Esim bosanmak istiyor

Evden gitmeyin onu gonderin. Yuvanizi yikan oysa sizin de rahatinizi temin etmek zorunda. Herseye he demeyin.
Bosanmalarda evi terk etmek aile birlikteligini bozmak anlamina geldigi icin kusurdur. En kusurlu olan taraf da daha az kusurlu tarafa tazminat odeyebilir eger diger taraf talep ederse. Bu nedenle siz gitmeyin giden o olsun. Tum haklarinizi da isteyin. Cocuklarinizin gelecegi icin.
Bu arada 40 yas sendromu diye birsey var erkeklerde. Bu da moda oldu sanki. 40 yasindan sonra nedense bekar hayatlarini ozluyorlar. Uzulmeyin. Guclu olun. Kendinizde suc aramayin. Madem bosanmak istiyor sonuclarina da katlanmali. Duzeninizi bozmayin birakin o gitsin.

+++

Cok haklisiniz
Yarin gondericem.. gitsin bakalim annesinin evinde ayni rahatligi bulabilicekmi..
Dik durmaya calisicam.. cok zor olucak ama mecburum!

Tabi canim. Hem de ilerde pisman olursa bilincaltinda zaten o beni birakip gitmisti mesajini yasatacak. Tembel ama cok cakalmis. Diyin ki yarin, ben dusundum tasindim, ben de seni sevmedigime ve bu evlilikten cok sikildigima karar verdim. Bence de ayrilmak en iyisi, en azindan omrumuzun geri kalaninda mutlu mesut yasayabiliriz, yani zararin neresinden donersek kardir. Bosaniyorsak ayni evde yasayamayiz, o yuzden sen bir sure annenlerle kal, ben de o sirada ev bulup tasinirim vs vs.

Ama bunlari cooook cool bi sekilde soylemeniz lazim, yani oyle boyle degil, feci rahat ve umursamaz gorunmelisiniz

Cok tesekkur ederim aynen boyle soyliyecegim!

Ya çok uyuz oluyorum demin bir arkadaş da yazmış
Bosaninca kadınlar binbir yükle tek başlarına onca şeyle mücadele ediyor

Erkekler ipim kuşağım hesabi geziyor
Ohhh istedigin zaman yat uyu istedigin zaman oyun oyna istediğin kadinla takil olmadi evlen hafta sonlari çocukların gel iki başını oksa al sana baba

Sonra o kadın evlenemesin cocuk var herkese güvenemez zaten koştur koştur evine dönüyor kimi bulacak

Hadi onu geçtim ekonomik yük omuzda erkekler verdikleri 300 liranin hesabını soruyor ve tüm babaliklarini eksiksiz yaptıklarını düşünüyor
Ki o nafakayi zar zor ödüyorlar odememek icin de kırk takla atiyorlar

Kadin çocuğun hastalığıyla depresyonuyla dersleriyle ilgileniyor en ufak ters bir sey olduğunda anneden hesap soruluyor
İleride çocuk bir yere geldiğinde babalar ortaya çıkıp benim çocuğum demesini biliyor
Anne çocukları bırakirsa vicdansiz taş kalpli ana oluyor
Ben de bu duruma sinir oluyorum

