Onu bunu geçtim siz de bana göre sapiksiniz.
Sapık bir babadan çocuk isteyip nelere maruz kalabileceğini az çok bildiginiz halde bunu daha doğmamis çocuğa reva görebilecek kadar sapiksiniz.
Karısini ona buna teklif etme eğilimi gösteren adamın çocuğuna hayırlı baba olacağı garanti mi ?
Ne yiyip iciyorsunuz desenize ?
Kocaniz p....k hasta değil.
Sigmund Freud'la, Ericsson bir araya gelse düpedüz Eşinizin adını bu koyardi.
Valla artık yatağa 3. yu buradan mi arıyor diye düşünmeye bile başladım.Ne istiyorsun buradakilerden tam olarak ?
Kendine reva gördüğün hayatı anlatıp , üstüne seviyorum deyip mide bulandirmaktan başka ne işe yarıyor bu konu ?
Mucize genlerini cogaltmalari lazım.Adam 10 yıl sonra çocukla hayaller kurmaya başlar...
kızının/oğlunun başkaları isle birlikte olurken izleme fantezisi,
Banyoda, giyinirken odada vs izleme, kamera koyma,
Tecavuz/taciz fantezisi,
Adamın daha deneyecek çok şeyi var, ailenin genişlemesi lazım ki manyaklıklarına manyaklık kalabilsin.
İnşallah asla çocukları olmaz
Kalbim sıkıstıAdam 10 yıl sonra çocukla hayaller kurmaya başlar...
kızının/oğlunun başkaları isle birlikte olurken izleme fantezisi,
Banyoda, giyinirken odada vs izleme, kamera koyma,
Tecavuz/taciz fantezisi,
Adamın daha deneyecek çok şeyi var, ailenin genişlemesi lazım ki manyaklıklarına manyaklık kalabilsin.
İnşallah asla çocukları olmaz
Ben duzeltmek istiyorum. Tedavisi var mi ogrenmek istiyorum. Katlanamiyorum boyle yasamaya. Gunah deyince de pısırık ve ona asiri bagli ilan edip umursamiyor beni.
Mucize genlerini cogaltmalari lazım.
Çok mükemmel bir adamya efendim üremesi lazim.
Babalık vasiflarindan geçilmiyor ortalık.
Ayagimi nereye koyacagimi bilmiyorum her an bir karakterinin üzerine basabilirim endişesi ile.
Durum vahim düşünme yetisi mi gidiyor ayni havayı almaktan.
Diğer konunuzda esimin gay olduğundan şüpheleniyorum bazen, adamın açıklaması ilginç bazi şeyleri merak ediyormuş, tamam sizi niye ortaya katıyor ya hem gvat hem de pislik.
Anlayamıyorum bunu nasil oturup konuşuyorsunuz ALlah vermesin kabul edilecek bisey değil. Sizle oturup nasil konuşuyor bunu, yataga başkasını almak değilde kendine yapılsın istiyor gibi ama nasil konuşuyor bunu anlayamadim.
Bütün illham perilerim ilham penisine dönüştü bu gece.
Guya kitap okuyacaktim.
KK da ağır bir g...in maceralarını okuyorum.
Madem amaç o kemerli Penis kullansinlar :))Ben katiliyorum
Adam bildigimiz gay.
KOnu sahibesini bahane ediyor yok baska erkekle izlicem Tinder indir cagir diye ama derdi kendine erkek bulmak tovbe tovbe
Konu sahibesi figuran, adamin konu sahibesini sevdgii veya onemsedigi yok sadece kendine erkek bulma pesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?