Eşim boşanmak istiyor

Öyle doğru yazmışsın ki. Okurken içimin yağları eridi.

valla hepinizin ağzına sağlık. yıllardır içimde biriktirdiklerimi ne güzelde söylediniz.keşke bu tip (buna benim annemde dahil)insanlar anne olamasa.yıllarca uğraşıp bu uğurda hayatını bile kaybeden bunca fedakar kadın duruken.neyse Rabbimin vardır bir bildiği......

zamanla düzeliyor. eğer düzelmek için çaba gösterilirse...

Allah kimseyi şaşırtmasın. İnsan bir şaştı mı her yanlışı yapabiliyor. Kim bilir neler yaşıyorsunuz karışmak yargılamak zaten acınız varken bir de bizim azarlamamız hoş olmaz. Ancak bir anne olarak söylüyorum arkadaşlar haklılar. Çocuğun düzeni annenin yamacıdır. Bence ilk buna odaklanın. Çocuk olursa tartışamazsınız zaten. Çocuğun yanında daha dikkatli olursunuz.
Mutlu olmak mı sevmek mi ? İkisini de istiyorsanız ortamı siz oluşturun. Eşiniz kavgadan bıkmış. Belli ki anlaşamıyorsanız. Bu durumda ya uzlaşacaksınız ya da ayrılacaksınız. Ama çocuk için lütfen bugünden tezi yok alın yanınıza. Yazıktır annenin yerini kimse alamaz.
Allah yardımcınız olsun. İnşallah rabbim doğru yoku gösterir

Ben çocuğumu çok düşünürüm mü demişim? Kaldı ki belki çocuğum yok, belki fotoğraftaki de yeğenimdir? Böyle saçma sapan yargılar için beni alıntılamayın.
Bence siz bi kaf dağından iniverin arada da olsa. önce siz sorunlu evliliklerle ilgili her konuda atlamamaya başlayın o zaman . Herkesin başbileni akıldanesi olamayıverin..Saana mı sorucam anltılarımı egon tavan yapmayıversin cvp verme geç git çok mu zor.Herkes anladı artık anladık yani tamam çok harika evliliğiniz var, leb demeden çoruma götüren kocanız var. En karakterli en anlayışı koca sizde ,en uysal uyumlu çocuk sizinki, en bilinçli en elit en aklıbaşında en en enn hepsi sizsiniz..Kimse siz kadar iyi yönetemiyor hayatını evliliğini! oldu mu ???

İnsanlar bir yarasına merhem ararken kendinizi allayıp pullamasınız olmuyor sanki.bu ne kibir ya

kesin banlanıcam ama dayanamadım artık.Herneyse konu sahibi şuan durumunuz nasıl bilemiyorum ama evlat gibisi yok şu hayatta..evladınızdan vazgeçmeyin.sizsiz geçen her günü büyük kayıptır onun için.Küçücük yüreği tercih edilmemişlik yaşamasın

Dabidabi,
tartışmalarla ilgili daha ayrıntılı bilgi verir misin?
bu tartışma zamanlarının belirli aralıkları var mı sence?
belirli bir şeyden sonra mı yoksa düzenli aralıklarla mı?
tartışma dışında sana nasıl davranıyor?
tartışma yaşanacağı zaman nerde ve kimlerle olmanız bir değişkenlik yaratıyor mu?
annesiyle ilişkisi nasıl?

Bi psikoloğa gidin isterseniz. Sinirleriniz yıpranmış, saldıracak yer arıyorsunuz. Neyseki aklı başında, muhteşem kocası ve çocuğu olan bi insanım, sizinle polemiğe girmeyeceğim.

Hayat sadece koca dan ibaret değil.

benim de 10 yaşında oğlum var.

nefsi duygularım yüzünden çocuğumdan asla vazgeçmezdim.

6 aydır kızınızın anneanne de kalması ne demek ben buna takıldım.

kocasız bir hayat geçer ama evlat bu evlat. neden kızınız yanınızda değil ?

bencede boşanmalı ve kızınızın yanında olmalısınız.

kocamı çok seviyorum değil, kızımı çok seviyorum olmalıydı.

