Esim bosanmak istiyor

Annesibebisleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
424
306
33
34
hayirli geceler hanimlar
Bir onceki konumda bahsetmistim esim benden sogdugunu vs soyluyordu. bende benim degismemi kendisine daha fazla ozgurluk ve daha az sorumluluk istedigi icin oyle diyor zannediyordum.
Ama bugun gercekten bosanmak istedigini artik beni sevmedigini ama evden ben tasinana kadar cikmak istemedigini ( benim ailem biraz uzak oraya tasinmam lazim) falan soyledi ben yikildim ama yapicak bisey yok.
Ailem simdiden evden kov annesibabasigile diyor orda biraz kalsin akli basina gelir belki diye ama bende o riske girmek istemiyorum, ya pisman olmassa ben burda yapayanliz neyaparim taa ki kendi evimi kurana kadar.
Akil verin hanimlar darmadagan oldum boyle olsun hic istemezdim.. o cocuklar icin benim duzenim kurulana kadar burda yasamak istiyor ama ben ona karsi mesafeli uzak davranmakta cok zorlaniyorum onun oyle yapmasida cok zoruma gidiyor..
Asil sorum acaba evden gondermelimiyim belki pisman olur doner diye yada kendim gidene kadar beraber yasamaya devammi? Cokk kafam karisik.. risk almak istemiyorum ama..

Son düzenleme:
Evliliğinizi bitiren sebep ne?

Ne olursa olsun güçlü durmaya çalış konu sahibi.. Allah yardımcın olsun

Esim benden sogdugunu ve biktigini soyledi..
Esimle bilgisayar oyunlarii, sorumluluk almamasi ve surekli uyuma istegi hakkinda cok tartisiyorduk.. eskiden ailesi ile cok sorun yasadik iyidik aslinda simdilerde ama
Biriktirmis demekki..

Esim benden sogdugunu ve biktigini soyledi..
Esimle bilgisayar oyunlarii, sorumluluk almamasi ve surekli uyuma istegi hakkinda cok tartisiyorduk.. eskiden ailesi ile cok sorun yasadik iyidik aslinda simdilerde ama
Biriktirmis demekki..

Çocuklarınız da var.. bi adam sadece bıktım sorumluluk almaktan sıkıldım diye boşanıyor olabilir mi? Bana nedense olası gelmiyor.. başka bi sebep olabilir ailesi dolduruyordur ne bileyim yada daha kötü şeyler? Şüpheleniyor musun?

Bi adam neden böyle saçma sapan sebeplerle çocuklarından ayrılır ki

Inan hic suphelenmedim bugune kadar o konuda butun yasanmislardan dolayi sevgisi bitmis ve artik birsey hissetmiyormus oyle diyor..

Seni haketmeyen biriymiş demek ki. Önüne bakmalısın onu düşünme..

Inan hic suphelenmedim bugune kadar o konuda butun yasanmislardan dolayi sevgisi bitmis ve artik birsey hissetmiyormus oyle diyor..
Ama çocuklarıyla ayrı ülkelerde olmayı göze alıcak kadar mı bitirdi bu işi? Anlamıyorum ben bu evlilik çocuk oyuncağı mı? Olmayan sebeplerle "sıkıldım bitti gitti ayrılalım" deniliyor. O çocukların bi aile hakkı yok mu yani? Zamanında sevmişsin evlenmişsin bide çocuk yapmışsın, şimdi öyle iki dakikada boşanılmaz. Yazık o çocuklara. Bunları demedin mi ona. Senin paşa gönlüne göre bu çocuklar ya annesiyle ya babasıyla farklı ülkelerde yaşayacak. Çocukları hiç mi umrunsa değil

Bide bana en çok dokunan şu, çiftler evleniyor çok güzel, çocuklar yapılıyor, ne ala. Sonra beyimiz sıkılmış, sevmiyomuş falanmış filanmış. Boşanıyolar, çocuklar annede sorumluluk dert stres sıkıntı hat safhada.
Babamız ooh bekar hayatına dönsün. Bu bana hiç adil gelmiyor

Baska biri olabilir mi? Normal bir insan bukdar ufak seylerden bosanmak istemez bunlar bos sebep bnce uzme kendini eminim sonradan pisman olacak

istemiyor artik geri donusu yok diyor.. bende bu yuzden kararsizim hem istemiyor hemde ben tasinana kadar evden gitmek istemiyor anlamiyorum neden? Acaba simdiden evden gondersemmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…