyor. adam kapı duvar. benim de babam o kadar konuşkandır ki anlatamam. bu mükemmel bir koca olduğu anlamına gelmez onu ancak anam bilir tabi :)) evde annem pek konuşmaz ama babam neşe kaynağı. öyle bir erkekten sonra bu muhabbetsizlik bana anlaşılmaz geliyor.
Sen inebilirsin Kadisim mesleğinden ötürü...
Ama eşi seni kim ezdi falan demiş o tuhaf geldi, mesela ben sinirlenmişim konuya kaptırmışım gidiyorum, eşim bana seni çocukken kim ezdi falan dese daha da sinir olurdum.
Bir de farklı görüşlerde değiller, birbirleri ile kavga etmiyorlar, konu sahibi mevzuya kendini kaptırıp heyecanlanmış, bende de çok olur, eşim bana sakin ol yavaş falan der.
Çocukken seni kim ezdi falan dese, ezik miyim nan ben diyebilirdim
fikrimiz aynıydı konuyla ilgili. kendisi öğretmen değil tek fark bu, tabii en önemli fark :)
eşim çok görüp geçirdiğini, çok ortamlara girdiğini ve mükemmel bir gözlemci olduğunu iddia eder. aramızda 7 yaş var. ben de kendimi aynı şekilde görürüm. tipik kibirli aslanlarız. ben feminist fikirleri olan bir insanım. eşim de bunun sebeplerini falan çocukluğuma inerek çözmeye çalışıyor işte kendi çapında :)
ben de küs kalamam ama bu sefer kalmaya çalışacam.
çok sayılmaz ama bazen yoğunlaşabiliyor. hayırdır terapiye mi aldın beni :))Birbirinizi her konuda çok mu eleştirirsiniz?
Benim eşimde öyledir. Alındığımı bile bile kırıcı bi laf atar ortaya yüzüm düşünce de bana küser. İki gün birbirimize tirip attıktan sonra bi sonraki patavatsızlığına kadar barış ilan edilir
ben de dominant bir insanım. hep derdim benden daha sert biriyle evlenmeliyim ki beni bastırsın, yoksa benimle çıkışılmazyaptım, oldu... kendim ettim kendim buldum ne deyim, kazak erkektir kendileri. bu sefer ben de sert duracam inşallah.
Eskiden bende öyle derdim ama şimdi iyiki öyle olmamış diyorum.
Yapı itibariyle pısp otracak bir değilim , olamam.
Bir ipte iki cambaz oynamaz edrler ya o hesap.
Zamanla olgunlaşıyor insan ama yine de yapı meselesi.
Eşim daha olgun ve ılımlı bir insan tabi birde birbirimizin huyunu da aldı zamanla.
Ama haklılığınıza inanıyorsanız taviz vermeyin.
Taviz tavizi doğuruyor.
çok sayılmaz ama bazen yoğunlaşabiliyor. hayırdır terapiye mi aldın beni :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?