- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi Annesibebisleri
-
Bu fikire yavaş yavaş kendini alistiriyor ayni zaman da
Konu sahibi evden falan sen ayrılma kolay mi kalk ev bul içini dose para harca defolsun kendisi gitsin
Bir de boşanma davasını sen açma birak o açsın avukat dava masrafını da o ödesin
Her sorumluluğu üzerine de alma nafaka tazminat al
Bana kalırsa çocuk büyük olsaydi babasinin yanında yaşat derdim ama cocuklara yazık
Cok haklisiniz
Yarin gondericem.. gitsin bakalim annesinin evinde ayni rahatligi bulabilicekmi..
Dik durmaya calisicam.. cok zor olucak ama mecburum!
Bu fikire yavaş yavaş kendini alistiriyor ayni zaman da
Konu sahibi evden falan sen ayrılma kolay mi kalk ev bul içini dose para harca defolsun kendisi gitsin
Bir de boşanma davasını sen açma birak o açsın avukat dava masrafını da o ödesin
Her sorumluluğu üzerine de alma nafaka tazminat al
Bana kalırsa çocuk büyük olsaydi babasinin yanında yaşat derdim ama cocuklara yazık
Tabi canim. Hem de ilerde pisman olursa bilincaltinda zaten o beni birakip gitmisti mesajini yasatacak. Tembel ama cok cakalmis. Diyin ki yarin, ben dusundum tasindim, ben de seni sevmedigime ve bu evlilikten cok sikildigima karar verdim. Bence de ayrilmak en iyisi, en azindan omrumuzun geri kalaninda mutlu mesut yasayabiliriz, yani zararin neresinden donersek kardir. Bosaniyorsak ayni evde yasayamayiz, o yuzden sen bir sure annenlerle kal, ben de o sirada ev bulup tasinirim vs vs.
Ama bunlari cooook cool bi sekilde soylemeniz lazim, yani oyle boyle degil, feci rahat ve umursamaz gorunmelisiniz
Ya çok uyuz oluyorum demin bir arkadaş da yazmış
Canim tembelse onun yemegiydi bilasigiydi camasiriydi kim yapacak. Bile bile böyle zahmetlere girmez. Seni üzmek istemiyorum ama baska biri var gibi. S.ktir et gitsin. Hadi seni gectim cocuklardanda vazgecmeyi kabullenmis defolsun. Nasil olsa tıpış tıpış geri gelicekCok duskun hemde bende aldatma oldugunu dusunmuyorum usengeclikten onu yapmaz bile.. cok haklisiniz
Ben bu durumu yasayanlardanim. O bekar hayati yasarken ben oglumun butun sorumlulugunu aldim. Ona sorsan o cok iyi baba. Maalesef boyle...Ya çok uyuz oluyorum demin bir arkadaş da yazmış
Bosaninca kadınlar binbir yükle tek başlarına onca şeyle mücadele ediyor
Erkekler ipim kuşağım hesabi geziyor
Ohhh istedigin zaman yat uyu istedigin zaman oyun oyna istediğin kadinla takil olmadi evlen hafta sonlari çocukların gel iki başını oksa al sana baba
Sonra o kadın evlenemesin cocuk var herkese güvenemez zaten koştur koştur evine dönüyor kimi bulacak
Hadi onu geçtim ekonomik yük omuzda erkekler verdikleri 300 liranin hesabını soruyor ve tüm babaliklarini eksiksiz yaptıklarını düşünüyor
Ki o nafakayi zar zor ödüyorlar odememek icin de kırk takla atiyorlar
Kadin çocuğun hastalığıyla depresyonuyla dersleriyle ilgileniyor en ufak ters bir sey olduğunda anneden hesap soruluyor
İleride çocuk bir yere geldiğinde babalar ortaya çıkıp benim çocuğum demesini biliyor
Anne çocukları bırakirsa vicdansiz taş kalpli ana oluyor
Ben de bu duruma sinir oluyorum
Kesinlikle...Bir erkek karısından soğuduysa yüksek ihtimalle başka bir kadına ısınmasındandır bu.
Yüregine saglik...Ya çok uyuz oluyorum demin bir arkadaş da yazmış
Bosaninca kadınlar binbir yükle tek başlarına onca şeyle mücadele ediyor
Erkekler ipim kuşağım hesabi geziyor
Ohhh istedigin zaman yat uyu istedigin zaman oyun oyna istediğin kadinla takil olmadi evlen hafta sonlari çocukların gel iki başını oksa al sana baba
Sonra o kadın evlenemesin cocuk var herkese güvenemez zaten koştur koştur evine dönüyor kimi bulacak
Hadi onu geçtim ekonomik yük omuzda erkekler verdikleri 300 liranin hesabını soruyor ve tüm babaliklarini eksiksiz yaptıklarını düşünüyor
Ki o nafakayi zar zor ödüyorlar odememek icin de kırk takla atiyorlar
Kadin çocuğun hastalığıyla depresyonuyla dersleriyle ilgileniyor en ufak ters bir sey olduğunda anneden hesap soruluyor
İleride çocuk bir yere geldiğinde babalar ortaya çıkıp benim çocuğum demesini biliyor
Anne çocukları bırakirsa vicdansiz taş kalpli ana oluyor
Ben de bu duruma sinir oluyorum
Haftada bir kadin tutuyorlar boyleleri.. yemek de probkem degil disarda yiyorlar...Canim tembelse onun yemegiydi bilasigiydi camasiriydi kim yapacak. Bile bile böyle zahmetlere girmez. Seni üzmek istemiyorum ama baska biri var gibi. S.ktir et gitsin. Hadi seni gectim cocuklardanda vazgecmeyi kabullenmis defolsun. Nasil olsa tıpış tıpış geri gelicek
Dogru diyosun adamin gecinmeye gönlu yok zaten Allah bin beter etsinHaftada bir kadin tutuyorlar boyleleri.. yemek de probkem degil disarda yiyorlar...
Sağol canımYüregine saglik...
Okadar güzel yazmışsinki bazi şeyler gözumde canlandi. Neyse boşver...Sağol canım
Online ise oralardan bile olabilir..Savas ve futbol oyunlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?