- 13 Mayıs 2011
- 3.943
- 3.662
- 373
Evet aslında haklısınız ben bi belirti olmadığı için eminim dedim yani bilmiyorum aslında kafam fazla karıştı çünkiUmarım değilimdir ama neler okuyor neler duyuyor neler görüyoruz. Adam kılığında saymadığımız iki laf edemeyen telefonda anasını bulup arayamayan hımbıllar bile aldatabiliyor.
Bu konuda eşinizle ilgili birşey belirtmedim ama eminim deyince siz, farklı geldi.
Ben hiçbir şeyden emin olamam mesela. Çok sever güvenirim eşime. Ama eminim diyemem mesela.
Evet aslında haklısınız ben bi belirti olmadığı için eminim dedim yani bilmiyorum aslında kafam fazla karıştı çünki
2 yıl görüştüktükten sonra evlendik kimseyi tanıyamıyoruz ki maddi sıkıntılarımız ara ara oluyor ama ben maddiyata fazla önem biri değilim oda bunu biliyor kızımı yanıma alamadım çünki tartışma ortamından çıkamıyoruzAcaba fazla düşünmeden mi evlendi, güzel bir kadının ilgisi ve cinsellik erkeklerin hızlı karar verip evlenince de höö ben anamım bulduğunu alacaktım demesine sebep olabiliyor. Aile sorumluluğu da ağır gelmiş olabilir, eşin bekar evinde miydi, aile yanında mı? Maddi sorununuz var mı?
İlişkinin başlaması için iki kişinin istemesi gerekir ,bitmesi için bir kişinin istemesi yeterlidir (evlilikte de geçerlidir)
Okulun yakininda ev tutucaktiniz kizinizi anneannesine birakana kadar.
5 yasindaki covuk zaten krese gider, kres degisse dahi o kadar travma yasamaz.
Adam yuzunden kizinizi ihmal ediyorsunuz ve bunun bedelini ilerde odersiniz.
Adam 6 ayda bosuyor, kiziniz ise omur boyu hayatinizda olacak.
Yanlis yere yanlis kisiye yatirim yapiyorsunuz.
6. ayda hızlı bir karar olmuş cicim aylarınızda daha nasıl bu hale geldi başkası olabilirmi sizinle evlendi sonra pişman oldu felan belkideLütfen acil bana akıl verin çünki ben artık akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim.. Şimdi sizlere durumu anlatiyim ben ikinci evliliğimi yaptım ve ilk evliliğimden bir kızım var 5 yaşında (kızım annemle kalıyor düzenimi oturana kadar ) şimdi biz 6 aylık evliyiz ve eşim boşanmak istiyor sebebine gelince anlaşamadığımızı söylüyor eşim aksi ve dik kafalıdır dediğim dedik inatçıdır. Ortada elle tutulacak hiç bir sebep yok bu arada boşanmak istiyor ama sevdiğini söylüyor ve biz 6 aydır sürekli tartışma içerisindeyiz ve sebepsiz yere tartışmalarımız sizlerden isteğim ben artık düşünmekten kafayı yemek üzereyim çünki ben eşimi çok seviyorum ve hata yapmak istemiyorum ama bir hafta iyi oluyoruz 10 gün küs kalıyoruz sizce boş yere boşanmak isteyen bu adama ne yapmalıyım ?
Ben bir çok kişinin aksine kızını bir süre daha alma derim, adamla dışarda eğlenceli ortamlarda götüşüp alışması daha iyi. Tartışma konunuz/konularınız ne? Genellikle ne zaman, iş çıkışı mı, haftasonu mu tartışma çıkıyor?2 yıl görüştüktükten sonra evlendik kimseyi tanıyamıyoruz ki maddi sıkıntılarımız ara ara oluyor ama ben maddiyata fazla önem biri değilim oda bunu biliyor kızımı yanıma alamadım çünki tartışma ortamından çıkamıyoruz
Kızımla arası iyi kızım ilk zamanlar yanımızdaydı herşey iyiydi sonra tartışmalar sürekli olmaya başlayınca anneme bıraktım . Tartışmalarımız saçma sapan sebepler en basit örneği tuvalet kağıdını neden geç taktın çünki geç farkettim ama bunu bile kabul edemiyor.Ben bir çok kişinin aksine kızını bir süre daha alma derim, adamla dışarda eğlenceli ortamlarda götüşüp alışması daha iyi. Tartışma konunuz/konularınız ne? Genellikle ne zaman, iş çıkışı mı, haftasonu mu tartışma çıkıyor?
6 ayda neymiş bu kadar olanda hemen boşanmak.... ne kolay boşanalım demek.... sorunu açıkça sorucaksınız. neden boşanmak istiyorsun benimle? anlaşamıyoruz mu dedi. hangi konuda anlaşamıyoruz bana yardımcı ol bende seni anlamaya çalışayım diyeceksiniz. ihanet,şiddet, sevgisizlik olmadığı sürece boşanmak nedir. hakim boşamaz zaten
Sağol canım allah sanada sabır versin.ah canım aynı durumdayız benimde o yaşta bir evladım var allah sabır versin demek istedim. keşke şöyle yap diyebilsem bir akıl versem ama bende napıcam bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?