Canım içimi gören mesajın İçin teşekkür ederim.onu anlamaya çalıştım halen de deniyorum.sanırım artık vazgeçsem iyi olur.herşeyin hayırlısı.bazen tanıyamıyoruz insanları arkadaşım. senelerce aynı yastığa baş koyduğumuz adamın iç dünyasında neler var bilemiyoruz. bazen eşimiz dediğimiz insanın kafasının içini göremiyoruz.. emin ol bu şaşkınlığı yaşayan, bu hayalkırıklığıyla yüzleşen tek insan sen değilsin. sen netsin ve şeffaf bir ilişki yaşamak, birlikte olduğun adamın sevgisinden emin olmak istemek en büyük hakkın. senin yapabileceğin pek bir şey yok artık. olabildiğince de sabırlısın bence. bunca zaman olgun davranmış onu anlamaya çalışmışsın. artık top onda. ne istiyorsa söylemeli ve ona göre yolunuzu çizmelisiniz ikiniz de. hakkınızda hayırlısı olsun.
Üzüldüm anlattıklarınıza. Bir iletişimsizlik süreci yaşamışsınız gibi geldi. Bir şeyler biriktirmişsiniz içinizzde. Hamilelik insanı duygusallaştırdığı için de artık içinizdekini tutamayıp söylemişsiniz. Keşke demeyin. İçinizdekini söylediniz. Bence artık dramatik davranmak yerine sizi mutlu etmesi gerektiğini ya da medenice yollarınızı ayırmanız gerektiğini söyleyin. Aşamıyorsanız terapi alın. Belki de duygularını belli etmek konusunda sıkıntı yaşıyor. Etrafa vurması bir şiddet türü. Bunu asla kabul etmediğinizi ama sevgisizliğe de katlanamayacağınızı net şekilde söyleyin. Etrafa vurmak yerine "olur mu? Evladımızı birlikte büyüteceğiz. Bunları aklından çıkar. Ne gerekiyorsa yaparım."dese ve aynı modda devaö etse bile size bikaç yıl yeterdi belki. Böylece söyleyin ne istediğinizi. Ama eğer duygularını kontrol edemeyip öfekeye dönüştürüyorsa çok da üstüne gitmeyin. Durun düşünün. Doğumdan sonraki zorlu süreci tek başınıza atlatmak da zor olur. O nedenle bu kararınızı zaman yayarak ve kendinizi maddi manevi güçlendirerek geçirin ve eğer kararınız ayrılık ise mutlaka öncesinde bir hukukçuyla görüşün, haklarınızı öğrenin ve bir anne olarak kendinizi sakin tutun.Merhaba kızlar, yardımınıza ihtiyacım var.ben geçen yıl Ağustos’ta evlendim.ama nasıl aşkla evlendik bilmezsiniz...sonra ertesi gün balayına yola çıktık Ama eşim elimi bile tutmadı.bütün balayı surat astı.bende ağladım.günler birbirini kovaladı...15 gün sonra benim sıkıştırmalarım sonucunda “seni suçlamıyorum ama farklı yetiştirilmişiz, bizim temel değerlerimiz farklı.bence biz mutsuz olucaz “o günden beri de aynı.bana kötü davranmaz ama bir kere bile seni seviyorum karıcım demedi.bunu diyemiyormuş ama buna benzer şeyler yapıyormuş.her neyse ben 6.5 aylık hamileyim.eşim de iyi biridir ama beni sevdiğini hissetmiyorum. Dokunmaz bana, bi sevgi bakışı bile yoktur.ama kötü de davranmaz.ailesine inçe nazik anlayışlı sevgi yağdıran bu insan, bana kapı duvar. Ne yapıyım bilemedim.basıp gideyim diyorum.bebeğime ben bakarım.ona boşanalım sen beni sevmiyorsun evlenmeden önce seviyorum sanmışsın, sonra birden vazgeçtin, ben sevgi hissetmeden senle duramam dedim.bikaç kez de söyledim.sinirlendi sağa sola vurdu elini kolunu. Sonra öfkesi geçti.ya çok uzattım kızlar ama içimdeki gitme duygusunu bastıramıyorum ne yapalım
Nezamandir ayriydinizUzunnn zaman sonra yeniden merhaba.bu cevabı kendime yazıyorum. Unutmamak İçin. Herkes böyle mi bilmiyorum. Ama yaşadıklarımı unutuyorum. Benim bebeğim doğdu. Adını bilge koyduk. Şu an beş aylık. Dünyanın en tatlı kızı. Böyle bir çocuk aman allahım. Düşündükçe yüzüm gülüyor, şükürler olsun diyorum. Doğumdan sonraki süreçte çoğunlukla memleketimdeydim. Hala da öyleyim. Eski beni hatırladım. Evlilik içinde öyle üzülmüşüm ki...iki yıl dan iki ay eksik üzülmüşüm.öyle korkular beslemişim ki.üzülmekten nefret ediyorum durumu kabullenmek ayrı dert, umutlanıp düzelir diye, umutları öldürmek ayrı dert, kendimi düzelteyim o da düzelir diye uğraşmak ayrı dert. Şimdi yakamdan düştüm.