- 22 Nisan 2015
- 424
- 306
- 33
- 34
- Konu Sahibi Annesibebisleri
-
Evliliğinizi bitiren sebep ne?
Ne olursa olsun güçlü durmaya çalış konu sahibi.. Allah yardımcın olsun
Esim benden sogdugunu ve biktigini soyledi..
Esimle bilgisayar oyunlarii, sorumluluk almamasi ve surekli uyuma istegi hakkinda cok tartisiyorduk.. eskiden ailesi ile cok sorun yasadik iyidik aslinda simdilerde ama
Biriktirmis demekki..
Çocuklarınız da var.. bi adam sadece bıktım sorumluluk almaktan sıkıldım diye boşanıyor olabilir mi? Bana nedense olası gelmiyor.. başka bi sebep olabilir ailesi dolduruyordur ne bileyim yada daha kötü şeyler? Şüpheleniyor musun?
Bi adam neden böyle saçma sapan sebeplerle çocuklarından ayrılır ki
Sırf soğumakla olacak iş gibi gelmedi bana, başka biri mi var ki? Şüpheleriniz var mı nedenleri hakkında?
Sevgi bitse bile arada başka sorunlar yoksa çocukları için sabredebilirdi. Sırf bu nedenle boşanıyorsa cidden mutsuz demektir.Hic suphelenmedim aslinda.. sevgisi bitmis oyle soyluyor
Ama çocuklarıyla ayrı ülkelerde olmayı göze alıcak kadar mı bitirdi bu işi? Anlamıyorum ben bu evlilik çocuk oyuncağı mı? Olmayan sebeplerle "sıkıldım bitti gitti ayrılalım" deniliyor. O çocukların bi aile hakkı yok mu yani? Zamanında sevmişsin evlenmişsin bide çocuk yapmışsın, şimdi öyle iki dakikada boşanılmaz. Yazık o çocuklara. Bunları demedin mi ona. Senin paşa gönlüne göre bu çocuklar ya annesiyle ya babasıyla farklı ülkelerde yaşayacak. Çocukları hiç mi umrunsa değilInan hic suphelenmedim bugune kadar o konuda butun yasanmislardan dolayi sevgisi bitmis ve artik birsey hissetmiyormus oyle diyor..
Bence sen yine de bi araştır.. belki olabilir belki olmayabilir ama bilmeye hakkın var eğer öyle bi şey varsaInan hic suphelenmedim bugune kadar o konuda butun yasanmislardan dolayi sevgisi bitmis ve artik birsey hissetmiyormus oyle diyor..
Özgür yaşamak istiyor sanırım,
Daha rahat bilgisayar oynamak,
Daha rahat uyumak.
Bana öyle geldi.daha az sorumluluk
cok haklisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?