esim bnden soguyor

mvserd

ya en zamasiz agrimsin yada en amansiz ahtim
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
118
53
38
31
Birbirimizi cok seviyoduk. Biz bilmiyorum 1 hafta icinde cok degisti ya. Eskiden bana sarilmadann yatmazdi surekli arardi ilgilenirdi simdi. 1haftada ne olduu. Buna yardim edin

Birbirimizi cok seviyoduk. Biz bilmiyorum 1 hafta icinde cok degisti ya. Eskiden bana sarilmadann yatmazdi surekli arardi ilgilenirdi simdi. 1haftada ne olduu. Buna yardim edin
Çok üstü kapalı yazmışsınız bundan bir yorum yapılması zor. Biraz daha detay verirseniz daha çok yardımcı olunabilir.

Bilmiyorum bndn git gide uzaklasiyo sariliyom. Off sikistirma bni diyo bnde arkami donup yatiyorum

Ya bnden git gide uzaklasiyo.makyaj yapiyorum sexsi gecelikler geyiyorum yok adam bnden her konuda cok uzaklasiyo

Hic bir sey demiyoe bana ya 1 haftada pldu bunlar bilmiyorumm off

Borcu, harcı,derdi olmasın. .
Konuşun eşinizle ..

ne gibi derdi olabilir ki. Soylemiyor ki bisey neyin var cnm diyorum ses cikarmiyo

Bu şekilde yorum yapabilmemiz imkansız, hiç bi detay yok :KK14:

Hic bi zmn para iciin. Canini sikmaz. Ya tmm borcu falan var diyelim.ama bnden niye uzaklasiyo iliskiye girmekten bile kaciyor aksam oglani uyuttum geceligimi geydim makyaj yaptim isigi kapattim pc basindaydi kendisi 1 saat bekledim geldi uzandi bni o gelde gordugu halde. Arkasini dondu yatti

Aranızda bir tartışma oldumu son zamanlarda belki bişeye kırıldı

Eşinizin bi sorunu var gibi konusmayi deneyin acaba farkında olmadan siz mi kizdirdiniz esinizi

canım çaktırmadan telefondaki mesajları vede bilgisayarı karıştır bir bakalım.

Dayimgil yurdisindan gelmistiboraya gidelim dedim yok dedi biraz tartistik annem geldi bana kizdi laf saydi bnde yeter falandedim annem gittikten sonrA bunu bna yapma dedim konu kapandi

Pc bisey yoka tlf cupelemiyorum batarySini cikariyor yatarken

Bilmiyorum o boyle yaptikca. Bnde uzaklasiyorum

Back
X