Eşim boşanmak istiyor

adamlar sürekli boşanma için ısrar ediyorsa.ilk evliliğinin bitişini ilk karısına mal etmiş kendinde hiç suç bulmamış fakat 2. evliliğini yapınca evliliğe asıl uymayanın kendi olduğunu farkedip kendine uyuz olmuştur o yüzden sizin huzurunuzu da bozar saçma sebeplerde adamın kendisi sorun.hem seviyorum hem ayrılalım diyen bir adam nasıl evlilikte dkiş tutturabilir?siz seviyor olabilirsiniz fakat adam sizin duygularınıza saygı duyamayacak kadar sorunlu. en iyisi uzaklaşmak tamamen iletişimi kesmek boşanmak.

6 ayda ne düzeniymiş bu oturamamış?
Balayınız bitmemiş ama ilgiyi eşinizden alıp kızınıza verin artık..

İnsanlar başına gelmeden durumu anlayamıyor maalesef biri de bana söylese tepkim sizin gibi olurdu. Ama işin aslı öyle olmuyor hanımlar size göre bi koca için çocuğundan vazgeçmiş bi kadın gibi gözükebilirim. Kimse içini bilmeden anlayamıyor maalesef benim kızımdan vazgeçtiğim yok sadece ikinci evliliğimi yaptım ve ailem şuanda boşanmamı kabul etmiyor düzelir diyor burda sayıyorsunuz ama keşke hayatta saymak kadar kolay olsaydı. Boşandığımda ailemin yanına dönmek zorundayım ama onlarda henüz kabul etmedi ben her gün kızımın yanındayım sadece o uyuduktan sonra geliyorum kızımın yanına gitmem tartışma konumuz değil. Ama kızımı yanıma aldığımda kızım sürekli şahit oluyor . Eğer kızım yanımda olsaydı bu sefer tepkiniz o çocuk şahit oluyor dicektiniz kimse başına gelmeden bilemiyor. Bu söylediklerinizin bende farkındayım sizlerden beni anlamanızı bekliyorum evet hiçbir sebep kızımdan ayrı kalmama bahane olmamalı ama bazı şeyler bazen elimizde olmuyor.

Anlaşamadığınız konular ne? Neden sürekli tartışıyorsunuz mesela?

Bir de yaşlar kaç?

Tabi ki anlamıyoruz anlatsanız da anlamayız. Ailen boşanmana karşı olsa ne olur 2.evliliğini bile yapmışsınız pek takmıyorsun demek ki ailenin dediklerini.
Yazık o çocuğa. Bırak sevdiğim adam için kendi babası için bile bırakmam evladımı

Anlaşamadığınız konular ne? Neden sürekli tartışıyorsunuz mesela?

Bir de yaşlar kaç?

Anlaşamadığımız değil anlaşamadığı konu bile yok aslında sadece bahaneler var . Aşırı kıskanç ve herşeye bi bahanesi oluyor ne yapsam ona eksik . Ben 26 yaşındayım eşim 34 yaşında .

Pardon konuyu nerden anladınız acaba
Ailem evliliğime karşı çıkması bilakis evlenmem için baskı uyguladı. Ben burda çocuğumu bırakmadım çocuğumu bırakıcak olsaydım velayetini babasına verirdim.

Anlaşamadığımız değil anlaşamadığı konu bile yok aslında sadece bahaneler var . Aşırı kıskanç ve herşeye bi bahanesi oluyor ne yapsam ona eksik . Ben 26 yaşındayım eşim 34 yaşında .
Uzun süre yalnız yaşadıysa evliliğe adapte olamamıştır. Huysuz, detaycı, bencil biri de olabilir.

Artık her ne ise kendisi, size bu muameleyi yapmasına izin vermeyin. Boşuyacam ama seviyorum, yok boşumayacağım, hayır olmuyo bu evlilik vs.... canı sıkıldıkça çatı katına kaldıracağı bir eşya değilsiniz siz.
Ya beraber yardım alın ya da bu oyuna ben noktayı koyacağım diyin. Beyefendinin keyfi netleşene kadar yavrunuz orada bekliyor ve sizin hem en güzel yıllarınız hem sinirleriniz heba olacak .

Bende çocuğa takıldım. Kocanızı düşündüğünüz kadar çocuğunuzu düşünseniz ve adamın üstüne gitmeseniz belki daha mutlu olacaksınız.
bir sizmi düşünceli annesiniz , nereden anladınız hemen evladını düşünmediğini

Geçinememek ciddi bir sebeptir, dikkate almak gerekir, bir ömür kavga dövüş geçmez

Sürekli kavga varsa seninde kızını alıp gitmen daha mantikli olurdu çoğu insan bunu yapar... Evet anlayamiyorux

E kızınizı buna şahit etmeyin zaten.boşanın bu adamdan.Elin adamının sinirini stresini 5 yaşındaki cocuk mu çeksin.ailenize de anlatın durumu.ben anlamıyorum.ikinci evlilik...evlendigimizden beri tartışıyoruz diyorsunuz.tabiki her sey kader kısmet.insanların içini bilemeyiz.ama evlenmeden önce hiç mi sinyal vermedi bu adam? Keşke daha gözü açık olsaydınız.kızınızı da hiç bırakmasaydınız.sizin adınıza da cok üzüldüm.keske huzuru bulabileceginiz bir eş seçmiş olsaydınız.benim de 5 yasında kızım var.kızınız adına daha da çok üzüldüm.ne diyeyim? Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…