Eşim birden bire değişti şoktayım

çocuk olduktan sonra boşansan ne yazar ki? o adam çocuğunun babası hep görüşeceksin ömür boyu.. bunun yanı sıra adam neden senden soğudu birşeyler olmuş olmalı. konuda ara eksiklerin var

Evlenmeden önce "nasıl bir aşkla evlendik bilemezsiniz" sözünü söyletecek hareketler yapılabiliyor, o zaman farklı yetişme vb bahaneler olmuyor da balayından sonra ne değişiyormuş?

evlenmeden önce hareketleri nasıldı

Vala eşimle benim de ailelerimiz hayat tarzlarını çok farklı ailesi bir sürü laf söyledi ortalığı karıştırdı.ne olaylar yaşandı ama ben hiç benden uzaklaştığını hissetmedim. Ya da ondan uzaklaşmadım. Benim pek aklım almadı. Sizin ailenizi düğünden önce de biliyordu. Sürpriz olmadı. Akrabalarının düğüne gelmemesi de sizin probleminiz değil kaldı ki bu yüzden size tavır yapması çok saçma olurdu. Ya sizin bilmediğiniz başka bir olay var işin içinde. Ya da sizin atladığınız bir kaç nokta. Ama sevilmediğiniz mutsuz olduğunuz yerde durmayınız. Çocuğu o ortamda büyütmek en kötü zarar olur yapılan. İmkanınız varsa erkenden hayatınızı kurun. Çocuk büyüyünce çok daha zor olacak sizin için.

bence insan hamileyken büyük kararlar almamalı. çok sağlıklı düşünmek pek mümkün olmayabilir. ben regl dönemimde bile krize giriyorum bu adamın bende gönlü yok diye. kendi kendimi dolduruşa getirip duruyorum gözümün önünü görmüyorum.. bi de ben şuna takıldım, siz tartışınca bitsin falan diyince öfke nöbetleri geçiriyor sanırım. sevmeyen adam neden öfkelensin? derdini anlatamayan adam öfkelenir.. çok eksikler var hikayenizde.. sevgisi eksik olan belki de sizsinizdir.

Etraflıca düşünmüşsün canım.bu söylediklerini bende düşünüp duruyorum.yani diyorum ki kendi kendime sevmese Durmaz ama neden birden bire böyle sevgisini göstermeyi kesti.buna sebep olan ne? Neden öyle bi konuşma yaptı.heralde dünya gezegenin de benim yaşadığım şaşkınlık üzerine bi şaşkınlık yoktur.o kadar ağladım ki bilemezsin.kafamda sorular sorular.cevapsız ...

Evlenmeden önce "nasıl bir aşkla evlendik bilemezsiniz" sözünü söyletecek hareketler yapılabiliyor, o zaman farklı yetişme vb bahaneler olmuyor da balayından sonra ne değişiyormuş?
Bu sorunum cevabini bir suru uye sordu ama konu sahibi cevaplamadi.
Aslinda o da bilmiyor
En iyisi kocasina acikca kendisi bu soruyu sorsun
Evlenmeden once bilmiyor muydun? Gibi..

Aslinda o da bilmiyor
Balayından sonra değil düğünden hemen sonra, düğün bitişinden hemen sonra değişti arkadaşım.ben de ona sizin sorduğunuz şeyleri sordum.sordum.sordum ve sordum ama bi cevap alamadım. Hayatta hiçbişey gizli kalmaz.elbet Birgün bende öğrenicem.ama bunun altından çıkan kişiyi elimden kimse alamaz.her damla gözyaşımın hesabını sorucam.
Aslinda o da bilmiyor

Ten uyumsuzlugu olabilirmi acaba ya da elde etti is bitti hesabimi yapti bence sizi hic sevmemiş uzulmeyin ama sevginin s si olmazmis kalbinde el avuc opmeyle olmuyor bu isler kalbini öpmeli balayi gibi ozel zamaninizda bu sekolde davranan adam sizi asla sevmedo sevmeyecektir de cocuk doğsun aradan biraz zaman geçsin baktın yine ayni ki degismez o zaman hazir hissetttinde bosanirsin eger calisiyosan ama çalışmıyorsan o gitsin evden maddi anlamda tazminat nafaka acin yok oyle kandirip kullanip atmak

Kaynana kayin artik doldurabilecek kimseler var dugun surecinde neler yasandi olumsuz bu kadar gücsuz durmayin mutsuz aileye mutlu cocuk getiremezsiniz

çok mantıklı biliyormusun ve böyle evlilik de çok adam da kadın da seviyor fakat birbirlerini cekmiyorlar ten uyumu bambaşka birşey bence evlilikte olmazsa olmaz

bence şu dönemde bu sorunu ertele. şimdilik halı altına itekleyiver. hamileliğine bebeğine odaklan. sağlıklı geçsin şu dönemin. herkes bir zahmet net olsun. sen netsin. eşinde bitiyor iş. bebek geldikten sonra düzelmezse alır yavrunu gider misler gibi bir hayat kurarsın kendine. ama şu süreçte kendini yiyip bitirme ve eşini görmezden gel.

bazen tanıyamıyoruz insanları arkadaşım. senelerce aynı yastığa baş koyduğumuz adamın iç dünyasında neler var bilemiyoruz. bazen eşimiz dediğimiz insanın kafasının içini göremiyoruz.. emin ol bu şaşkınlığı yaşayan, bu hayalkırıklığıyla yüzleşen tek insan sen değilsin. sen netsin ve şeffaf bir ilişki yaşamak, birlikte olduğun adamın sevgisinden emin olmak istemek en büyük hakkın. senin yapabileceğin pek bir şey yok artık. olabildiğince de sabırlısın bence. bunca zaman olgun davranmış onu anlamaya çalışmışsın. artık top onda. ne istiyorsa söylemeli ve ona göre yolunuzu çizmelisiniz ikiniz de. hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…