Lütfen acil bana akıl verin çünki ben artık akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim.. Şimdi sizlere durumu anlatiyim ben ikinci evliliğimi yaptım ve ilk evliliğimden bir kızım var 5 yaşında (kızım annemle kalıyor düzenimi oturana kadar ) şimdi biz 6 aylık evliyiz ve eşim boşanmak istiyor sebebine gelince anlaşamadığımızı söylüyor eşim aksi ve dik kafalıdır dediğim dedik inatçıdır. Ortada elle tutulacak hiç bir sebep yok bu arada boşanmak istiyor ama sevdiğini söylüyor ve biz 6 aydır sürekli tartışma içerisindeyiz ve sebepsiz yere tartışmalarımız sizlerden isteğim ben artık düşünmekten kafayı yemek üzereyim çünki ben eşimi çok seviyorum ve hata yapmak istemiyorum ama bir hafta iyi oluyoruz 10 gün küs kalıyoruz sizce boş yere boşanmak isteyen bu adama ne yapmalıyım ?
Eşimin ilk evliliği ilk evliliğim 2 yıl sürdü ama boşanma sebebim çok farklıydıilk evliliğiniz ne kar sürdü bilmiyorum ama bende evlendiğim zaman aynı sizin misal 6 ay kedi köpek gibiydik sonra düzene girdi nasıl girdi bende bilmiyorum. onunda mı 2. evliliği kıskandığı için size eziyet olma ihtimali olabilir gibi geldi bile bile evlenmiştir ama erkeklerde kıskançlık olunca çok çok başka tepkiler veriyorlar
Hayır bundan eminim6 ayda boşanmak lsteyen erkek hayatında başkası olabilir mi ?
E neden okuluna yakın bir yerde ev tutmadınız? Ben eşine çok bel bağlamış, o olmazsa asla yapamazmış gibi hissettiğini düşündüm. Çok eş odaklı bi evlilik olmuş. Eşin kızıyor, eşin öfkeli, eşin boşanma kararı veriyor, eşin için çocuğundan ayrı kalıyorsun. Sonuç; eşini çok seviyorsun. Ama o senin kadar hassas ve sevgi dolu değil sanırım.Haklısınız ama kızımla sürekli görüşüyorum ama okulundan ayıramazdım en büyük sebebi o aslında
Eşimin ilk evliliği ilk evliliğim 2 yıl sürdü ama boşanma sebebim çok farklıydı
Hayır bundan eminim
çünki hiç bir belirtisi yok işten eve evden işe telefon hep ortada
Çok merak ediyorum nasıl emin olabiliyorsunuz?
Aslında kızımı çok seviyorçocuğunuzla nasıl peki arası???
Annesinden ayrı kalarak yeteri kadar düzeni bozulmuş zaten. Siz artık anne olarak aşktan çok kızınızı düşünmelisiniz. Eşiniz orta yolu bulmaya çalışmıyorsa boşanmaktan başka çareniz yok. Evlenmeden önce sinyal vermedi mi hiç? Tüm evliliğiniz tartışma içinde geçmiş anlaşılan.Şimdi kendinizce haklı olarak kızımdn ayrı kalmamı garipsiyorsunuz haklısınız kendinizce yalnız kızımın düzenini bozup daha sonrasında kızımın tekrar düzenini bozamazdım
Çün
çünki hiç bir belirtisi yok işten eve evden işe telefon hep ortada
Annesinden ayrı kalarak yeteri kadar düzeni bozulmuş zaten. Siz artık anne olarak aşktan çok kızınızı düşünmelisiniz. Eşiniz orta yolu bulmaya çalışmıyorsa boşanmaktan başka çareniz yok. Evlenmeden önce sinyal vermedi mi hiç? Tüm evliliğiniz tartışma içinde geçmiş anlaşılan.
Bunlar pek bir kıstas değil bana göre.
Ben sadece merak etmiştim,teşekkür ederim.
Belki haklısınızdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?