Eşim boşanmak istiyor

El kadar çocuğu götürmeyip napacakmışsınız iyice saçmalamışlar lütfen güzel sağlam bir avukat tutun. Bebeğinizi sadece görebilir elinizden alamaz. Uzaklaştırma kararı çıkartın. Tehditleri de ekleyin koruma kararıda çıkartılır. Korktuğunuzu belli etmeyin daha da üzerinize gelirler. Allah utanacak iş vermesin. Nolmuş boşanıyorsanız. Elalemi boş verin. Hazmedemeğiniz şeylerden dolayı acınızı anlıyorum vardır bunda da hayır sizi haketmemiş işte. Birden bire boşancam dedi diyorsunuz ya belliki borcunu bile üstelecek kadar iyi birisiniz. Yerini yapmıştır önceden böyle biri için gözyaşınıza yazık.. konusması kolay yaşaması zor ama ben de sizle aynı durumdayım. Sizi çok iyi anlıyorum o size “haketmedin” diyen canınızı yakan incinmiş duygularınızı yaşayın ama hayatı kendinize zehir etmeyin hayatı... boşanma sonrası size mecburen nafaka verecek ve borçlardan dolayıda biraz tazminat alırsınız. Gittiğiniz yerde bebeğinizi güzel bir kreşe verip silbaştan yaşayabilirsiniz hayatı... duygularınız sizi ihtimallerle korkutuyor buna müsade etmeyin güçlü kalın lütfen

Cok teşekkür ederim gerçekten sizle konuşmak iyi geldi. Davayi açmasını bekliyorum ona göre karşı dilekçe yazmak icin ama kufurlerinden tehditlerinden o kadar çok bunaldım ve yine mesaj atacak yine bisiler olacak korkusu içimde . Bir atsam size bana yazdıklarını gerçekten tanımadığınız insan icin utanırsınız . Ayni seyleri yasıyoruz beni anlıyorsunuz o yüzden içimi de anlarsınız. Borç ödenir gider Hersey olur gider ama insanın zoruna giden seyler cok farklı.

Insan oğlu nankör dur iyilige böyle karşılık verir seninde canı yanıyor kalbim ağrıyor ama allahım büyüktür bee kimseyi yaptığının yanına koymaz illaki yaşattığını yaşamadan ölmez sen alalhima ve evaldinia sigin o bilir her şeyin hayır lisi ni

Evet aynı şeyleri yaşıyoruz küfür hakaret vs hiçbirini silmeyin tehditleri silmeyin mahkemede delil olarak işinize yarayacak. Engelleyin heryerden.sizi çok iyi anlıyorum istemeye geldiklerindeki verdikleri yol parasını isteyen ailenin bekarken kendisine ait evde otururken hiçbir masrafı karşılamadığında neden herşeyi bana yıkıyorsun senin görevin eve bakmam dediğimde sende benim evimde bedava oturuyosun kirasını ver o zaman diyen bir adamdan boşanıyorum. Düğün kredisi çektirip beraber öderiz deyip hepsini bana yıkan bir asalaktan boşanıyorum o his nedir çok aça çok iyi biliyorum üstüne ben şiddet gördüm aşağılandım aldatıldım para karşılığı kendini satan kadınlarla üstelik, duymadığım hakaret kalmadı o acıyı o duyguyu çok iyi biliyorum... yalnız değilsiniz asla...

Allah Razı olsun dualarınızı eksik etmeyin ne kadar da birbirimizi gormesekte bilmesekte

Hemen hemen ayni seyleri yaşamışız hamileyken darp etti sonrA birkaç kere daha ayni şekilde oldu kufurler ayni şekilde çocuğum icin sabrettim herseye ben. Maddi manevi zarara uğrattı simdi ise keyfinde zoruma giden bu beni bitirdi kendi hala keyfinde.

Aynen hamileyken lohusayken sürekli darp etti foto çektiyseniz moraran yerlerinizi o da mahkemede işinize yarar. Çocuğu isterseki mahkeme anne bakımına muhtaç diye ona vermez şiddete meyilli olduğunuda dilekçenize eklersiniz. Şimdiden çok geçmiş olsun geçecek de zaten bir süre sonra niye katlandım diceksiniz... kadınlara önce erkeklere sonra koyar ayrılık ama Allah yanına bırakmaz bunu düşünün ahınız yanına kalmayacaktır dilerimki paraya muhtaç kalırlar her ikisi de!..

Tavsiyem iyi bir avukat bulun ve haklarinizi alin. Onunla ve ailesiyle hic muhattap olmayin. Kendi ailenizle de konusmalarina izin vermeyin. Cocuk konusuna gelince duygusal degil mantikli olun. Cocugunuzun iyiligi icin gormesi gereken zamanlari protokolde belirleyin ve ona uyun. Alip goturmesine izin vermeyin. Babasiz buyuyecek laflari baba ortadan kaybolursa gercek olur. Yani sizin yapabileceginiz bir sey yok. Vicdani var ve baba oldugunu idrak ederse zaten sorun yok. Ama siz zorlasanizda iyi de davransaniz icinde babalik yapma istegi yoksa yapmaz. Ailede ilgili dayi,dede,amca,kuzen kim varsa onu baba olarak rol model alabilir cocugunuz. Boylece eksikligini hissetmez, korkmayin. Maddi olarak somurulmussunuz bundan sonra cocugunuzu kullanarak sizi somurmelerine asla izin vermeyin.Gecmis olsun,hayat boyle bir sey. Yasanacakmis deyip yolunuza devam edin.

