- 26 Mayıs 2016
- 1.617
- 2.378
- 83
- Konu Sahibi Annesibebisleri
-
Kızım sen saf mısın?! Sakın evden gitme, evi terk etti der mahkemede, kusurlu eş olursun. Beğenmeyen kendisi gitsin, zor geliyor tabi yeni düzen. Sana nafaka vermeme derdine düşmüş, mini çakal.hayirli geceler hanimlar
Bir onceki konumda bahsetmistim esim benden sogdugunu vs soyluyordu. bende benim degismemi kendisine daha fazla ozgurluk ve daha az sorumluluk istedigi icin oyle diyor zannediyordum.
Ama bugun gercekten bosanmak istedigini artik beni sevmedigini ama evden ben tasinana kadar cikmak istemedigini ( benim ailem biraz uzak oraya tasinmam lazim) falan soyledi ben yikildim ama yapicak bisey yok.
Ailem simdiden evden kov annesibabasigile diyor orda biraz kalsin akli basina gelir belki diye ama bende o riske girmek istemiyorum, ya pisman olmassa ben burda yapayanliz neyaparim taa ki kendi evimi kurana kadar.
Akil verin hanimlar darmadagan oldum boyle olsun hic istemezdim.. o cocuklar icin benim duzenim kurulana kadar burda yasamak istiyor ama ben ona karsi mesafeli uzak davranmakta cok zorlaniyorum onun oyle yapmasida cok zoruma gidiyor..
Asil sorum acaba evden gondermelimiyim belki pisman olur doner diye yada kendim gidene kadar beraber yasamaya devammi? Cokk kafam karisik.. risk almak istemiyorum ama..
Kafaya koyduysa bosanmayi her turlu bosanir.hayirli geceler hanimlar
Bir onceki konumda bahsetmistim esim benden sogdugunu vs soyluyordu. bende benim degismemi kendisine daha fazla ozgurluk ve daha az sorumluluk istedigi icin oyle diyor zannediyordum.
Ama bugun gercekten bosanmak istedigini artik beni sevmedigini ama evden ben tasinana kadar cikmak istemedigini ( benim ailem biraz uzak oraya tasinmam lazim) falan soyledi ben yikildim ama yapicak bisey yok.
Ailem simdiden evden kov annesibabasigile diyor orda biraz kalsin akli basina gelir belki diye ama bende o riske girmek istemiyorum, ya pisman olmassa ben burda yapayanliz neyaparim taa ki kendi evimi kurana kadar.
Akil verin hanimlar darmadagan oldum boyle olsun hic istemezdim.. o cocuklar icin benim duzenim kurulana kadar burda yasamak istiyor ama ben ona karsi mesafeli uzak davranmakta cok zorlaniyorum onun oyle yapmasida cok zoruma gidiyor..
Asil sorum acaba evden gondermelimiyim belki pisman olur doner diye yada kendim gidene kadar beraber yasamaya devammi? Cokk kafam karisik.. risk almak istemiyorum ama..
hayirli geceler hanimlar
Bence gönderin geçen sene eşim ailesinin ağzına bakıp 1.5 aylık oğlumla beni bırakıp gitti boşanıcam diye..ertesi gün eşyalarını istedi evde ona ait ne varsa yastığına kadar poşetledim verdim ona şok oldu..5 gün sonra eve döndü..sorunlar yok mu var ama ben söylüyorum artık yüzüne sana bol gelen bana dar gelmez diye..dünyaya bir kez geliyor insan dedim..o soğuksa bende soğuyorum ondan ne yaparsa aynını yapıyorum.Cok ama cok haklisiniz o yuzden okadar zoruma gidiyorki.. gidicem zaten istedigim yerden ev ariyorim bulur bulmaz cikicam ama bilmiyorum ev bulana kadar berabermk yasamaya devam etmeliyim yoksa simdiden ailesinin yaninda gondermelimiyim? Gorsun orda gununu evdeki rahatli bulabilicakmi..
Canım sevgi o kadar kolay bitmez.hiç bir erkekte eşimi sevmiyorum diye yuvasını yıkıp çocuklarımdan ayrılmaz.en azından çabalar bişeyler için.çok üzgünüm ama eşinin hayatında başka biri var gibi geldi banada.hemde öyle yani erkekler der ya geçici bi hevesti diye öylesi de değil sanırım.inşallah biz yanılıyoruzdur.istemiyor artik geri donusu yok diyor.. bende bu yuzden kararsizim hem istemiyor hemde ben tasinana kadar evden gitmek istemiyor anlamiyorum neden? Acaba simdiden evden gondersemmi..