Bosanma davasini sen acma masraflari ustune kalsin denmis de... burada yanlis bilinen bir sey var. Bosanma davasini kim acarsa bosanmak istedigini ve kendi haklarini talep eder. O taraf acarsa o kendi haklarini talep eder diger tarafin istekleri umurunda olmaz. Benim eski esim tazminat istemisti benden mesela. Ben de ondan. Herkes kendi actigi davada kendi haklarini ister. Hakim bakar kim daha kusurlu diye ve daha az kusurlu tarafin talepleri dogrultusunda karar verir.
1. Buyuk bir ihtimal cocuklari istemeyecektir esiniz. Cunku o sorumlulugu almak istemeyecektir. Hakim de o velayeti istese bile siz vermediginiz surece cocuklarin velayetini anneye verir.
2. Takilarinizi talep edebilirsiniz. Dugun fotograflari ya da dugun cd sini delil gostererek.
3. Evliliginiz sirasinda alinmis ev arsa araba gibi seyler varsa bunda da hakkiniz var. Bunlari talep edebilirsiniz.
4. Cocuklara nafaka izteyebilirsiniz. Siz calismiyorsaniz kendinize de.
5. Evlilik birlikteligi boyunca evliligin getirdigi hic bir sorumlulugu almadigini vb gibi kusurlarini one surerek maddi ve manevi tazminat talep edebilirsiniz.
Bu cekismeli bosanma. Biraz uzun suruyor ve yipratici. Eger biran once bitsin istiyorsaniz bir anladma hazirlayin. Bunu bir avukata danisarak yapin. Anlasmada isteklerinizi sunun o da siz de imzalayin. Mahkemeye veriyorsunuz. Birkac gun icinde de hakimin onunde bosanmak istiyoruz diyorsunuz ve anlasma sartlarinda bosaniyorsunuz. Onun sartlarini kabul etmeyin. Nafakadan vazgecmeyin. Anlasmali bosanma kisa suruyor. Ola ki anlasmayi imzalasaniz bile hakimin onunde evet demediginiz surece ve karara da imza atmadiginiz surece bosanmaniz gerceklesmiyor. Hatta anlasmali bosanma ile basvurup hakime sonradan hayir cekismeli bosanacagim bile diyebiliyorsunuz.
Tek bildigim bosanmak isteyeni ne yaparsaniz yapin tutamazsiniz. Evrene salin. Evren vakti zamani gelince cezasini verir bir sekilde. Siz onunuze bakin. Gecmis olsun. Bu arada bir avukata danismadan birsey yapmayin sakin.

Cok duskun hemde bende aldatma oldugunu dusunmuyorum usengeclikten onu yapmaz bile.. cok haklisiniz
Canim tembelse onun yemegiydi bilasigiydi camasiriydi kim yapacak. Bile bile böyle zahmetlere girmez. Seni üzmek istemiyorum ama baska biri var gibi. S.ktir et gitsin. Hadi seni gectim cocuklardanda vazgecmeyi kabullenmis defolsun. Nasil olsa tıpış tıpış geri gelicek

Ben bu durumu yasayanlardanim. O bekar hayati yasarken ben oglumun butun sorumlulugunu aldim. Ona sorsan o cok iyi baba. Maalesef boyle...

Yüregine saglik...

Haftada bir kadin tutuyorlar boyleleri.. yemek de probkem degil disarda yiyorlar...

Yerinizde olsam eşimi gönderirdim evden. Kurulu duzenimi kesinlikle bozmazdim. Daha önce eşimle şiddetli kavgalarimiz olmuştu. Boşanmaktan filan bahsedince kapıyı göstermiştim. Ki ben kaynimlarla aynı apartmanda yaşıyorum.

Ne diye çocuğumu alıştığı ortamdan çıkarıp hem bosanma, hem de yabancilik hissiyle uğraştırayim?

Çok istiyorsa,buyursun gitsin. Kendine yeni baştan bir düzen kursun. Ben ugrasacagima o uğraşsın. En azından bu sıkıntılı günleri atlatana kadar.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Allah yardımcınız olsun.

Öncelikle allah yardımcın olsun evladının yüzü ne baksın canım..
Sal gitsin de aklı başına gelsin bekar hayatı çok mu güzelmiş. Evliyken 1 dediğin 2 olmuyor her şeyin onun de arkani toplayan var.. kimi bulamaz kimi kıymet bilmez.. kapıyı göster kurulu düzenini bırakma gitsin kendi bi düzen kursun da arkasına baka baka nasıl geliyor.. hiç canını skma düşünme kendine edersin çocuğun için ayakta dur her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…