Daha önce kendi okulunda çalışıyordu, ben geçen yıl gittiğini düşünmüştüm ama sanırım bu yıl gitmiş, başka şehirde şu an. Instagram profilinde bir gençle çekilmiş olduğu bir fotoğrafı koymuş, sözlüsü ya da nişanlısı olabilir.Peki bu kız kim? Araştırdın mı? Hala görüşüyorlar mı?
Bırakmaz merak etme.Allah'ım yanına birakmasin
Daha önce kendi okulunda çalışıyordu, ben geçen yıl gittiğini düşünmüştüm ama sanırım bu yıl gitmiş, başka şehirde şu an. Instagram profilinde bir gençle çekilmiş olduğu bir fotoğrafı koymuş, sözlüsü ya da nişanlısı olabilir.
güven bazen sonradan da terkedebilir insaniMailini belli aralıklarla kontrol edeceğiniz guvenmedıgınız adamla neden evlendiniz?
Nısanlıyken adamın kim oldugunu ne oldugunu biliyormuş konu sahıbı. Ben yokken yapmis dıyıp es gecmıs.güven bazen sonradan da terkedebilir insani
nişanliykan evliyken bi zaman herşey yolundayken sonradan herşey sarpasarabilir
aldatilan her kadinin eşi nişanliyken sevgiliyken hatta evliligin bir doneminde hic bir sey yapmamis olabilir
Bir atasözü var "alışmış .... 'dan beterdir"Gecmısının kabarık oldugunu bildigim adamla sırf o gecmısı benden önce kabarttı diye görmezden gelip asla evlenmezdım.
Cesursunuz.
Ben de öyle. Bence cogu insan bizim gibi dusunuyor ama, ya degısırse mantığı agır basıyor sanırım. Burdan söyleyelim bari, degısmıyor.Bir atasözü var "alışmış .... 'dan beterdir"
O şekilde bir hayata alışkın bir insanın bir anda bırakabileceğini de sanmıyorum.
e simdi ne olmusta tekrar gundem olmus bu konu zaten biliyormuşNısanlıyken adamın kim oldugunu ne oldugunu biliyormuş konu sahıbı. Ben yokken yapmis dıyıp es gecmıs.
Sonradan terk etmemıs yanı bu konuda guven ılıskıyı, zaten yokmus ve Hersey netmıs.
Uydurmayın! Evlendikten sonra diye yazdım oraya.Nısanlıyken adamın kim oldugunu ne oldugunu biliyormuş konu sahıbı. Ben yokken yapmis dıyıp es gecmıs.
Sonradan terk etmemıs yanı bu konuda guven ılıskıyı, zaten yokmus ve Hersey netmıs.
Ya değişirse diyoruz ama onlar değişmiyor, onlar değişmeyince biz değişiyoruz. kendimize olan özgüveni saygıyı her şeyi kaybediyoruzBen de öyle. Bence cogu insan bizim gibi dusunuyor ama, ya degısırse mantığı agır basıyor sanırım. Burdan söyleyelim bari, degısmıyor.
Bu bayan okumadan, anlamadan, büyük bir ön yargıyla yazıyor neredeyse bütün yorumlarını. Evlenmeden önce bilsem elbette daha dikkatli olurdum...Bir atasözü var "alışmış .... 'dan beterdir"
O şekilde bir hayata alışkın bir insanın bir anda bırakabileceğini de sanmıyorum.
Ben niye uydurayım ya gecmısı kabarık diye siz yazdınız. Zaten gecmısı kabarık olmasa neden mailini kontrol edersniz kı?Uydurmayın! Evlendikten sonra diye yazdım oraya.
Peki ne yapmayı düşünüyorsun?Bu bayan okumadan, anlamadan, büyük bir ön yargıyla yazıyor neredeyse bütün yorumlarını. Evlenmeden önce bilsem elbette daha dikkatli olurdum...
Geçmişinin ne kadar kabarık olduğunu evlendikten sonra öğrendim ama hiçbir zaman sorun etmedim, benden öncesi çünkü, ilgilendirmez de beni. Ve ben birseyden şüphelendiğim içinde bakmadım çünkü kızıda çok seviyordum tanışmıştım yakın arkadaş olduklarını düşündüm. Bu yüzden eşimin e mail adresini kullanmıştır dedim. Görünce şok olduk... yani birşeyler bulmak için bakmadım.. eşime de gerçekten güveniyordum...
