Oturup konuşacaksın . Gerekirse bir aile terapistine gidelim diyeceksin . Tartışmalarda çözüm odaklı olacaksın ama kendini de ezirmeyeceksinPeki bu durumu nasıl çözücem
Oturup konuşacaksın . Gerekirse bir aile terapistine gidelim diyeceksin . Tartışmalarda çözüm odaklı olacaksın ama kendini de ezirmeyeceksin
O halde artık geri durma vaktin gelmiş . Yani tartışmanın bir konusu olur . Şu Yüzden tartışıyoruz dersin mesela anlarım .Ben bu söylediklerinizi harfiyen uyguladım
Haklısınız ama kızımla sürekli görüşüyorum ama okulundan ayıramazdım en büyük sebebi o aslında
Seni korkutmak için söylüyordurBoşanmayı kabul ettiğimde vazgeçiyor . Ama sonrası yine aynı bende hata olsa tamam ama hem seviyorum deyip hemde boşanmak istediğinde anlam veremiyorum.
Anlaşamadığınız konular ne? Neden sürekli tartışıyorsunuz mesela?
Bir de yaşlar kaç?
Tabi ki anlamıyoruz anlatsanız da anlamayız. Ailen boşanmana karşı olsa ne olur 2.evliliğini bile yapmışsınız pek takmıyorsun demek ki ailenin dediklerini.
Yazık o çocuğa. Bırak sevdiğim adam için kendi babası için bile bırakmam evladımı
Uzun süre yalnız yaşadıysa evliliğe adapte olamamıştır. Huysuz, detaycı, bencil biri de olabilir.Anlaşamadığımız değil anlaşamadığı konu bile yok aslında sadece bahaneler var . Aşırı kıskanç ve herşeye bi bahanesi oluyor ne yapsam ona eksik . Ben 26 yaşındayım eşim 34 yaşında .
bir sizmi düşünceli annesiniz , nereden anladınız hemen evladını düşünmediğiniBende çocuğa takıldım. Kocanızı düşündüğünüz kadar çocuğunuzu düşünseniz ve adamın üstüne gitmeseniz belki daha mutlu olacaksınız.
Lütfen acil bana akıl verin çünki ben artık akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim.. Şimdi sizlere durumu anlatiyim ben ikinci evliliğimi yaptım ve ilk evliliğimden bir kızım var 5 yaşında (kızım annemle kalıyor düzenimi oturana kadar ) şimdi biz 6 aylık evliyiz ve eşim boşanmak istiyor sebebine gelince anlaşamadığımızı söylüyor eşim aksi ve dik kafalıdır dediğim dedik inatçıdır. Ortada elle tutulacak hiç bir sebep yok bu arada boşanmak istiyor ama sevdiğini söylüyor ve biz 6 aydır sürekli tartışma içerisindeyiz ve sebepsiz yere tartışmalarımız sizlerden isteğim ben artık düşünmekten kafayı yemek üzereyim çünki ben eşimi çok seviyorum ve hata yapmak istemiyorum ama bir hafta iyi oluyoruz 10 gün küs kalıyoruz sizce boş yere boşanmak isteyen bu adama ne yapmalıyım ?
Sürekli kavga varsa seninde kızını alıp gitmen daha mantikli olurdu çoğu insan bunu yapar... Evet anlayamiyoruxİyi hoş fikirlerinizi söylüyorsunuz lakin ben bir anneyim ben çocuğumdan ayrı kalmak istermiyim lütfen ön yargılı davranmayın kızım ilk ayda yanımızdaydı ama kavgalar sürekli olmaya başlayınca anneme bırakmak zorunda kaldım kavga sebepleri kızım değil ama sürekli duyması görmesi iyi değildi mecburdum
İnsanlar başına gelmeden durumu anlayamıyor maalesef biri de bana söylese tepkim sizin gibi olurdu. Ama işin aslı öyle olmuyor hanımlar size göre bi koca için çocuğundan vazgeçmiş bi kadın gibi gözükebilirim. Kimse içini bilmeden anlayamıyor maalesef benim kızımdan vazgeçtiğim yok sadece ikinci evliliğimi yaptım ve ailem şuanda boşanmamı kabul etmiyor düzelir diyor burda sayıyorsunuz ama keşke hayatta saymak kadar kolay olsaydı. Boşandığımda ailemin yanına dönmek zorundayım ama onlarda henüz kabul etmedi ben her gün kızımın yanındayım sadece o uyuduktan sonra geliyorum kızımın yanına gitmem tartışma konumuz değil. Ama kızımı yanıma aldığımda kızım sürekli şahit oluyor . Eğer kızım yanımda olsaydı bu sefer tepkiniz o çocuk şahit oluyor dicektiniz kimse başına gelmeden bilemiyor. Bu söylediklerinizin bende farkındayım sizlerden beni anlamanızı bekliyorum evet hiçbir sebep kızımdan ayrı kalmama bahane olmamalı ama bazı şeyler bazen elimizde olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?