Esim bosanmak istiyor

valizini alsın gitsin, evden araba da dahil hiçbir şey verme. o taşınsın, sen evini yerini ayarla öyle taşın. tembellikten sana taşın diyor, zaten sonrasında taşınmaz kurulu düzenli evde bekar hayatı yaşar.

Aynen oyle yapicam.. o benim sinirle herseyimi toplayip annemin evine gitmemi istiyor buna cabaliyorki rahat duzen ve ev ona kalsin..
Ama az sonra uyaninca surpriz yapicam ona, o gidicek..

Aynen oyle yapicam.. o benim sinirle herseyimi toplayip annemin evine gitmemi istiyor buna cabaliyorki rahat duzen ve ev ona kalsin..
benimki de öyle yapma ya çalıştı araba bana ev ona diye düşündü .
Dayalı evde oturacağını sandı , eşyalarımı aldim satılık yazısı astım sen de boşalt dedim .
Derdi evi ucuza kapatıp annesiyle oturmak , oturacaksa da evin fiyatı neyse verip öyle oturacak . Bu hafta ya satarım ya da ucuz dediği fiyata ben alırım evi.
Siz de hakkınızı alin hic geri adim atmayin

Hehheeee
Bavulunu toplayın kapı önüne koyun

Beni yanlış anlamayın lütfen. Yaşadığınız zor bir durum. Yorumlara baktımda hemen meseleyi hayatında biri vardıra getirmişler. Ben öyle düşünmüyorum. Soğudum, bazı şeyler eskisi gibi değil de bir boşanma nedenidir. Aynı şeyleri sizde eşinize karşı hissedebilirdiniz. Sırf erkek diye mevzuyu hemen aldatmaya getirmek pek insaflıca değil.

istemiyor artik geri donusu yok diyor.. bende bu yuzden kararsizim hem istemiyor hemde ben tasinana kadar evden gitmek istemiyor anlamiyorum neden? Acaba simdiden evden gondersemmi..
Evden gitmeyeceğini söylesen ve gitmesen o istediği için düzeni bozmak zorunda değilsin kendi gitsin yeni bir düzen kursun kendine

Güçlü olmaya çalış sonuçta o istemiyorsa senin de ona saygı duyman gerekir tercihine .. Çocuklarımla birlikte yeni bir hayata başlarsın bence hemen evden Gönderme belki birşeyler düzelir

istemiyor artik geri donusu yok diyor.. bende bu yuzden kararsizim hem istemiyor hemde ben tasinana kadar evden gitmek istemiyor anlamiyorum neden? Acaba simdiden evden gondersemmi..

terapi almalısınız.
terapiye gitmek mahkeme duvarlarından daha iyidir.
ola ki buna rağmen gitmek istemezse başkası olduğundan şüphelenin.

Bosanabilirsiniz tabi hersey insanlar icin ama. Cocuklariniz varsa siz neden evden gidiyorsunuz anlamadim. Cocuklarin duzenini bozmamak adina bi zahmet kendi gidiverse ya madem bosanmak isteyen taraf o. Hem bosanayim hem benim duzenim aynen devam etsin cocuklarim ve anasinin ki onemli degil mantigini erkeklikle bagdastiramiyorum

Eşimle aynı nedenlerle bizde cok tartışıyoruz. Suandada hamileyim. Böyle adamlarla evlilik yürütmek zor. Cocuk doguncada bişey degısmeyecek eminim. Daha önce bi bebeğimi kaybettim şimdi bu cocugu cok istediğim için dıguracagım. Sonraki sürecte ister hayatımda olur ister olmaz yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…