Eşim boşanmak istiyor

Ortada bir sorun yok cevap veremiyor tartışıyoruz sonra barışıyor sonra hiç birşey yokken yine tartışıyor boşanmal istiyorum diyor kabul edince vazgeçiyor.
tamamda niye tartışıyorsunuz bunun bir sebebi vardır. tartışmak değil konuşmak mesele zaten. olay nedir tartıştığınız... bu konuyu uzatmayalım sende böyle düşün yada haklısın belki ben böyle düşünemedim gibi bir üslup sergileyebilir ve sergiletebilirsiniz.

Basit sebepler aslında bence sebep bile olmayacak şeyler bahane gibi sürekli kusur arıyor bulamazsa da anlaşamıyoruz deyip duruyor. Zaten sürekli ben alttan alıyorum sürekli konuşuyorum ama kendisi de ne yaptığını ne istediğini bilmiyor bence

Sebep ne peki ?
Seviyorum ama ayrılmak istiyorum biraz mantıksız geldi . Tartışmalar nereden çıkıyor genelde ?

çok şımartmış olabilir misiniz acaba?
ergen tavırlar bunlar..

Kesinlikle ergence üstüne gitmedim kendi haline bıraktım ama yine aynısı barışıyor kavga ediyor ne istediğini çözemedim ailem daha çok erken düzelir bekle diyor ama bunu nasıl düzelteceğimi bilmiyorum

eşiniz yakışıklı mı?
yani böyle objektif olarak herkesin yakışıklı diyeceği tiplerden mi?

Haklısınız ama kızımla sürekli görüşüyorum ama okulundan ayıramazdım en büyük sebebi o aslında
Bu bahane değil...
Hiç bir anne canının parçasından vazgeçmemeli..
Annesi varken niye yokmuş gibi yaşıyor ki?
Ben cevap vereyim.
Kocanla aran bozulmasın diye...

Şuan sunduğu şeyler bahane işte asıl sebep onu gösterecek...
Tabi bence..

Ama ben aramız bozulmasın diye göndermedim sadece kızımı huzursuzluktan uzak tutmak için gönderdim yoksa bende memnun değilim kızımdan ayrı her gün düzenli gidiyorum yanına tabiki bu çözüm değil ama bu kavgalar bitmeden bi düzen olmadan kızımı yanıma almam kızımı üzücek

Sen çabalamaktan vazgeç belki o zaman akli başına gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…