( not: yorumları hiç okumadım )

Şimdi kendinizce haklı olarak kızımdn ayrı kalmamı garipsiyorsunuz haklısınız kendinizce yalnız kızımın düzenini bozup daha sonrasında kızımın tekrar düzenini bozamazdım

kızınızın düzeni anne den ayrılarak zaten bozulmuş. bence sağlıklı düşünemiyorsunuz.

Öncelikle bir karar verin dik duruslu olun kizinizin suan yaniniz da olmamasi bile sizi esinize karsi inanilmaz derecede ofkekendirir sebep hayal ettiginiz gibi kizinizin da icinde bulundugu birlikte bir yuva kuramadiniz ve su an sadece olasilik...
Esiniz olacak adama gelecek olursak ya pisman ya fazla baski altinda ya da dengesiz...Ne istedigini ve ne yapmasi gerektigini bilemeyen tuvalet kagidini bile problem yapmaya baslamiş bir aciz....
Şu noktada eger elinizden geldigince cozum odakli davrandiginizi dusunuyorsaniz bosanma teklifinde bulunun kaybedecek neyiniz kaldı bunu bir düşünun ,yuva kurdunuz cunku ..........................maddeler halinde siralayin ..mutlu degilsiniz cünku................maddeler halinde siralayin.
Bosanacaksiniz cunku................maddeler halinde siralayin.
Kendinizi daha ne kadar düşureceksiniz ve ne icin düsunun....Yorum yapan arkadaslarin bazisi şamar etkisi yaratmis olabilir sizi bosanmis ve 2. Evliligini yapmis bir insan olarak cok iyi anliyorum,hayat koca dan ibaret degil ya da yaptiginiz hicbirseyin koca ugruna oldugunu da asla kabul etmiyorum ama şu yasadiginiz sonuc niyeti degistiriyor....Bir psikologa gidin bosanma konusunda kacak dövusmeyin kararli olun gerekirse sart kosun kizim gelecek tek bir kavga olursa bu is bitecek deyin.....Allah yardimciniz olsun diyecegim en son sey akilli ve kararli olun...

Bi psikoloğa gidin isterseniz. Sinirleriniz yıpranmış, saldıracak yer arıyorsunuz. Neyseki aklı başında, muhteşem kocası ve çocuğu olan bi insanım, sizinle polemiğe girmeyeceğim.
Allah tan girmiyorsun ha :))
Gerçekler acıdır ..er veya geç birgün bu yazdıklarımla yüzleşirsin gerçek hayatında da bukadar dik olmaya inanlara tepeden bakmaya devam edersen..hoş gerçekte böyle olduğunu hiç sanmam..çekilmez kibriniz var

Hadi sen git de başkalarının konularında egonu tatmin et şimdi.herkes desin aaaa ne kadınmış behhhh..
Burda ikon olucam diye ne kasıyorsun harika hayatını kurmuşsun madem

konu sahibi hala yaşıyorsa bende yazayım, çok vurmuşlar ölmüş olabilir..

siz bu evliliği baştan 3 kişi kurmalısınız, nasıl alışırsa öyle gider.. eğer çocukla başlarsanız evliliğe hem eş gerekli sorumluluğu almayı öğrenir, hem tartışmalarınız daha adaplı olur.. en azından "aman çocuğun psikolojisi bozulmasın" diye daha seviyeli ve uzun sürmeyen tartışmalar yaşarsınız.. ama şimdi çocuk oraya alışırsa, hem siz hem de eşiniz rahatlığa alışacak, işin kötüsü çocuk da annesizliğe alışacak.. anladığım kadarıyla zaten babadan ayrı bir çocuk, bir de annesizliği eklemeyin.. düzeninizi tam tersine çevirin.. hafta sonu gönderin anneannesine, hem siz eşinizle baş başa zaman geçirirsiniz, hem de o anneannesiyle özlem giderir, hem de anneannesi torun sevgisini alır.. ama şu an içinde bulunduğunuz düzen çok sıkıntılı hepiniz için.. kolay gelsin..

