Esim bosanmak istiyor

Kızım sen saf mısın?! Sakın evden gitme, evi terk etti der mahkemede, kusurlu eş olursun. Beğenmeyen kendisi gitsin, zor geliyor tabi yeni düzen. Sana nafaka vermeme derdine düşmüş, mini çakal.

Kafaya koyduysa bosanmayi her turlu bosanir.

Sen neden gidiyorsun evden? Hem senin hem çocukların hayatını idame ettirmeniz için gereken nafakayı da verecek madem öyle. O kadar kolay değil ben seni sevmiyorum boşanalım. Başka kadının varlığı ihtimalini de araştır. Erkekler pek kolay kolay başkasını bulmadan boşanmıyor. Bunu ihmal etme. Bulursan yanlışını yapıştır tazminatı. Gerçi şimdi de kafasına göre boşanmak istiyor yine çekişmeli boşan al tazminatını derim ben. O hayatını yaşayacak, ayda 1-2 defa çocukları görüp iki pışpışlayacak sen ömrünü adayacaksın çocuklara. Oh ne güzel memletmiş bu. İliğini bile al o kadar diyorum sana. Sakın acıma, gurur yapma tüm hayatını etkileyecek bu boşanma. Erkekler gezsin kadın çocuklara baksın. Böyle boşanmak isteyenlere 3 kuruş para bırakırdım hakim olsam, gerisi kadına ve çocuklara.

Merhaba oncelikle durumunuza cok uzuldum. Ben sizin yerinizde olsam gonderirdim ama şu sekilde... 2 cocugunuz oldugu u varsayiyorum. Baba evine donmek kolay degil. Bir evde kolay kurulmuyor. O evi cekip ceviren sizsiniz. Bence esinize bosanmayi sadece ( cocuklarin duzeni bozulmamasi icin )bu evde kalmaya devam etmek sartiyla kabul edin... sonucta eger ki iyi bir babaysa cocuklarinin duzeninin bozulmamasini kendide cok istiyecektir.. ne sartlar altindasiniz bilmiyorum ama ben olsam boyle bir şart sunardim. Sonucta baba evine cocukla donmekte cok zor olacak. Madem ki bu evlilikten kendisi sogudu sonuclarina da katlanmali. En kisa surede konuşup halledin. Evde kalmasi dogru mu bilmiyorum ama bende dayanamazdim.. umarim en kisa surede cozersiniz.

Bence gönderin geçen sene eşim ailesinin ağzına bakıp 1.5 aylık oğlumla beni bırakıp gitti boşanıcam diye..ertesi gün eşyalarını istedi evde ona ait ne varsa yastığına kadar poşetledim verdim ona şok oldu..5 gün sonra eve döndü..sorunlar yok mu var ama ben söylüyorum artık yüzüne sana bol gelen bana dar gelmez diye..dünyaya bir kez geliyor insan dedim..o soğuksa bende soğuyorum ondan ne yaparsa aynını yapıyorum.

istemiyor artik geri donusu yok diyor.. bende bu yuzden kararsizim hem istemiyor hemde ben tasinana kadar evden gitmek istemiyor anlamiyorum neden? Acaba simdiden evden gondersemmi..
Canım sevgi o kadar kolay bitmez.hiç bir erkekte eşimi sevmiyorum diye yuvasını yıkıp çocuklarımdan ayrılmaz.en azından çabalar bişeyler için.çok üzgünüm ama eşinin hayatında başka biri var gibi geldi banada.hemde öyle yani erkekler der ya geçici bi hevesti diye öylesi de değil sanırım.inşallah biz yanılıyoruzdur.

Benim bir tanidigimin eside , kendisinden sogudugu icin bosanmak istiyormus.Tek sebep buymus ama bana ve kimseye inandirici gelmedi.Daha sonra baska seyler cikti.Allah yardimcin olsun .