Evlendikten sonra öğrendiğimi belirttim siz hala öncesi diye yazıyorsunuz. Ve evli olduğum için takilmadim geçmişine, benden önceydi deyip üzmedim gereksiz yere kendimi. Ayrıca e mailinde de bisey yoktu zaten. Geçmişini nasıl öğrendiğimi soracaksan da; gorumcem çok fazla kişiyle görüştüğünü söyledi ayrıca whatsap ve sms lerini görmüştüm ve kendisine de söyledim baktım diye, saklamadım da. Rahatsız oldu ama birşey de demedi. Ha şunu da belirteyim mesajlarda karşılaştığım şeyler de normal arkadaşlar arasında geçen muhabbetlerdi. Mide bulandıracak bir yazışmaya denk gelmedim. Hatta belki inanmayacaksınız kızların isimleri ile hitap etmis, aşkım bebeğim dahi yazilmamisti. Benim ilk görüştüğüm insan eşimdir; ama onun çok fazla olmuş bu yüzden geçmişine kabarık dedim.Ben niye uydurayım ya gecmısı kabarık diye siz yazdınız. Zaten gecmısı kabarık olmasa neden mailini kontrol edersniz kı?
Evlenmeden önce adam zaten listesi kabarık bırıymıs guven vermiyormus sizde guven seniz mailine bakmadınız dedım. Oyle bırı degıldı minvalinde bıseyler yazmıstınız. Onu okuyunca bende bunu yazdım. Oyle bırıymıs diye. Simdı tek tek msjmı alıntılayım. Sadece yazdınız konuya degıl, yorumlarınıza da yazdım konuyu ele alıp burda bunlar yazıyor demeyin yorumlastıkta cunku.Evlendikten sonra öğrendiğimi belirttim siz hala öncesi diye yazıyorsunuz. Ve evli olduğum için takilmadim geçmişine, benden önceydi deyip üzmedim gereksiz yere kendimi. Ayrıca e mailinde de bisey yoktu zaten. Geçmişini nasıl öğrendiğimi soracaksan da; gorumcem çok fazla kişiyle görüştüğünü söyledi ayrıca whatsap ve sms lerini görmüştüm ve kendisine de söyledim baktım diye, saklamadım da. Rahatsız oldu ama birşey de demedi. Ha şunu da belirteyim mesajlarda karşılaştığım şeyler de normal arkadaşlar arasında geçen muhabbetlerdi. Mide bulandıracak bir yazışmaya denk gelmedim. Hatta belki inanmayacaksınız kızların isimleri ile hitap etmis, aşkım bebeğim dahi yazilmamisti. Benim ilk görüştüğüm insan eşimdir; ama onun çok fazla olmuş bu yüzden geçmişine kabarık dedim.
Suphelenmedigimi belirttim, eşim öyle biri değildi dedigimi hatirlamiyorum ve maalesef hiç beklemediğim birşeyle karşılaştım. O an neler yasadigimi da yazdım zaten. Sağ olun iyi dilekleriniz için ama bu saatten sonra el üstünde tutması pek birseyi değiştirmeyecek...Evlenmeden önce adam zaten listesi kabarık bırıymıs guven vermiyormus sizde guven seniz mailine bakmadınız dedım. Oyle bırı degıldı minvalinde bıseyler yazmıstınız. Onu okuyunca bende bunu yazdım. Oyle bırıymıs diye. Simdı tek tek msjmı alıntılayım. Sadece yazdınız konuya degıl, yorumlarınıza da yazdım konuyu ele alıp burda bunlar yazıyor demeyin yorumlastıkta cunku.
Ben sızı asagılamadım kotu bir sey demedim neden uydurayım, dusmanıniz da degılım.
Zaten adam guvenılmezmıs tam da kendine uygun davranmıs dedım. Gecmısı gecmıste kalmamıs dedım. Siz bir sabah uyanıp sok olmamıssızdır muhtemelen su cırkın olayı gorunce.
Siz ıyı olun Kocanız sızı el ustunde tutsun hep, ben buna sevinirim. Sızın yorumlarınıza karsılık yazdım bunu ben.
Gecmısınden de siz bahsettiniz bende ona göre yazdım.
Mutlu olun yanı, benden yana sıkıntı yok. Hatta sevinirim
Bır gelısme yok mu peki sımdıSuphelenmedigimi belirttim, eşim öyle biri değildi dedigimi hatirlamiyorum ve maalesef hiç beklemediğim birşeyle karşılaştım. O an neler yasadigimi da yazdım zaten. Sağ olun iyi dilekleriniz için ama bu saatten sonra el üstünde tutması pek birseyi değiştirmeyecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?