- 4 Ekim 2007
- 1.616
- 4.232
- 658
- Konu Sahibi Annesibebisleri
-
Öyle bir sorumluluk yükleyin ki böylelerine hiç acımayın.Çocuklarına acımayana siz hiç acımayın.Boşanınca sorumluluk bitecek mi acaba.Çocuklar bir orada bir burada daha da zor olacak.Boşanmakta karalıysa nafakanızı tazminatınızı dahi alın derdim.daha az sorumluluk
cok haklisiniz
Eski konularınıza baktım.Eşiniz bir evliliğin sorumluluğunu alabilecek biri değil.Ondan bu soğudum lafları.Aslında bu lafları sizin ona etmeniz gerekirdi.Bıkan sizken konuşan o.Bir yuvayı bozmak kolay değil.Gidin sizde çocuklarınızı alıp,belki aklı başına gelir diyecem ama bu adamla zor.
Cok duskun hemde bende aldatma oldugunu dusunmuyorum usengeclikten onu yapmaz bile.. cok haklisinizBana öyle geldi.
Aldattıgını yada başka kadın oldugunu düşünmüyorum.
Tabi boşandıktan sonra günlük ilişkiler yaşar kesin,
Rahatına düşkün biri bence neden bu.
Tembel bi insanmıdır ?Cok duskun hemde bende aldatma oldugunu dusunmuyorum usengeclikten onu yapmaz bile.. cok haklisiniz
Kesin hayatında biri var ne tür pc oyunu oynuyor??
evet cok ve asiri rahatina düskünTembel bi insanmıdır ?
Zaten tembel insanla ömür mü geçer.evet cok ve asiri rahatina düskün
Cok ama cok haklisiniz o yuzden okadar zoruma gidiyorki.. gidicem zaten istedigim yerden ev ariyorim bulur bulmaz cikicam ama bilmiyorum ev bulana kadar berabermk yasamaya devam etmeliyim yoksa simdiden ailesinin yaninda gondermelimiyim? Gorsun orda gununu evdeki rahatli bulabilicakmi..
Şu anda yalnız kalmak sizin ve çocuklarınız için kötü olacaksa bir süre daha idare edin.Yok olmayacaksa çıksın gitsin özgürlüğüne.Belli bir süre oh der,sonra görür gününü.Cok ama cok haklisiniz o yuzden okadar zoruma gidiyorki.. gidicem zaten istedigim yerden ev ariyorim bulur bulmaz cikicam ama bilmiyorum ev bulana kadar berabermk yasamaya devam etmeliyim yoksa simdiden ailesinin yaninda gondermelimiyim? Gorsun orda gununu evdeki rahatli bulabilicakmi..
istemiyor artik geri donusu yok diyor.. bende bu yuzden kararsizim hem istemiyor hemde ben tasinana kadar evden gitmek istemiyor anlamiyorum neden? Acaba simdiden evden gondersemmi..
Siz onu evden kovmazsaniz asla ama asla barisma ihtimaliniz olmaz. Dik durup, madem bosanmak istiyorsun lutfen evi terket, seninle daha fazla ayni evde yasayamam derseniz pisman olup geri gelme ihtimali daha yuksek. Akli sira vicdanini rahatlatiyor, cakal
Bu fikire yavaş yavaş kendini alistiriyor ayni zaman daSiz onu evden kovmazsaniz asla ama asla barisma ihtimaliniz olmaz. Dik durup, madem bosanmak istiyorsun lutfen evi terket, seninle daha fazla ayni evde yasayamam derseniz pisman olup geri gelme ihtimali daha yuksek. Akli sira vicdanini rahatlatiyor, cakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?