Siz guclu durdukca karsi taraf bi yerden sonra saldiramiyor. Yazdiklariniz caresiz, gucsuz bir kadinin yazacagi seyler. Moralinizi yuksek tutun lutfen. Ogretmensiniz avantajlariniz var. Calisma saatleri,tayin hakki ve maas elbette. Iyi bir avukat bulun,artik kendisiyle gorusmeyin,yazismayin.Avukat halleder her seyi.

Ben mesaj atmadığım halde bana beddualar ediyor adam engelledikçe atıyor ortada gerçekten büyük bir sorun dA yok birden bire oldu Hersey hala anlamakta gerçekten zorlanıyorum. Ailesi asla muhattap olmam zaten annesi ile gelip esyalalarini topladı su saatten sonra hakkım neyse onun için savaşacağım.ilginiz icin cok teşekkür ederim

Esinize sadece bu sekilde mesaj atmaya devam edersen savciliga suc duyurusunda bulunacagim,deyin. Dinlemezse de savciliga gidin.Korkmayin ama onleminizi alin. Sizi seven guvenebileceginiz arkadaslariniza konuyu citlatin,ozellikle polis olursa daha iyi, karsisinda ondan korkmayan guclu kisileri gorunce nasil kedi gibi olduguna sasarsiniz.Bu zamanlar zor ama gececek. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Artık oyle yapacağım ölümle bile tehdit etti komşum bile şahit buna . Mahkeme olduğunda bana büyük ihtimal psikolojisi bozuk diye yüklenecek cocugumu almaya kalkacak çünkü su an boşanan bir arkadaşı var ve ondan akıl aliyor dilekçeye bile onun yazdıklarını yazacak biliyorum onun böyle seyler söylemesi mahkemeyi ne kadar etkiler . Benim elimde darp raporu kufurler var şahitler de var ayrıca gazinoya da gitti kaç kere zAten üstüme yıktığı borclar da var benim merak ettiğim mahkeme nasıl karar verir. Borclar senin üstüne zaten mi der yada mesajları dikkate almaz mi

Uzaklaştırma ve koruma kararı çıkarttırın hala devam ederse hapis cezası var bunu hatırlatın. Korktuğunuzu asla belli etmeyin güçlü durun! Lütfen güçlü durun!!!! Duygularınıza karşı gelinki karşı tarafla mücadele edebilesiniz!!!!! Sen köşede naparsan yap tepki vermeyen bir kedinin mi üzerine gidersin pis desen sana tıslayan kedinin mi???

Mahkeme erkek ya da kadın delil ispat ve şahitle yürüyor iftirayla değil için rahat olsun!... şiddet var ispatında varsa gözünün yaşına bakmazlar mesaj ispattır zaten

Haklısınız ağlayıp üzülmek yerine kendime gelip güçlü durmam lazım onun karşısında

Mahkeme erkek ya da kadın delil ispat ve şahitle yürüyor iftirayla değil için rahat olsun!... şiddet var ispatında varsa gözünün yaşına bakmazlar mesaj ispattır zaten
Onun diyeceği annemgili sevmedi istemedi seyleri olacak biliyorum bunlar ne kadar etkili olur mahkemede baska diyeceği hiçbir şey Yok çünkü yada psikolojisi bozuk diyecek

Haklısınız ağlayıp üzülmek yerine kendime gelip güçlü durmam lazım onun karşısında
Bir insana en büyük zararı yine kendisi verir o hayatına devam ediyor keyfinde zoruma gidiyor diyorsunuz sizin keyfinize bakmak için engeliniz nedir? Sadece senin değil onun da yuvası yıkılıyor!.. güçlü durmazsan ezilirsin ezerler adı insan olan herkes yapar bunu lütfen size yakışan oğlunuza dağ olmak!..

Onun diyeceği annemgili sevmedi istemedi seyleri olacak biliyorum bunlar ne kadar etkili olur mahkemede baska diyeceği hiçbir şey Yok çünkü yada psikolojisi bozuk diyecek
İspatlasın o zaman? Var mı doktor raporun? Hastane kaydın psikolojik rahatsız olduğuna dair bir resmi evrak?

Eliniz cok kuvvetli. Avukatin isi kolay. Mumkunse erkek avukat bulun, kadin avukat olursa karsisindakini avukat olarak degil kadin olarak dusunur. Erkek avukattan cekinecektir. Maalesef onun anlayacagi dilden konusmaniz gerekiyor. Borc konusunda en saglikli bilgiyi avukatiniz verecektir.Benim bildigim evlilik akdi suresince yapilan borc ve kazanc mal paylasimina girer,teyidini alirsiniz.Mesajlari dikkate almama gibi bir durum olmaz.Esiniz farkinda degil hala batiyor aslinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…