Eşim biz nişanlıyken aldatmis beni.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesaj çektim kıza zaten dökülsünde eşimin gözüne sokayim.
Eşin ona inkar et demiş olabilir ilk sen duyduğun zaman. İkisi de artık kendilerini kurtarmanın derdine düşmüş olabilirler. 4 kişi gittik diyen eşinin diğer söylediği arkadaşları kimlermiş. Hem niye odalar karışıyor olsun, o kadar tatile giden insan var kimsenin farklı odaya isminin yazıldığını görmedim

Ben herşeyi göze alarak attım mesajı. Aptal sanmasın beni, yemedim... ona sana inanmıyorum dedim zaten.

Netten ayirtilmis odalar yaa ne karışması, bunu söyledim ona...

Hemde coook... Eşim ağzından kaçırdı zaten, işte kizin hoşlandığını anlamış neden düşünmüyorsun bu kızı demiş.
O kız sizin kumanız bile çıkabilir haberiniz olsun. Var senin eşin gibi sözde müslümanlarda öyle işler. Bence eşinin ailesi bile biliyor, kusura bakma ama şu anlattıklarına rağmen affedersen kendine edersin.

Kız uzak başka bir şehre gitti ama dediginiz gibi beklerim artık bu iğrenç adamdan.

4 kişi mi gittik diyorlar, kimmiş diğerleri diye sormuştum gözünüzden kaçtı galiba. Başkaları olsa toplu rezervasyon olurdu zaten.
Isim verdi yakın arkadaşı erkek bir hoca ve başka bayan bir hoca daha. 2 erkek 2 bayan olunca tepki verecekmişim.

Biraz cetrefilli bir konu olmus. Yorumlar da masallah olabilecek en kotu senaryolari eklemis. Karar ya da yorum yapmak icin yazmadim sadece 2 konu da bilgi vermek istedim.1. Si t.c hukuku der ki olayi ogrendikten sonra 6 ay icerisinde dava actin actin yoksa af sayip zaman asimi veriyor ve ayni sistem der ki bugun yakaladigin olay 5 sene oncesininse artik soz hakkin yok der. 5 senedir tekrar etmemis olay der. Karar suren de bunlari da bilerek degerlendir derim.
Bir de ihanet olayini ilk yakaladigin da ofkeden her seyi yapabilme gucunu kendinde buluyorsun. Ve ayrica kayiplardan dolayi acin var. En az 1 hafta sessizlik icerisinde dusun derim. (Yeni yaptigi bir olay olsa direkt kac o evden derdim) ama nisanlilik konusu cok sahibine gore degisir.
Bir de affedersen ailesine kesinlikle sakin bir dille soyle onlarda evlatlarinin kulaklarini ceksin takip etsin. Tek basina bu sorumlulugu ustlenme. Ama kendi ailene soyleme ve konuyu gercekten sineye cekebileceksen affet. Yoksa hicbirsey eskisi gibi olmuyor. Bir de senin adin dirdirciya cikar. Ama saglam bir ders ver. Mumkunse evden uzaklassin biraz. Evsizligin ve sensizligin korkusunu bir yasasin.
Son bir cumle. Portakal sularina falan asla kanma. Bu ilgi 1,2 ay surer sonra yine cayi koydun mu diye sana sorar

Kesinlikle... Allah bilir daha neler neler yapmışta ben bilmiyorum

Isim verdi yakın arkadaşı erkek bir hoca ve başka bayan bir hoca daha. 2 erkek 2 bayan olunca tepki verecekmişim.
Bunun sonucu olarak o da yalan söylemeyi mi seçmiş. İlk konuyu açtığınızda yazdığınız metin biraz daha masumca gelmişti bana. Geçmişte olan şeyle yargılayıp evliliğinizi bitirmeyin hemen dedim ama konu iyice açılınca ufak bi şey olmadığını anlıyorum. Bence bayağı büyük bir şey dönüyor ortada.

Içime hiçbir şey atmak istemiyorum herşeyi söyleyip çekip gitmeyi...
Eğer gözünüzü kararttıysanız ben anneme gidiyorum deyip gidebilirsiniz. Bi süre onlara söylemeyeceğim şimdi zamanı değil diyebilirsiniz.

Allah razı olsun sizden. Ben gitmeyi düşünüyorum. Hiç olmasa kendi ailemin yanında bu kararı vereyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…