Eşim boşanmak istiyor

Pdreyy

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2018
42
35
8
33
İyi gunler . Nerden nasıl başlasam bilmiyorum ben 2 yıllık evliyim ve 10 aylık bir bebeğim var 2 haftadır annemgilde kalıyoruz eşim esyalarını toplayıp Evi terk etti haftaya da boşanma davasını açacağını söyledi. Sürekli kavgalarımız oldu bana cok haksızlık etti ama en son kı kavgamızda birsey de yoktu bir den boşanmak istedi. Ben herseyini kabul ettim bana ailemden beklentim Yok dedi kredi çektim o para ile dugun yaptık borcum var dedi ben yine kredi cektim borcunu ödedim maddi manevi olarak herseyi yaptım. Ailesi en ufak bir yardımda bulunmadı bunu söylediğim de ben kötü oldum aileme sen bunlari dedin oldu ailesinin yüzüne karşı hiçbir şey söylemedim bile. Beni hic mutlu etmedin dedi beddualar etti. Cocugu almak istedi git davayi aç mahkeme kararına göre gor deyince kudurdu kufurler savurdu. Ben yine yuvam yıkılmasın dedikçe o istemediğini söyledi. Su an bende kabul ettim ama zoruma giden o kadar şey yapıp bana bunlari yaşatması aslında o kadar uzun kı anlatmak istediklerim o kadar doluyum kı . Sadece su an ne yapacağımı bilmiyorum önümü göremiyorum nasıl geçecek bilmiyorum Sadece bu süreci atlatan kişilerin yardımına ihtiyacım var

Çok verici olunca karşılığı bu oluyor maalesef atalar boş yere dememis erkek kısmının iki kaşığı varsa birini kırcan diye
Anlasmali boşanmak istiyor ısrarla Çünkü tüm borclar benim üstüme bende çekişmeli olacak dedim. Sorun su kı evden kendi üstüne olan herseyi almıs düşünün internet digiturk annesinin verdiği 2 yastık hoş annesi ile gelip toplamışlar . Annesi abime boşanacak oğlum demis abım çocuğunuz var yapmayin dediği halde . Ve abime kumandayı unuttuk kumandayı verin dermiş digiturkun bunlar bile canimi yakıyor .

Peşinde koşmayın açın çekişmeli davayı odediginiz herşeyi ispatlayin

10 aylık bir kızım var ve ben gerçekten çok yoruldum onun umrunda değil hiçbir şey bir insan bu kadar merhametsiz olabilir mi
E adam her istediğini yaptırmış bütün borçlarını ödetmiş daha napcak

Hayırlısı olsun.
Neden ailesinin çektiği krediyi siz kredi çekip ödediniz. Onlara ödeyebilirdiniz ya da eşiniz kendini çekip ödeyebilirdi?
Arada olan garibim çocuklara oluyor. Çekişmeli de ısrar edin. Üzülmeyin belki böylesi daha iyi olur.

Olayları düşünüp düşünüp canınızı sıkmayın o istemiyorsa siz hiç istemeyin böyle birinin hiçbir şeyi canınızı yakmasın çekişmeli boşanın

Kendi ben çekemem kara listedeyim dedi yoksa ben çekerdim dedi sen cek birlikte öderiz dedi seviyorum bir yuva kurucaZ deyip cektim benim maaş krediye gitti hep hala da gidiyor hic düşünmüyor borç buna kaldı çocuk var die ben cocugu dava aç mahkeme kararı ile gor Deyince bana sen beni çocuğuma hasret bıraktın deyip bedduaya basladi zoruma giden borç o bu değil söylediği laflar aklıma iyi gunler geldikçe insanın daha da cani yanıyor

Olayları düşünüp düşünüp canınızı sıkmayın o istemiyorsa siz hiç istemeyin böyle birinin hiçbir şeyi canınızı yakmasın çekişmeli boşanın
İnsan gerçekten üzülüyor kendini kötü hissediyor çocuğuma baktıkça daha da kötü oluyorum nasıl böyle biri oldu neden böyle oldu deyip duruyorum geçecek biliyorum ama sanki su an geçmeyecek gibi geliyor .

Allah yar ve yardımcınız olsun, evladınızı size bağışlasın, inşallah aileniz destek olur size bu süreçte, bu günleri de atlatırsınız.