Benim bir tanidigimin eside , kendisinden sogudugu icin bosanmak istiyormus.Tek sebep buymus ama bana ve kimseye inandirici gelmedi.Daha sonra baska seyler cikti.Allah yardimcin olsun .hayirli geceler hanimlar
hayirli geceler hanimlar
Bugun cikmasini soylicem hafta sonlari alicakmis cocuklari sorumlu baba ya.. hersey yoluncayken gosterdeymis bu sorumlulugunu keskeevden senin gitmen kesinlikle çok mantıksız, konun hepsini okuyamadım başka ülkede misin
bence o anasının babasının yanına mı gidiyor, apart mı tutuyor ne yaparsa yapsın, isteği de bana çok mantıksız geldi, sen gidene kadar beraber oturalım demesi... çocuklar hakkındaki planı neymiş bu arada
bence evinden çıkma o gitsin
Bugun cikmasini soylicem hafta sonlari alicakmis cocuklari sorumlu baba ya.. hersey yoluncayken gosterdeymis bu sorumlulugunu keske
yemin ediyorum eşin çok şımarık ve dayaklık, umarım aklı başına gelir, sen yumuşama sakın ama, aranızda gerçek bi sorun olmadığından, (sorun var ama aşılabilcek sorunlarmış) sorun yokmuş gibi davranma ihtimalin var, gerçekten senin sevginden mahruum kalsın yani, umarım aklı başına gelir
Sen neden evinden çıkıyorsun, boşanmak isteyen o, bırak o gitsin. Senin evine eşyalarına başka kadın mı getirsin acı ama gerçek bu. Nereye gidiyorsa gitsin. Sende istemezsen bir süre sonra, herşey netleşince eşyalarını alır taşınırsın o evi de kapatırsın. Çalışıyor musun, ne yapmayı düşünüyorsun
Aynen ...Evden gitmeyin onu gonderin. Yuvanizi yikan oysa sizin de rahatinizi temin etmek zorunda. Herseye he demeyin.
Bosanmalarda evi terk etmek aile birlikteligini bozmak anlamina geldigi icin kusurdur. En kusurlu olan taraf da daha az kusurlu tarafa tazminat odeyebilir eger diger taraf talep ederse. Bu nedenle siz gitmeyin giden o olsun. Tum haklarinizi da isteyin. Cocuklarinizin gelecegi icin.
Bu arada 40 yas sendromu diye birsey var erkeklerde. Bu da moda oldu sanki. 40 yasindan sonra nedense bekar hayatlarini ozluyorlar. Uzulmeyin. Guclu olun. Kendinizde suc aramayin. Madem bosanmak istiyor sonuclarina da katlanmali. Duzeninizi bozmayin birakin o gitsin.
Allah yardımcın olsun, ama dediğim gibi istiyorsa o gitsin evini terketme. zaten belli bir şeyden sonra anne baba evinde yaşanmaz bence, kendi ayrı evinde daha huzurlu olursun. Olmadı boşanma kesinleşince ailenle aynı şehire taşınırsın ama aynı evde zorEvet haftanin 3 gunu calisiyorum ama tasininca daha fazla calismayi dusunuyorum
Allah yardımcın olsun, ama dediğim gibi istiyorsa o gitsin evini terketme. zaten belli bir şeyden sonra anne baba evinde yaşanmaz bence, kendi ayrı evinde daha huzurlu olursun. Olmadı boşanma kesinleşince ailenle aynı şehire taşınırsın ama aynı evde zor
Seni üzmek istemem ama böyle şeylerin altından %90 başka kadın çıkıyor, oyüzden kolayca ona bırakma herşeyi
Malesef ki sorumluluk almayı bilmeyen biri.
Çocuklarım için beklerim hazır hissedince sonra git diyor ne kadar anlayışlı bir baba !
Soğudum , sevmiyorum demek bu kadar mi kolay , bu nasıl bir vicdan .
Benimki de öyle diyip bitirdi ailesiyle başbaşa vererek.
Beni bu kadar seven adam bunun peşine düşmüş ,
Biz bu kadar mücadele verirken onlar bu kadar kolay pes ediyor .
Size agir gelir gitmek hele ki çocuk varsa, kolay bir adim diyemem ama kafasında bitiren bir adamla ne kadar çırpınsan yine de sürmeyecek .
Sadece kendinize aci veren süreci artırırsıniz ,
Çünkü erkekler sabit fikirli bizim gibi duyguları yok !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?