Eşin ona inkar et demiş olabilir ilk sen duyduğun zaman. İkisi de artık kendilerini kurtarmanın derdine düşmüş olabilirler. 4 kişi gittik diyen eşinin diğer söylediği arkadaşları kimlermiş. Hem niye odalar karışıyor olsun, o kadar tatile giden insan var kimsenin farklı odaya isminin yazıldığını görmedimMesaj çektim kıza zaten dökülsünde eşimin gözüne sokayim.
Kesinlikle aynı fikirdeyim az önce yazdım aynısını. Suç bastıracak şimdiMerak etme eşin çoktan onun ağzını bağlamıştır. Hatta sen kötü niyetli olursun. Nasıl namusuma laf atarsın diye
Ben herşeyi göze alarak attım mesajı. Aptal sanmasın beni, yemedim... ona sana inanmıyorum dedim zaten.Offf keşke bunu yapmasaydınız. Tabi ki ilişkimiz var demeyecek. Hiç böyle bir şey yaşamadık diyecek. Eşiniz haksızken suç batırmaya çalışacak. Beni rezil ettin arkadaşıma falan ayakları. Erkeklerin ezberlenmiş hareketleri.
O görümce bu ilişkiyi bilmiyorsa bende birşey bilmiyorum. Siz çok fena bir aileye düşmüşsünüz.Bi yere derse götürmem için. Kendi telefonla söyledi bana. Gorumcem ile kız samimiydi. Ikisi haberleşti sonra buluşup derse gittik.
Netten ayirtilmis odalar yaa ne karışması, bunu söyledim ona...Eşin ona inkar et demiş olabilir ilk sen duyduğun zaman. İkisi de artık kendilerini kurtarmanın derdine düşmüş olabilirler. 4 kişi gittik diyen eşinin diğer söylediği arkadaşları kimlermiş. Hem niye odalar karışıyor olsun, o kadar tatile giden insan var kimsenin farklı odaya isminin yazıldığını görmedim
Ne terbiyesiz bir adam eşiniz. Bu ilişki hiç bitmemiş. Siz evliyken de varmış. Şuan bitti mi sizce?Bi yere derse götürmem için. Kendi telefonla söyledi bana. Gorumcem ile kız samimiydi. Ikisi haberleşti sonra buluşup derse gittik.
Hmm anladım. Peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz?Ben herşeyi göze alarak attım mesajı. Aptal sanmasın beni, yemedim... ona sana inanmıyorum dedim zaten.
Hemde coook... Eşim ağzından kaçırdı zaten, işte kizin hoşlandığını anlamış neden düşünmüyorsun bu kızı demiş.O görümce bu ilişkiyi bilmiyorsa bende birşey bilmiyorum. Siz çok fena bir aileye düşmüşsünüz.
O kız sizin kumanız bile çıkabilir haberiniz olsun. Var senin eşin gibi sözde müslümanlarda öyle işler. Bence eşinin ailesi bile biliyor, kusura bakma ama şu anlattıklarına rağmen affedersen kendine edersin.Hemde coook... Eşim ağzından kaçırdı zaten, işte kizin hoşlandığını anlamış neden düşünmüyorsun bu kızı demiş.
Bilmiyorum artık güvenmiyorum ona; ama suphelenmedim hiçbir zaman ondan.Ne terbiyesiz bir adam eşiniz. Bu ilişki hiç bitmemiş. Siz evliyken de varmış. Şuan bitti mi sizce?
4 kişi mi gittik diyorlar, kimmiş diğerleri diye sormuştum gözünüzden kaçtı galiba. Başkaları olsa toplu rezervasyon olurdu zaten.Netten ayirtilmis odalar yaa ne karışması, bunu söyledim ona...
Kız uzak başka bir şehre gitti ama dediginiz gibi beklerim artık bu iğrenç adamdan.O kız sizin kumanız bile çıkabilir haberiniz olsun. Var senin eşin gibi sözde müslümanlarda öyle işler. Bence eşinin ailesi bile biliyor, kusura bakma ama şu anlattıklarına rağmen affedersen kendine edersin.