Allah yar ve yardımcınız olsun, evladınızı size bağışlasın, inşallah aileniz destek olur size bu süreçte, bu günleri de atlatırsınız.
Allah razı olsun benim canımı yakan onun hiçbir şey umrunda olmaması keyfine bakması benim üzülüp ağlayıp durmam isyan etmiyorum ama yine de böyle o iyi olup benim kötü olmam herseyi düşünmem o kadar zor kı

2 hafta oldu bende bebeğimi alıp evden çıktım dün boşanma dilekçemi verdim yani sizi iyi anlıyorum, keşkeler hep dilde oluyor ama bu keşkeler 2 taraflı olursa işe yarıyor... 2. Kez boşanıyorum ben emin olun geçecek sadece zaman verin kendinize.. sağlam durun güçlü durun size ihtiyacı olan ve sizi koşulsuz seven her an yanınızda olacak bir evladınız var bu yetmez mi? Şahsen ben kendimi böyle motive ediyorum. Hiç üzülmedim ağlamadım değmeyen birinin yasını tutmayacağım. Dışarda güzel bir hayat var yaşanacak ömür var önümüzde değmeyen biri için kendinizi, değmeyen biriyle psikolojisi bozulmuş bir bebek neden yetiştiresiniz? Her kışın arkası mis gibi bahar şimdi bize kış ama dallarımız çiçek açacak yeniden hayat bulucaz ama bu bizim elimizde.. herşey beyinde bitiyor inanın bana... inşallah en kısa zamanda yaşadığınız tüm kötü şeyleri unutursunuz önünüzde güzel olanşeylere bakın ve kötü düşünmenize neden olacak herşeyden uzak durun o kişiye dair herşeye üç maymunu oynayın acınızı da yaşayın ki yeniden küllerinizden doğabilesiniz... çok mutlu olun inşallah bundan sonra

Rabbim size de yardım etsin insallah gerçekten yaşayan bilir zor olduğunu tek basıma ateşin ortasına attı gibi gelir beni cocugumu düşünüyorum bir yandan bir yandan bundan sonrA ne yapicam ne olacak nasıl bir yön cizicem o kadar belirsizlik var kı o kadar yorgun hissediyorum kı kendimi anlatamıyorum kimseye . Yaşattıkları da kolay değil ama yine de beni suçladı ailesi beni suçladı insan söyleyemiyor ya bana bunlari yaptınız diye haykiramiyor karşı kapı duvar kendi kendime söylüyorum herseyi . Nasıl geçecek bu zamanlar onu dA bilmiyorum

Mesleğiniz var mı?

Mesleğiniz var mı?
Öğretmenim 10 Haziran’da tayin isteyeceğim onu dA düşünüyorum küçücük cocukla yeni bir şehir yeni bir hayat nasıl olacak ne yapicam gerçekten bilmiyorum üstümde borclar düşünmekten cildirmak üzere olduğumu da biliyorum

Çok üzüldüm yeminle alalhim yardımcın olsun kurban olduğum alalhim evladım için eşine merhamet versin kalbine sevgi versin ki bir yuva ne kadar zor kuruluyor iyi eş bulmak bu kadar zor ken senin gibi eşinin kıymetini bilemeyip yalnis yapıyor umarım aklı başına gelir ne olur sa olsun ne derse desin üzülme evaldina bak

B
boşanma davası açtığınızda bunu belirtisinizki ben öyle yaptım banka kayıtlarınıda çıkarttırdım. Ben de sizle aynı konumdayım bende onun yanına eş durumundan gitmiştimki akrabaları sülalesi o şehirde ve benimde gitmem gerekiyor. Bunu eziyet olarak görmeyin ayaklarınız üzerinde duracaksınız bunun başk yolu yok. Yeni bir şehir yeni bir hayat.. büyük bir şehre gidin sosyal imkanları olan.. sevdiğiniz şeyleri düşünün biliyorum zor bir süreç sizi inanın anlıyorum ben 2,5 yıl boyunca hem düğün borcu hem evin kirası fatıraları hem mutfak masrafı hem çocuğun masrafını karşıladım o da bostan korkuluğu gibi geldi gitti eve kovdum gitmedi vs vs... ama sabrını veriyor Allah sizin şu psikolojinizi bende yaşadım ama birkaç gün sürdü geçiverdi geçecek inanın bana herşey sizin elinizde

Allah razı olsun Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi ben yine beddualar etmiyorum ama içim acıyor onca şeyi yapıp bunlari görünce içim acıyor ben ne kadar kötü bir insan bile olsam diyorum ne söylediklerini ne yaptıklarını hak etmedim diyorum içim susmuyor kalbim susmuyor sussa belki herseyi atlaticam ama susmuyor içim

Bende es durumundan geldim zorunlu hizmetim es durumundan ertelendi simdi zorunlu hizmet icin il dişi tayin isteyeceğim Haziran’da cok zor hemde insan kendini aptal gibi de hissediyor ben onca şey yaptım karşılığı bu muydu die İnan’ın utanıyorum okulda hic kimseye anlatamıyorum gizli gizli ağlamaktan yoruldum cocukla nasıl olacak korkusu dA var daha çok küçük . Beni tehdit etmeleri de var o cocugu hiçbir yere goturemezsin bilmem ne diye o kadar çaresizim ki aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…