Eşim biz nişanlıyken aldatmis beni.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki bu kız kim? Araştırdın mı? Hala görüşüyorlar mı?
Daha önce kendi okulunda çalışıyordu, ben geçen yıl gittiğini düşünmüştüm ama sanırım bu yıl gitmiş, başka şehirde şu an. Instagram profilinde bir gençle çekilmiş olduğu bir fotoğrafı koymuş, sözlüsü ya da nişanlısı olabilir.

Kaldıramazdım ben olsam...Çok zor bi durum...Devam etsen içindeki yara nasıl iyileşecek, ayrılsan başka türlü...

Mailini belli aralıklarla kontrol edeceğiniz guvenmedıgınız adamla neden evlendiniz?
güven bazen sonradan da terkedebilir insani
nişanliykan evliyken bi zaman herşey yolundayken sonradan herşey sarpasarabilir
aldatilan her kadinin eşi nişanliyken sevgiliyken hatta evliligin bir doneminde hic bir sey yapmamis olabilir

Nısanlıyken adamın kim oldugunu ne oldugunu biliyormuş konu sahıbı. Ben yokken yapmis dıyıp es gecmıs.
Sonradan terk etmemıs yanı bu konuda guven ılıskıyı, zaten yokmus ve Hersey netmıs.

Gecmısının kabarık oldugunu bildigim adamla sırf o gecmısı benden önce kabarttı diye görmezden gelip asla evlenmezdım.

Cesursunuz.
Bir atasözü var "alışmış .... 'dan beterdir"
O şekilde bir hayata alışkın bir insanın bir anda bırakabileceğini de sanmıyorum.

O şekilde bir hayata alışkın bir insanın bir anda bırakabileceğini de sanmıyorum.
Ben de öyle. Bence cogu insan bizim gibi dusunuyor ama, ya degısırse mantığı agır basıyor sanırım. Burdan söyleyelim bari, degısmıyor.

Nısanlıyken adamın kim oldugunu ne oldugunu biliyormuş konu sahıbı. Ben yokken yapmis dıyıp es gecmıs.
Sonradan terk etmemıs yanı bu konuda guven ılıskıyı, zaten yokmus ve Hersey netmıs.
e simdi ne olmusta tekrar gundem olmus bu konu zaten biliyormuş

Ben de öyle. Bence cogu insan bizim gibi dusunuyor ama, ya degısırse mantığı agır basıyor sanırım. Burdan söyleyelim bari, degısmıyor.
Ya değişirse diyoruz ama onlar değişmiyor, onlar değişmeyince biz değişiyoruz. kendimize olan özgüveni saygıyı her şeyi kaybediyoruz

Bu bayan okumadan, anlamadan, büyük bir ön yargıyla yazıyor neredeyse bütün yorumlarını. Evlenmeden önce bilsem elbette daha dikkatli olurdum...

Bunu siz yazmıssınız adamın gecmısı kalabalıkmks guvenmıyormussunuz neden mailini kontrol eedecegınız adamla evlendiniz diye sormustum size. Ne uydurması?

Ben niye uydurayım ya gecmısı kabarık diye siz yazdınız. Zaten gecmısı kabarık olmasa neden mailini kontrol edersniz kı?
Evlendikten sonra öğrendiğimi belirttim siz hala öncesi diye yazıyorsunuz. Ve evli olduğum için takilmadim geçmişine, benden önceydi deyip üzmedim gereksiz yere kendimi. Ayrıca e mailinde de bisey yoktu zaten. Geçmişini nasıl öğrendiğimi soracaksan da; gorumcem çok fazla kişiyle görüştüğünü söyledi ayrıca whatsap ve sms lerini görmüştüm ve kendisine de söyledim baktım diye, saklamadım da. Rahatsız oldu ama birşey de demedi. Ha şunu da belirteyim mesajlarda karşılaştığım şeyler de normal arkadaşlar arasında geçen muhabbetlerdi. Mide bulandıracak bir yazışmaya denk gelmedim. Hatta belki inanmayacaksınız kızların isimleri ile hitap etmis, aşkım bebeğim dahi yazilmamisti. Benim ilk görüştüğüm insan eşimdir; ama onun çok fazla olmuş bu yüzden geçmişine kabarık dedim.

Evlenmeden önce adam zaten listesi kabarık bırıymıs guven vermiyormus sizde guven seniz mailine bakmadınız dedım. Oyle bırı degıldı minvalinde bıseyler yazmıstınız. Onu okuyunca bende bunu yazdım. Oyle bırıymıs diye. Simdı tek tek msjmı alıntılayım. Sadece yazdınız konuya degıl, yorumlarınıza da yazdım konuyu ele alıp burda bunlar yazıyor demeyin yorumlastıkta cunku.

Ben sızı asagılamadım kotu bir sey demedim neden uydurayım, dusmanıniz da degılım.
Zaten adam guvenılmezmıs tam da kendine uygun davranmıs dedım. Gecmısı gecmıste kalmamıs dedım. Siz bir sabah uyanıp sok olmamıssızdır muhtemelen su cırkın olayı gorunce.

Siz ıyı olun Kocanız sızı el ustunde tutsun hep, ben buna sevinirim. Sızın yorumlarınıza karsılık yazdım bunu ben.
Gecmısınden de siz bahsettiniz bende ona göre yazdım.
Mutlu olun yanı, benden yana sıkıntı yok. Hatta sevinirim

Suphelenmedigimi belirttim, eşim öyle biri değildi dedigimi hatirlamiyorum ve maalesef hiç beklemediğim birşeyle karşılaştım. O an neler yasadigimi da yazdım zaten. Sağ olun iyi dilekleriniz için ama bu saatten sonra el üstünde tutması pek birseyi değiştirmeyecek...

Beni en çok üzen bu haltı yediği kadını evlendikten sonra sizinle muhatap edip düşürdüğü durum.Allah yardımcınız olsun.Ne desem bilemedim.İnsan tanımasa dahi kimsenin yuvasının yıkılmasını istemez ama o kadınla sizi muhatap etmesi çok karaktersizce bir davranış.İhaneti zaten yeteri kadar mide bulandiriciyken birde o kadını hala yakında tutması çok kötü.Size güzel şeyler söylemeyi çok isterdim.Ama samimi olmayacaktı.

Bır gelısme yok mu peki sımdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…