Eşim biseksüel

Adam 10 yıl sonra çocukla hayaller kurmaya başlar...
kızının/oğlunun başkaları isle birlikte olurken izleme fantezisi,
Banyoda, giyinirken odada vs izleme, kamera koyma,
Tecavuz/taciz fantezisi,
Adamın daha deneyecek çok şeyi var, ailenin genişlemesi lazım ki manyaklıklarına manyaklık kalabilsin.
İnşallah asla çocukları olmaz

Mucize genlerini cogaltmalari lazım.
Çok mükemmel bir adamya efendim üremesi lazim.
Babalık vasiflarindan geçilmiyor ortalık.
Ayagimi nereye koyacagimi bilmiyorum her an bir karakterinin üzerine basabilirim endişesi ile.

Kalbim sıkıstı eşine bunu teklif edebilen adam yapar valla. Allah'ım aklı fikir versin. Bu evlilik maalesefki sadece kagıt üzerinde adam kadını sex objesi olarak görüyor ve baskalarıyla paylaşmak istiyor. Rabbim kimsenin basına vermesin

Bunun tedavisi falan kısmını bilmem de neden bu b*k çukuru hayatla mücadele etmek yerine sizinde size gerçekten değer veren önemseyen sapkın kişiliği olmayan bir adam olmasın ki hayatınızda üstelik çocuk ta yok mis gibi tertemiz kurtulursun bence bunu düşün sen

Ben duzeltmek istiyorum. Tedavisi var mi ogrenmek istiyorum. Katlanamiyorum boyle yasamaya. Gunah deyince de pısırık ve ona asiri bagli ilan edip umursamiyor beni.

Eeeee indir Tinder gitsin o zaman ablacim. Cocuklarina da eve gelen amcalarin kim oldugunu aciklarsin artik!

Mucize genlerini cogaltmalari lazım.
Çok mükemmel bir adamya efendim üremesi lazim.
Babalık vasiflarindan geçilmiyor ortalık.
Ayagimi nereye koyacagimi bilmiyorum her an bir karakterinin üzerine basabilirim endişesi ile.

Düşünüyorum da, acaba cinsel tecrübelere kapalı biriyim falan da mı bu kadar katıyım diye.
Bu normalleştirilebilir bir şey mi?
Adam bunu teklif ederken ne düşünüyor acaba?
Nasıl çekinmiyor kadının tepkisinden?
Bir de hal böyleyken hangi cesaretle çocuk istiyor?
Hayatım ben seni başkaları ile birlikte hayal etmekten çok zevk alıyorum hadi lütfen birilerini bulalım, hatta çocuk istiyorum, onu da yapıverirsiniz o arada falan mı diyor?

Eşinizde dürtü kontrol problemleri var Siz bağımlı kişilik bozukluğusunuz Ve bu hasta ortama bir de çocuk düşünüyorsunuz Eşinizin pedofili olmadığı ne malum ? En yakın zamanda eşinizle birlikte psikiyatriste başvurmalısınız Hemde acilen

Durum vahim düşünme yetisi mi gidiyor ayni havayı almaktan.

Diğer konunuzda esimin gay olduğundan şüpheleniyorum bazen, adamın açıklaması ilginç bazi şeyleri merak ediyormuş, tamam sizi niye ortaya katıyor ya hem gvat hem de pislik.

Anlayamıyorum bunu nasil oturup konuşuyorsunuz ALlah vermesin kabul edilecek bisey değil. Sizle oturup nasil konuşuyor bunu, yataga başkasını almak değilde kendine yapılsın istiyor gibi ama nasil konuşuyor bunu anlayamadim.

Ben katiliyorum
Adam bildigimiz gay.
KOnu sahibesini bahane ediyor yok baska erkekle izlicem Tinder indir cagir diye ama derdi kendine erkek bulmak tovbe tovbe
Konu sahibesi figuran, adamin konu sahibesini sevdgii veya onemsedigi yok sadece kendine erkek bulma pesinde

Yuh yaa oha yani. Adam esini nasil bir baskasiyla dusunur. Adam bipdiginiz sapik. Ben hic iyilestirmeye kalkmam birakirim defolup gider. Pis ş......z sende iyilestirmeye calisma koy kicina tekmeyi. Akil hastanesine gonder.

Yeni nesil tu kaka yozlaşmış vs çünkü wc den çıkarken işedim donumu istemezsem toplamam diyor. Ee bu ne şimdi? Ahlak abidesi eşini toplumdan uzak tut ne olur seviyosun madem eve bağla eminim hoşlanır.

Bizden ne bekliyosun ya bu deveyi güt ya bu diyardan git bu kadar basit bizim sana ısrarla söyleyeceğimiz tek bişey var çocuk yapma!

Madem amaç o kemerli Penis kullansinlar :))
En azından kendi kocasını kendi ..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…