Isim verdi yakın arkadaşı erkek bir hoca ve başka bayan bir hoca daha. 2 erkek 2 bayan olunca tepki verecekmişim.4 kişi mi gittik diyorlar, kimmiş diğerleri diye sormuştum gözünüzden kaçtı galiba. Başkaları olsa toplu rezervasyon olurdu zaten.
Içime hiçbir şey atmak istemiyorum herşeyi söyleyip çekip gitmeyi...Hmm anladım. Peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Kesinlikle... Allah bilir daha neler neler yapmışta ben bilmiyorumİhanet etmek herkesin yapabileceği bir şey değil bence. Kendisine güvenen insanı sırtından bıçaklayan adam her şeyi yapar. Tekrar güvenebilecek misiniz?
Sizi üzmek için söylemiyorum ama siz yeni yakalamışsınız. O olay ilk de son da olmayabilir.
Başka şeyleri de evlendikten sonra öğrenmişsiniz zaten. Gizlemek, gizli iş çevirmek adamın içinde var. Yakalamadığınız başka vukuatları da olabilir.
Karar sizin ama böyle bir evliliği yürütmek çok yıpratıcı olur. Bir gün çocuk olursa ve tekrar böyle bir olay yaşanırsa çekip gitmek daha zor olur.
Bunun sonucu olarak o da yalan söylemeyi mi seçmiş. İlk konuyu açtığınızda yazdığınız metin biraz daha masumca gelmişti bana. Geçmişte olan şeyle yargılayıp evliliğinizi bitirmeyin hemen dedim ama konu iyice açılınca ufak bi şey olmadığını anlıyorum. Bence bayağı büyük bir şey dönüyor ortada.Isim verdi yakın arkadaşı erkek bir hoca ve başka bayan bir hoca daha. 2 erkek 2 bayan olunca tepki verecekmişim.
Niçin gitmişler? İş mi? Tatil mi?Isim verdi yakın arkadaşı erkek bir hoca ve başka bayan bir hoca daha. 2 erkek 2 bayan olunca tepki verecekmişim.
Eğer gözünüzü kararttıysanız ben anneme gidiyorum deyip gidebilirsiniz. Bi süre onlara söylemeyeceğim şimdi zamanı değil diyebilirsiniz.Içime hiçbir şey atmak istemiyorum herşeyi söyleyip çekip gitmeyi...
Allah razı olsun sizden. Ben gitmeyi düşünüyorum. Hiç olmasa kendi ailemin yanında bu kararı vereyim.Biraz cetrefilli bir konu olmus. Yorumlar da masallah olabilecek en kotu senaryolari eklemis. Karar ya da yorum yapmak icin yazmadim sadece 2 konu da bilgi vermek istedim.1. Si t.c hukuku der ki olayi ogrendikten sonra 6 ay icerisinde dava actin actin yoksa af sayip zaman asimi veriyor ve ayni sistem der ki bugun yakaladigin olay 5 sene oncesininse artik soz hakkin yok der. 5 senedir tekrar etmemis olay der. Karar suren de bunlari da bilerek degerlendir derim.
Bir de ihanet olayini ilk yakaladigin da ofkeden her seyi yapabilme gucunu kendinde buluyorsun. Ve ayrica kayiplardan dolayi acin var. En az 1 hafta sessizlik icerisinde dusun derim. (Yeni yaptigi bir olay olsa direkt kac o evden derdim) ama nisanlilik konusu cok sahibine gore degisir.
Bir de affedersen ailesine kesinlikle sakin bir dille soyle onlarda evlatlarinin kulaklarini ceksin takip etsin. Tek basina bu sorumlulugu ustlenme. Ama kendi ailene soyleme ve konuyu gercekten sineye cekebileceksen affet. Yoksa hicbirsey eskisi gibi olmuyor. Bir de senin adin dirdirciya cikar. Ama saglam bir ders ver. Mumkunse evden uzaklassin biraz. Evsizligin ve sensizligin korkusunu bir yasasin.
Son bir cumle. Portakal sularina falan asla kanma. Bu ilgi 1,2 ay surer sonra yine cayi koydun mu diye sana sorar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?