- 30 Temmuz 2017
- 873
- 846
- 103
Bu yüzden Ban yediğim çok oldu siz de haklısınız evet.Kotu niyetli degilsindir muhakkak ama ifadeler yanlis secilmis, yanlis anlaşilmaya cok musait bi yorum olmus..
Evlenmeden önce "nasıl bir aşkla evlendik bilemezsiniz" sözünü söyletecek hareketler yapılabiliyor, o zaman farklı yetişme vb bahaneler olmuyor da balayından sonra ne değişiyormuş?Merhaba kızlar, yardımınıza ihtiyacım var.ben geçen yıl Ağustos’ta evlendim.ama nasıl aşkla evlendik bilmezsiniz...sonra ertesi gün balayına yola çıktık Ama eşim elimi bile tutmadı.bütün balayı surat astı.bende ağladım.günler birbirini kovaladı...15 gün sonra benim sıkıştırmalarım sonucunda “seni suçlamıyorum ama farklı yetiştirilmişiz, bizim temel değerlerimiz farklı.bence biz mutsuz olucaz “o günden beri de aynı.bana kötü davranmaz ama bir kere bile seni seviyorum karıcım demedi.bunu diyemiyormuş ama buna benzer şeyler yapıyormuş.her neyse ben 6.5 aylık hamileyim.eşim de iyi biridir ama beni sevdiğini hissetmiyorum. Dokunmaz bana, bi sevgi bakışı bile yoktur.ama kötü de davranmaz.ailesine inçe nazik anlayışlı sevgi yağdıran bu insan, bana kapı duvar. Ne yapıyım bilemedim.basıp gideyim diyorum.bebeğime ben bakarım.ona boşanalım sen beni sevmiyorsun evlenmeden önce seviyorum sanmışsın, sonra birden vazgeçtin, ben sevgi hissetmeden senle duramam dedim.bikaç kez de söyledim.sinirlendi sağa sola vurdu elini kolunu. Sonra öfkesi geçti.ya çok uzattım kızlar ama içimdeki gitme duygusunu bastıramıyorum ne yapalım
evlenmeden önce hareketleri nasıldıMerhaba kızlar, yardımınıza ihtiyacım var.ben geçen yıl Ağustos’ta evlendim.ama nasıl aşkla evlendik bilmezsiniz...sonra ertesi gün balayına yola çıktık Ama eşim elimi bile tutmadı.bütün balayı surat astı.bende ağladım.günler birbirini kovaladı...15 gün sonra benim sıkıştırmalarım sonucunda “seni suçlamıyorum ama farklı yetiştirilmişiz, bizim temel değerlerimiz farklı.bence biz mutsuz olucaz “o günden beri de aynı.bana kötü davranmaz ama bir kere bile seni seviyorum karıcım demedi.bunu diyemiyormuş ama buna benzer şeyler yapıyormuş.her neyse ben 6.5 aylık hamileyim.eşim de iyi biridir ama beni sevdiğini hissetmiyorum. Dokunmaz bana, bi sevgi bakışı bile yoktur.ama kötü de davranmaz.ailesine inçe nazik anlayışlı sevgi yağdıran bu insan, bana kapı duvar. Ne yapıyım bilemedim.basıp gideyim diyorum.bebeğime ben bakarım.ona boşanalım sen beni sevmiyorsun evlenmeden önce seviyorum sanmışsın, sonra birden vazgeçtin, ben sevgi hissetmeden senle duramam dedim.bikaç kez de söyledim.sinirlendi sağa sola vurdu elini kolunu. Sonra öfkesi geçti.ya çok uzattım kızlar ama içimdeki gitme duygusunu bastıramıyorum ne yapalım
Etraflıca düşünmüşsün canım.bu söylediklerini bende düşünüp duruyorum.yani diyorum ki kendi kendime sevmese Durmaz ama neden birden bire böyle sevgisini göstermeyi kesti.buna sebep olan ne? Neden öyle bi konuşma yaptı.heralde dünya gezegenin de benim yaşadığım şaşkınlık üzerine bi şaşkınlık yoktur.o kadar ağladım ki bilemezsin.kafamda sorular sorular.cevapsız ...bence insan hamileyken büyük kararlar almamalı. çok sağlıklı düşünmek pek mümkün olmayabilir. ben regl dönemimde bile krize giriyorum bu adamın bende gönlü yok diye. kendi kendimi dolduruşa getirip duruyorum gözümün önünü görmüyorum.. bi de ben şuna takıldım, siz tartışınca bitsin falan diyince öfke nöbetleri geçiriyor sanırım. sevmeyen adam neden öfkelensin? derdini anlatamayan adam öfkelenir.. çok eksikler var hikayenizde.. sevgisi eksik olan belki de sizsinizdir.
Şöyle söyleyim.avuçlarımın içini öperdi.o lanet ikinci düğünden 5 dakika öncesine kadar.sonrası Müslüm filmi gibi ...evlenmeden önce hareketleri nasıldı
Vayy
Bi kere dokunmuş
Tam dokunmuş
Bu sorunum cevabini bir suru uye sordu ama konu sahibi cevaplamadi.Evlenmeden önce "nasıl bir aşkla evlendik bilemezsiniz" sözünü söyletecek hareketler yapılabiliyor, o zaman farklı yetişme vb bahaneler olmuyor da balayından sonra ne değişiyormuş?
Valla cok ilgincŞöyle söyleyim.avuçlarımın içini öperdi.o lanet ikinci düğünden 5 dakika öncesine kadar.sonrası Müslüm filmi gibi ...
Balayından sonra değil düğünden hemen sonra, düğün bitişinden hemen sonra değişti arkadaşım.ben de ona sizin sorduğunuz şeyleri sordum.sordum.sordum ve sordum ama bi cevap alamadım. Hayatta hiçbişey gizli kalmaz.elbet Birgün bende öğrenicem.ama bunun altından çıkan kişiyi elimden kimse alamaz.her damla gözyaşımın hesabını sorucam.Bu sorunum cevabini bir suru uye sordu ama konu sahibi cevaplamadi.
Aslinda o da bilmiyor
En iyisi kocasina acikca kendisi bu soruyu sorsun
Evlenmeden once bilmiyor muydun? Gibi..
Bu sorunum cevabini bir suru uye sordu ama konu sahibi cevaplamadi.
Aslinda o da bilmiyor
En iyisi kocasina acikca kendisi bu soruyu sorsun
Evlenmeden once bilmiyor muydun? Gibi..
çok mantıklı biliyormusun ve böyle evlilik de çok adam da kadın da seviyor fakat birbirlerini cekmiyorlar ten uyumu bambaşka birşey bence evlilikte olmazsa olmazKonu sahibi anlatmadiginiz ya da size onemsiz gelip anlatmadiginiz birseyler var.
Askla evlenen adam dugun sabahi degismez.
Ha su geldi su an aklima.
Ten uyumu mu yok acaba aranizda?
Yani size asik ama cinsel yonden ona cazip gelmiyor musunuz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?