şimdi kendime geldim. İçimde mutluluğu yeniden hissediyorum. Eşimle yalnızca telefonda görüşüyoruz ve kavga edemiyoruz :)) eski ruhum döndü. Çiçekli, renkli, cıvıltılı...ama dönüş zamanı geldi çattı. Korkuyorum yine sevgisiz günlerden. Yine mi öyle olacak. Burda ailem beni sardı sarmaladı. Yaralarım kabuk tuttu. Bebeğim gül yaprağı gibi hafif, beni hiç yormadı. Yanaklarıma renk geldi.Toparlandım da. Ne evimi özledim, ne de o gri şehri...o eşyalar, koltuklar, kıyafetlerim hiç mi bişeyi özlemez insan. Özlemedim işte.iki t-shirt, 2 taytla geçirdim aylarımı.hiiiiç mesele değil. Ahhh dönüş zamanı. İzler sızlıyor. Yine kavga dövüş olursa, yine üzülürsem çekmiycem.çekmemeliyim.nolur çekmiyim. Nolur üzülmeyim. Korkuyorum
Doğumdan sonra, bebeğe bakmak İçin memleketimdeyim. Bebek 5 aylık, bende 4 aydır toplamda buralardayım. Ara da gittim ama.4 ay toplamda ayrı geçirdik canım.Nezamandir ayriydiniz
Belki bu 4 aylık ayrılık ilişkinizin toparlanmasını sağlar kim bilir. Yeni başlangıç gibi düşünüp gidin eşinizin yanına. Kafanızdaki kötü düşünceleri, endişeleri görmezden gelip temiz bir sayfa açın. Umarım her şey düzelir.Doğumdan sonra, bebeğe bakmak İçin memleketimdeyim. Bebek 5 aylık, bende 4 aydır toplamda buralardayım. Ara da gittim ama.4 ay toplamda ayrı geçirdik canım.
Madem boyle hissediyordunuz neden cocuk yaptiniz keske once ilskinizden emin olup oyle cocuk dusunseydinz bosanmak basip gitmek sizin icin kurtulus olablir ama o bebek arada olan hrp cocuklara oluyrMerhaba kızlar, yardımınıza ihtiyacım var.ben geçen yıl Ağustos’ta evlendim.ama nasıl aşkla evlendik bilmezsiniz...sonra ertesi gün balayına yola çıktık Ama eşim elimi bile tutmadı.bütün balayı surat astı.bende ağladım.günler birbirini kovaladı...15 gün sonra benim sıkıştırmalarım sonucunda “seni suçlamıyorum ama farklı yetiştirilmişiz, bizim temel değerlerimiz farklı.bence biz mutsuz olucaz “o günden beri de aynı.bana kötü davranmaz ama bir kere bile seni seviyorum karıcım demedi.bunu diyemiyormuş ama buna benzer şeyler yapıyormuş.her neyse ben 6.5 aylık hamileyim.eşim de iyi biridir ama beni sevdiğini hissetmiyorum. Dokunmaz bana, bi sevgi bakışı bile yoktur.ama kötü de davranmaz.ailesine inçe nazik anlayışlı sevgi yağdıran bu insan, bana kapı duvar. Ne yapıyım bilemedim.basıp gideyim diyorum.bebeğime ben bakarım.ona boşanalım sen beni sevmiyorsun evlenmeden önce seviyorum sanmışsın, sonra birden vazgeçtin, ben sevgi hissetmeden senle duramam dedim.bikaç kez de söyledim.sinirlendi sağa sola vurdu elini kolunu. Sonra öfkesi geçti.ya çok uzattım kızlar ama içimdeki gitme duygusunu bastıramıyoryl ne yapalım
Evet ÖZledim filan diyor, eski günlerimizde olduğu gibi bi aşk Yok tabi de, sevgi o kadar da hissedilmiyor. Daha çok arkadaşça sohbet ediyoruz.Telefonda konusmalarinizda size karşı tavrı nasıl. Sevgisini belli ediyor mu ya da özlediğini söylüyor mu.
Sorularının hepsinin cevabı ara mesajlardabüyük bir aşkla evlendiğinizi söylüyorsunuz - yani düğünden önce sizi sevdiğini söyleyen, ilgili ve ilgisini gösteren birisiydi de düğünden sonra mı U dönüşü yaptı?
Düğün öncesi ilişikiniz ne kadar sürdü ve ne kadar sıklıkla görüşüyordunuz? Düğün öncesi cinsellik yaşadınız mı?
Canım senin ki gibi başlayan bir evliliğim var, düğün gününe kadar mükemmel çok seven sonrasında asla sevgisini hissetmediğim...ve ben 13 yıldan sonra boşanmayı kafaya koydum..artık sevgisiz bir hayata tahammülüm yok maalesefEvet ÖZledim filan diyor, eski günlerimizde olduğu gibi bi aşk Yok tabi de, sevgi o kadar da hissedilmiyor. Daha çok arkadaşça sohbet ediyoruz.
Nasıl bir dokunmamışsa hamile kalabilmişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?