- 3 Eylül 2012
- 21.896
- 57.818
- 798
Bu kavgaysa biz kavga etmiyoruz,savaşıyoruz resmen
Öp gitsin yahu 3 günlük dünya
:)
Yok. Sen anlatıyorsun, bende fikir yürütmeye çalışıyorum sadece...
eskiden beri mi öyle??? ben eşimle görüşürken öyle kibardı ki yani o adam bu adam mı dedim evlenince. gerçi o da benden yana şoka uğradığını söylüyor ayrı mesele.
Yok bizimkisi süpriz yumurta değil nişanlılık döneminde de 1-2 kez aynısını yapmıştı. Nişanlılığımızda bigün eşime ''Olur ya bir hareketime bir sözüme kızsan bile başkaları varken beni bozma utandırma ya da dalga geçme'' demiştim. Tam da ertesi gün ablasının yanında benimle dalga geçti sözde şaka yapmış. Ben eve gelinceye kadar yüzümü astım o da beni 5 gün aramadı. Vallahi tam 5 gün aramadı yaa.. ben arayıp nişanı atıyorum diyinceye kadar sürdü. nasıl olduda barıştım bi de gittim evlendimGerçi Allah nazarlardan saklasın artık daha iyi iletişim kuruyoruz 2 hafta önce son küslüğümüzün ardından gelip özür diledi benden. Şaşırdım...
Siz evleneli ne kadar oldu belki sizde evliliğe alışma sürecindesinizdir.
Karşınızda sizden 7 yas büyük de olsa bir erkek cocuğu var. Uzatan o mu, gidin yanına konusun. Lafı açan siz olun... Bakalım size o anda ağzından çıkan yanlis cümleyle alakalı neler diyecek?
7-8 ay oldu. sanırım alışma süreci. epeydir iyiydik aslında. tam iyi gidiyor derken bombayı patlattı sağolsun.
Bende haziranda evlendim yakın sayılırız. Gerçekten alışma süreci olabilir. Ne kadar doğal olmaya çalışsanda birliktelikle evlilik bir olmuyor. Evlendikten sonra iki tarafta daha yalın oluyor. Biz eşimle ilk 3 ay çok iyiydik sonra herşey ters döndü 3 ay resmen kedi köpek gibi olduk bütün zırhlarımızı kuşandık illa birimiz galip birimiz malup olmak zorundaydı sanki. Neyseki sonunda baktık bu iş böyle olmayacak özrümüzü diledik barış ilan ettik. İnşallah sizde sorunlarınızı çözersiniz.
adam bana kızmak için benim ona kırılmamı bekliyor arkadaş böyle aptallık görmedim. iyi günlerimizin, alttan alacağım günlerin suyu çıkıyor, zaten kırgın olduğum günler tepeme biniyor.
zeynep biz 7-8 aylık evliyiz yaa şimdiden böyleyse bu adam 8-10 sene sonra öküze bağlar kesin.[/
inşallah cabuk barısırsınız benım esımde cok kaba kı evlenmeden farkedememısım4yıl beraberlıgımızde nasıl olduysa ama yavas yavas ıstemedıgım kelımelerı soylemıyor
zeynep biz 7-8 aylık evliyiz yaa şimdiden böyleyse bu adam 8-10 sene sonra öküze bağlar kesin.[/
inşallah cabuk barısırsınız benım esımde cok kaba kı evlenmeden farkedememısım4yıl beraberlıgımızde nasıl olduysa ama yavas yavas ıstemedıgım kelımelerı soylemıyor
tavsiye alalım kadercim :) nasıl başardın diline gem vurmayı :)
Hem suçlu hem güçlü
Özür dilerim bi an söyledim ya da şakaydı aslında gibi bi açıklama yapması gerekirken
Sen neden surat astın diye kızıyo
Sanki sen başkası yüzünden ona surat yapmışsın gibi[/QUOTE
efendim kendileri surat asılmasından nefret ederlermiş, trip görmekten de öyle. zaten benim gülüşüme hasta olmuşlarmış. mışmışmış... sanki ben çok mutlu oluorm surat asınca. surat asmakla üzülmek arasındaki orantıyı ters kuruyor.
ayyyynennn öyle faatcım maalesef. dün akşam da tartıştık yine. hatalıydım lafını ağzından duydum. ama barışmıcam çok kırıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?