Bu arada evden kesinlikle gitmeyin.Duzeninizi bozmayin ,kendi teklif edecegine sizin gitmenizi istiyor.Bosanmak isteyen kendisi, gitsin kendine yeni duzen kursun uyanik.Sakin gitmeyin hatta siz onun gitmesini isteyin ,gercekten tek sebep sogumaksa pisman olur inşallah.

evden senin gitmen kesinlikle çok mantıksız, konun hepsini okuyamadım başka ülkede misin
bence o anasının babasının yanına mı gidiyor, apart mı tutuyor ne yaparsa yapsın, isteği de bana çok mantıksız geldi, sen gidene kadar beraber oturalım demesi... çocuklar hakkındaki planı neymiş bu arada
bence evinden çıkma o gitsin

Bugun cikmasini soylicem hafta sonlari alicakmis cocuklari sorumlu baba ya.. hersey yoluncayken gosterdeymis bu sorumlulugunu keske

Bugun cikmasini soylicem hafta sonlari alicakmis cocuklari sorumlu baba ya.. hersey yoluncayken gosterdeymis bu sorumlulugunu keske

yemin ediyorum eşin çok şımarık ve dayaklık, umarım aklı başına gelir, sen yumuşama sakın ama, aranızda gerçek bi sorun olmadığından, (sorun var ama aşılabilcek sorunlarmış) sorun yokmuş gibi davranma ihtimalin var, gerçekten senin sevginden mahruum kalsın yani, umarım aklı başına gelir

cok haklisiniz okadar sorunlar astikki suan boyle yapmasina anlam veremiyorum.. suan okadar gucsuz hissediyorumki kendimi kendisi dimdik duruyor karsimda.

Sen neden evinden çıkıyorsun, boşanmak isteyen o, bırak o gitsin. Senin evine eşyalarına başka kadın mı getirsin acı ama gerçek bu. Nereye gidiyorsa gitsin. Sende istemezsen bir süre sonra, herşey netleşince eşyalarını alır taşınırsın o evi de kapatırsın. Çalışıyor musun, ne yapmayı düşünüyorsun

Evet haftanin 3 gunu calisiyorum ama tasininca daha fazla calismayi dusunuyorum

Aynen ...

Evet haftanin 3 gunu calisiyorum ama tasininca daha fazla calismayi dusunuyorum
Allah yardımcın olsun, ama dediğim gibi istiyorsa o gitsin evini terketme. zaten belli bir şeyden sonra anne baba evinde yaşanmaz bence, kendi ayrı evinde daha huzurlu olursun. Olmadı boşanma kesinleşince ailenle aynı şehire taşınırsın ama aynı evde zor

Seni üzmek istemem ama böyle şeylerin altından %90 başka kadın çıkıyor, oyüzden kolayca ona bırakma herşeyi

Suan uyuyor kalkinca gitmesini soylicem ayrica arabayida vermiycem babasi gelsin alsin onlarin arabayi kullansin sonucta cocuklarla arabasiz ben ne yaparim.. ailemin oldugu sehire tasinicam evet suan surekli ev bakiyorum bulur bulmaz gidicem burdan..

Malesef ki sorumluluk almayı bilmeyen biri.
Çocuklarım için beklerim hazır hissedince sonra git diyor ne kadar anlayışlı bir baba !
Soğudum , sevmiyorum demek bu kadar mi kolay , bu nasıl bir vicdan .
Benimki de öyle diyip bitirdi ailesiyle başbaşa vererek.
Beni bu kadar seven adam bunun peşine düşmüş ,
Biz bu kadar mücadele verirken onlar bu kadar kolay pes ediyor .
Size agir gelir gitmek hele ki çocuk varsa, kolay bir adim diyemem ama kafasında bitiren bir adamla ne kadar çırpınsan yine de sürmeyecek .
Sadece kendinize aci veren süreci artırırsıniz ,
Çünkü erkekler sabit fikirli bizim gibi duyguları yok !!

Cok haklisiniz olan kadinlara oluyor herzaman.. daha fazla aci cekmemek ve sinir olmamak icin onu bugun yollicam evden istedigim yerden ev buluncada bu evi bosalticam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…