Haklısınız ama kızımla sürekli görüşüyorum ama okulundan ayıramazdım en büyük sebebi o aslında
5 yaşında ne okulundan ayıramaması? o yaşta çocuk ne anlar okul değişiminden. Annesinin yanında yaşamak mı okuldan ayrılmamak mı? Çok gülünç... Evliliği bilmiyorsunuz desem, 2. evliliğinizmiş. İlkini bilemem ama ikincisi evlilik değil söyliyim. Herkes ilk aylarında anlaşmazlık yaşar tartışır ama 10 gün küs kalmak normal değil. Eşinizin daha 6 ayda boşanalım demesi de normal değil. Umarım büyük bir hata yapmamışsınızdır. ilk evliliği 10 kez düşünüyorsanız 2. evliliği bin kez düşünmelisiniz, hele çocuk varsa yüz bin kez düşünmelisiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun

Oyle devirdeyiz ki kiz cocuguyla evlenmek uvey babaya guvenmek ne kadar dogru olabilir bilmiyorum. Yaniniza alsaniz da esiniz tarafindan problem edilebilir ilk evliligi sonucta bu yuku almak istemeyebilir . Aslinda bu konular net olarak evlilik oncesi konusulcak seyler tabiki.Yeni mutlu hayata baslamak istemissiniz ama sizde muhtemelen onceki evliligin verdigi ofkeleriniz kiziniza olan ozlemininiz Sizide etkiliyor olmali. Genelde ilk aylarda kadin bosanalim der,erkekler daha sabirli davraniyor (Benim gozlemledigim Istisnalar haric) ustu kapali yazmissiniz ,mesela neden bosanmak istedigini bilmiyoruz ... sizin 2. Evliliginiz daha deneyimlisiniz,onun ilk evligi ve hatalari olucaktir,sakin biranda degismesini beklemeyin .Ha en onemlisi cocuk hemen yapmayin.Hata ustune hata olur sizin ici

Çocuğunuzdan neden ayrıldınızki,çok üzüldüm...
'Düzeninizi kızınızla ve eşinizle birlikte kurmalıydınız.
Kızınız üvey baba ile büyümesin derseniz (ki bu çok mantıklı) o halde evlenmeyecektiniz.
Belki birçok kişi yargılayabilir.
Ne yani kadın bir daha sevmesin mi,evlenmesin mi diye tepki verebilir.
Ama ben böyle düşünüyorum.
Büyük sözüme tövbe,hele böyle kız çocuğu olan kadın,evet,evlenmesin.
Sonra böyle elin herifi can sıkıntısından boşamak isteyince el elde baş başta kalınır işte.
Değdi mi yavrudan ayrılmaya..
O 'düzen' kuruldu mu?
Okuldan değil sizden ayrılmayacaktı evladınız.

Yerine oturmayan taşlar var belli oluyor.

Karakterleriniz zıt ki birbirinizi sevmenize rağmen geçiremiyorsunuz.Hiçbir derdiniz yoksa büyük ihtimal eşiniz sizinle olan evlilikten pişman.

Bir Zaman sonra evladınız anneannesine daha ısınacak o da ayrı konu.Yanınıza almamakla iyi etmişsiniz.Hem ikinci bir ayrılık görecekti,hem de tartışmalara şahit olacaktı.Hem de bu devir de özbabalara,abilere akrabalara güven olmuyorken üvey babayla ufacık bir çocuğun bir arada yaşamasını şu Zaman'da uygun bulmuyorum.

Bir açıklama yoksa eşinizden yana,yolunuza bakın derim.3. Evlilik için de evladınızın büyümesini beklerseniz daha iyi olur ayrıca.

Hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz.İkinci evlılık olupta ayrılmak cok cok daha zor bı durum.onun ılk evlılıgımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…