- 20 Nisan 2014
- 3.940
- 6.062
- 448
- Konu Sahibi Annesibebisleri
-
valizini alsın gitsin, evden araba da dahil hiçbir şey verme. o taşınsın, sen evini yerini ayarla öyle taşın. tembellikten sana taşın diyor, zaten sonrasında taşınmaz kurulu düzenli evde bekar hayatı yaşar.
benimki de öyle yapma ya çalıştı araba bana ev ona diye düşündü .Aynen oyle yapicam.. o benim sinirle herseyimi toplayip annemin evine gitmemi istiyor buna cabaliyorki rahat duzen ve ev ona kalsin..
Ama az sonra uyaninca surpriz yapicam ona, o gidicek..
Aynen oyle yapicam.. o benim sinirle herseyimi toplayip annemin evine gitmemi istiyor buna cabaliyorki rahat duzen ve ev ona kalsin..
Ama az sonra uyaninca surpriz yapicam ona, o gidicek..
Beni yanlış anlamayın lütfen. Yaşadığınız zor bir durum. Yorumlara baktımda hemen meseleyi hayatında biri vardıra getirmişler. Ben öyle düşünmüyorum. Soğudum, bazı şeyler eskisi gibi değil de bir boşanma nedenidir. Aynı şeyleri sizde eşinize karşı hissedebilirdiniz. Sırf erkek diye mevzuyu hemen aldatmaya getirmek pek insaflıca değil.hayirli geceler hanimlar
Bir onceki konumda bahsetmistim esim benden sogdugunu vs soyluyordu. bende benim degismemi kendisine daha fazla ozgurluk ve daha az sorumluluk istedigi icin oyle diyor zannediyordum.
Ama bugun gercekten bosanmak istedigini artik beni sevmedigini ama evden ben tasinana kadar cikmak istemedigini ( benim ailem biraz uzak oraya tasinmam lazim) falan soyledi ben yikildim ama yapicak bisey yok.
Ailem simdiden evden kov annesibabasigile diyor orda biraz kalsin akli basina gelir belki diye ama bende o riske girmek istemiyorum, ya pisman olmassa ben burda yapayanliz neyaparim taa ki kendi evimi kurana kadar.
Akil verin hanimlar darmadagan oldum boyle olsun hic istemezdim.. o cocuklar icin benim duzenim kurulana kadar burda yasamak istiyor ama ben ona karsi mesafeli uzak davranmakta cok zorlaniyorum onun oyle yapmasida cok zoruma gidiyor..
Asil sorum acaba evden gondermelimiyim belki pisman olur doner diye yada kendim gidene kadar beraber yasamaya devammi? Cokk kafam karisik.. risk almak istemiyorum ama..
Evden gitmeyeceğini söylesen ve gitmesen o istediği için düzeni bozmak zorunda değilsin kendi gitsin yeni bir düzen kursun kendineistemiyor artik geri donusu yok diyor.. bende bu yuzden kararsizim hem istemiyor hemde ben tasinana kadar evden gitmek istemiyor anlamiyorum neden? Acaba simdiden evden gondersemmi..
Kiminle konusmus? Siz mi konustunuz eşinizle?Kizlar esime gitmesini soyledim oda bana boyle dedi : acele etme hemen hemen karar verme ben gayet rahat bir sekilde konustum onunla..
Yeni kalkti oyle dedi ve banyoya girdi..
Acele etme derken ne demek istemiş olabilir. Geri adım mı attı sizce
Kiminle konusmus? Siz mi konustunuz eşinizle?
istemiyor artik geri donusu yok diyor.. bende bu yuzden kararsizim hem istemiyor hemde ben tasinana kadar evden gitmek istemiyor anlamiyorum neden? Acaba simdiden evden gondersemmi..
Bence baska biri var. Hatta siz ciddiyetinizi gösterince cirkinleşebilir bile.Evet ben esime bugunden gitmesini bende ev buldugum zaman tasinicagima ve ben tasinana kadar arabanin bende kalkcagini soyledim oda bana oyle dedi iste
Bosanabilirsiniz tabi hersey insanlar icin ama. Cocuklariniz varsa siz neden evden gidiyorsunuz anlamadim. Cocuklarin duzenini bozmamak adina bi zahmet kendi gidiverse ya madem bosanmak isteyen taraf o. Hem bosanayim hem benim duzenim aynen devam etsin cocuklarim ve anasinin ki onemli degil mantigini erkeklikle bagdastiramiyorumhayirli geceler hanimlar
Bir onceki konumda bahsetmistim esim benden sogdugunu vs soyluyordu. bende benim degismemi kendisine daha fazla ozgurluk ve daha az sorumluluk istedigi icin oyle diyor zannediyordum.
Ama bugun gercekten bosanmak istedigini artik beni sevmedigini ama evden ben tasinana kadar cikmak istemedigini ( benim ailem biraz uzak oraya tasinmam lazim) falan soyledi ben yikildim ama yapicak bisey yok.
Ailem simdiden evden kov annesibabasigile diyor orda biraz kalsin akli basina gelir belki diye ama bende o riske girmek istemiyorum, ya pisman olmassa ben burda yapayanliz neyaparim taa ki kendi evimi kurana kadar.
Akil verin hanimlar darmadagan oldum boyle olsun hic istemezdim.. o cocuklar icin benim duzenim kurulana kadar burda yasamak istiyor ama ben ona karsi mesafeli uzak davranmakta cok zorlaniyorum onun oyle yapmasida cok zoruma gidiyor..
Asil sorum acaba evden gondermelimiyim belki pisman olur doner diye yada kendim gidene kadar beraber yasamaya devammi? Cokk kafam karisik.. risk almak istemiyorum ama..
hayirli geceler hanimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?