Eşim boşanmak istiyor

yani anlamaya çalışıyorum kendimi zorluyorum ama bana hiçbir şart mantıklı gelmiyor.
çocuğumun düzeni bozulacak diye bir bahaneye sığınacağıma, evlenmezdim ben olsam..
6 ay olmuş?? yeni eğitim öğretim yılında okul değişebilirdi.

memur anne babalar var biliyor musunuz?
çocukları sık sık okul değiştiriyor..

Acaba fazla düşünmeden mi evlendi, güzel bir kadının ilgisi ve cinsellik erkeklerin hızlı karar verip evlenince de höö ben anamım bulduğunu alacaktım demesine sebep olabiliyor. Aile sorumluluğu da ağır gelmiş olabilir, eşin bekar evinde miydi, aile yanında mı? Maddi sorununuz var mı?

Evet aslında haklısınız ben bi belirti olmadığı için eminim dedim yani bilmiyorum aslında kafam fazla karıştı çünki

Evet aslında haklısınız ben bi belirti olmadığı için eminim dedim yani bilmiyorum aslında kafam fazla karıştı çünki

Umarım öyle bir şey yoktur.
Bence evliliğe adapte olamadı. İlk zamanlar sancılı olabiliyor çoğunlukla. Adapte sorunu çekiyordur.

2 yıl görüştüktükten sonra evlendik kimseyi tanıyamıyoruz ki maddi sıkıntılarımız ara ara oluyor ama ben maddiyata fazla önem biri değilim oda bunu biliyor kızımı yanıma alamadım çünki tartışma ortamından çıkamıyoruz

Okulun yakininda ev tutucaktiniz kizinizi anneannesine birakana kadar.
5 yasindaki covuk zaten krese gider, kres degisse dahi o kadar travma yasamaz.
Adam yuzunden kizinizi ihmal ediyorsunuz ve bunun bedelini ilerde odersiniz.
Adam 6 ayda bosuyor, kiziniz ise omur boyu hayatinizda olacak.
Yanlis yere yanlis kisiye yatirim yapiyorsunuz.

Adam kızıyor adam kusuyor adam boşanmak istiyor peki sen nerdesin olayın içinde birde çok seviyorsun birde söylemeden gecemicem 5 yaşında bir kizim var 6 ay ananesine bıraktığımi şöyle bir düşündüm yok olmadi birde evlenip okulu var diye bırakmışın geçen sene ameliyat oldum oğlum da 4 aylıktı mecburen ailemin olduğu şehre gittim 2 ay kadar kizim nerdeyse hasta oluyordu babam neden yok diye ki uzun sure de atlatamadı sen şimdi kızına ne diceksin evlendim düzenin bozulmasın diye kaldın orada eee sonra bu çocugun ilerde sana duyacağı öfkeden hiç korkmuyor musun ?

Tamam çok haklısınız lakin sürekli tartışma yaşanan bir evde olması daha mı iyi olurdu

6. ayda hızlı bir karar olmuş cicim aylarınızda daha nasıl bu hale geldi başkası olabilirmi sizinle evlendi sonra pişman oldu felan belkide

Ben bir çok kişinin aksine kızını bir süre daha alma derim, adamla dışarda eğlenceli ortamlarda götüşüp alışması daha iyi. Tartışma konunuz/konularınız ne? Genellikle ne zaman, iş çıkışı mı, haftasonu mu tartışma çıkıyor?

Kızımla arası iyi kızım ilk zamanlar yanımızdaydı herşey iyiydi sonra tartışmalar sürekli olmaya başlayınca anneme bıraktım . Tartışmalarımız saçma sapan sebepler en basit örneği tuvalet kağıdını neden geç taktın çünki geç farkettim ama bunu bile kabul edemiyor.

ah canım aynı durumdayız benimde o yaşta bir evladım var allah sabır versin demek istedim. keşke şöyle yap diyebilsem bir akıl versem ama bende napıcam bilemiyorum

evlenseniz bile siz bir süre daha annenizle yaşayabilirdiniz mesela.
eşinizle bir ortak ev kurardınız ama kızınızla olurdunuz bir geçiş süreci olabilirdi.
ya da ilişkiniz sırasında bu geçişi sağlayacaktınız.
sizi seven adam bunları kabullenmeliydi.

hayat bu her şey olabilir.
ilk eşinizle anlaşamadınız, ayrıldınız, yeniden evlenmek istediniz. gayet doğal..
anne olmak hayattan vazgeçmeyi gerektirmiyor elbette.
herkesin kendi bileceği iş..
üzgünüm ama "tartışma ortamında olmasın, okulundan ayrılmasın düzeni bozulmasın" bunlar bahane.
siz de gayet iyi biliyorsunuz..

İyi hoş fikirlerinizi söylüyorsunuz lakin ben bir anneyim ben çocuğumdan ayrı kalmak istermiyim lütfen ön yargılı davranmayın kızım ilk ayda yanımızdaydı ama kavgalar sürekli olmaya başlayınca anneme bırakmak zorunda kaldım kavga sebepleri kızım değil ama sürekli duyması görmesi iyi değildi mecburdum

6 ayda neymiş bu kadar olanda hemen boşanmak.... ne kolay boşanalım demek.... sorunu açıkça sorucaksınız. neden boşanmak istiyorsun benimle? anlaşamıyoruz mu dedi. hangi konuda anlaşamıyoruz bana yardımcı ol bende seni anlamaya çalışayım diyeceksiniz. ihanet,şiddet, sevgisizlik olmadığı sürece boşanmak nedir. hakim boşamaz zaten

Ortada bir sorun yok cevap veremiyor tartışıyoruz sonra barışıyor sonra hiç birşey yokken yine tartışıyor boşanmal istiyorum diyor kabul edince vazgeçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…