- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
Öyle doğru yazmışsın ki. Okurken içimin yağları eridi.5 yaşındaki kızınız neden annenizde kalıyor?düzeniniz batsın.ban yiycem kesin bu yazdıklarımdan dolayı ama olsun.ne biçim annesiniz.Allahım kınamak istemiyorum da 5 yaşında ki çocuk elin adamı için anneye neden bırakılır??ekonomik özrgürlüğünüz yoksa baştan konuşsaydınız adamla ben nerde kızım orda diye.düzenimizi kurana kadar demişsiniz bir de hiç utanmadan.siz evleneceksiniz keyfinize bakacaksınız diye o küçücük çocuğun günahı neyde yokluğunuzla cezalandırıyosunuz?sizin gibi insanlardan bu çocuklar tamamen alınıp devlet koruması altına alınmalıdır.bi de hala çocuğun yanında olmamasına değil de kocası boşayacakmış ona takmış.
zamanla düzeliyor. eğer düzelmek için çaba gösterilirse...Lütfen acil bana akıl verin çünki ben artık akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim.. Şimdi sizlere durumu anlatiyim ben ikinci evliliğimi yaptım ve ilk evliliğimden bir kızım var 5 yaşında (kızım annemle kalıyor düzenimi oturana kadar ) şimdi biz 6 aylık evliyiz ve eşim boşanmak istiyor sebebine gelince anlaşamadığımızı söylüyor eşim aksi ve dik kafalıdır dediğim dedik inatçıdır. Ortada elle tutulacak hiç bir sebep yok bu arada boşanmak istiyor ama sevdiğini söylüyor ve biz 6 aydır sürekli tartışma içerisindeyiz ve sebepsiz yere tartışmalarımız sizlerden isteğim ben artık düşünmekten kafayı yemek üzereyim çünki ben eşimi çok seviyorum ve hata yapmak istemiyorum ama bir hafta iyi oluyoruz 10 gün küs kalıyoruz sizce boş yere boşanmak isteyen bu adama ne yapmalıyım ?
Bence siz bi kaf dağından iniverin arada da olsa. önce siz sorunlu evliliklerle ilgili her konuda atlamamaya başlayın o zaman . Herkesin başbileni akıldanesi olamayıverin..Saana mı sorucam anltılarımı egon tavan yapmayıversin cvp verme geç git çok mu zor.Herkes anladı artık anladık yani tamam çok harika evliliğiniz var, leb demeden çoruma götüren kocanız var. En karakterli en anlayışı koca sizde ,en uysal uyumlu çocuk sizinki, en bilinçli en elit en aklıbaşında en en enn hepsi sizsiniz..Kimse siz kadar iyi yönetemiyor hayatını evliliğini! oldu mu ???Ben çocuğumu çok düşünürüm mü demişim? Kaldı ki belki çocuğum yok, belki fotoğraftaki de yeğenimdir? Böyle saçma sapan yargılar için beni alıntılamayın.
eşim aksi ve dik kafalıdır dediğim dedik inatçıdır.
Bi psikoloğa gidin isterseniz. Sinirleriniz yıpranmış, saldıracak yer arıyorsunuz. Neyseki aklı başında, muhteşem kocası ve çocuğu olan bi insanım, sizinle polemiğe girmeyeceğim.Bence siz bi kaf dağından iniverin arada da olsa. önce siz sorunlu evliliklerle ilgili her konuda atlamamaya başlayın o zaman . Herkesin başbileni akıldanesi olamayıverin..Saana mı sorucam anltılarımı egon tavan yapmayıversin cvp verme geç git çok mu zor.Herkes anladı artık anladık yani tamam çok harika evliliğiniz var, leb demeden çoruma götüren kocanız var. En karakterli en anlayışı koca sizde ,en uysal uyumlu çocuk sizinki, en bilinçli en elit en aklıbaşında en en enn hepsi sizsiniz..Kimse siz kadar iyi yönetemiyor hayatını evliliğini! oldu mu ???
İnsanlar bir yarasına merhem ararken kendinizi allayıp pullamasınız olmuyor sanki.bu ne kibir ya
Şimdi kendinizce haklı olarak kızımdn ayrı kalmamı garipsiyorsunuz haklısınız kendinizce yalnız kızımın düzenini bozup daha sonrasında kızımın tekrar düzenini bozamazdım
Allah tan girmiyorsun ha :))Bi psikoloğa gidin isterseniz. Sinirleriniz yıpranmış, saldıracak yer arıyorsunuz. Neyseki aklı başında, muhteşem kocası ve çocuğu olan bi insanım, sizinle polemiğe girmeyeceğim.
5 yaşında ne okulundan ayıramaması? o yaşta çocuk ne anlar okul değişiminden. Annesinin yanında yaşamak mı okuldan ayrılmamak mı? Çok gülünç... Evliliği bilmiyorsunuz desem, 2. evliliğinizmiş. İlkini bilemem ama ikincisi evlilik değil söyliyim. Herkes ilk aylarında anlaşmazlık yaşar tartışır ama 10 gün küs kalmak normal değil. Eşinizin daha 6 ayda boşanalım demesi de normal değil. Umarım büyük bir hata yapmamışsınızdır. ilk evliliği 10 kez düşünüyorsanız 2. evliliği bin kez düşünmelisiniz, hele çocuk varsa yüz bin kez düşünmelisiniz. Hakkınızda hayırlısı olsunHaklısınız ama kızımla sürekli görüşüyorum ama okulundan ayıramazdım en büyük sebebi o aslında
Hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz.İkinci evlılık olupta ayrılmak cok cok daha zor bı durum.onun ılk evlılıgımı?Lütfen acil bana akıl verin çünki ben artık akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim.. Şimdi sizlere durumu anlatiyim ben ikinci evliliğimi yaptım ve ilk evliliğimden bir kızım var 5 yaşında (kızım annemle kalıyor düzenimi oturana kadar ) şimdi biz 6 aylık evliyiz ve eşim boşanmak istiyor sebebine gelince anlaşamadığımızı söylüyor eşim aksi ve dik kafalıdır dediğim dedik inatçıdır. Ortada elle tutulacak hiç bir sebep yok bu arada boşanmak istiyor ama sevdiğini söylüyor ve biz 6 aydır sürekli tartışma içerisindeyiz ve sebepsiz yere tartışmalarımız sizlerden isteğim ben artık düşünmekten kafayı yemek üzereyim çünki ben eşimi çok seviyorum ve hata yapmak istemiyorum ama bir hafta iyi oluyoruz 10 gün küs kalıyoruz sizce boş yere boşanmak isteyen bu adama ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?