Eşim boşanmak istiyor

Ay burcu duygulari yonetiyormus ya,ikili iliskilerde aslan oldugunu düşünüyorum oyle yani bencede. Simdi soyle oyle bir yönü var. Mesela pahali hediye almak. Gurur ve kibirde var malesef kusunce muhattap olmamak gibi. Ama tabi ben adim atinca atıyor atmasam da 2gun suruyor inadi 3. Gun geliyor sarılıyor. Benim yukselende aslan
Ikizler zeki olur ama saman altindan su yürütür evet hahahahaha
Allah kolaylık versin hayatım, ne kadar fena burç var hepsi eşinde :D Bir akrep gelmemiş iyi ki... :)

Geçmişte yaşadıgı hezeyanlar vardı . Benden önce unutamadıgı bir kız vardı . Enkaz haldeydi , itiraf etmıstı cogu kızın duygularıyla oynamıstı o unutamadıgı kız ıcın . bitik haldeydi ben ayağa kaldırdım, en sonunda bana yaptıgına bak.ben bunu hak etmedim .

Kimin yarasına yara bandı olursan iyileştirdiğin an ilk seni atar. Bu söz sizi anlatıyor. Neyse hayat dersi olsun bu size.

Çocuk vs yok anladığım kadarıyla. Düğün altınları kanunen sizin, ortak mal var mı? Tazminat nafaka vs sizin durumunuzda olmaz bence. Ayrıntılı bir yazın da anlatayım.

Kendimi öldürürüm dedim, Senin seçimin yapabilirsin dedi . Herkes bir gün ölecek sonucta diyor . Nasıl böyle acımasız biri oldu anlamıyorum .

Niye boşanmak isteyen birinin afedersiniz bi tarafını kaldırıyorsunuz yok ölürüm falan

1.5 yıllık evliyim neredeyse ama eşim boşanmak istiyor. Ben boşanmak istemiyorum ve eşimi çok seviyorum . Evlilik terapistine gidelim dedim istemiyorum diyor. Neden diyorum Neden boşanmak istiyorsun . Evlilik bana göre değil galiba olmuyor yürümüyor sana aşık değilim boğuluyorum diyor. Eski ilişkilerimde çok yıprandım belki de ondan diyor. Bana yapılanlar aklıma geliyor.bir kadına bağlanma fikri saçma geliyor . Kusura bakma boşanalım diyor.

Ne yapmalıyım . Benim hayallerim ne olacak ? Çalışıyorum . 26 yaşındayım . Nafaka ve tazminat almalı mıyım ?

Nafaka ve tazminatınızı sonuna kadar almalısınız. Bu nedir ya çocuk oyunu mu ?
Boşanalım diyorsa bence diretmeyin ve açsın o zaman davayı. Siz de haklarınızı sonuna kadar isteyin.
Çünkü şimdi evlilik bana göre değil diyen eşinizi boşandıktan 1 yıl sonra birisiyle evlenmiş olarak görebilirsiniz...

Benim eşim artık beni çözdü. Ne kadar sinirli olursam olayım, içimde çok üzgün olduğumu biliyor oradan vuruyor pis beni :KK70: Konuyu unuttum sanıyor ama unutmam, evirir çevirir önüne koyarım sonra :)

Eşiniz de öyledir. Çok sinirli görünebilir ama içi büyük ihtimalle pamuk şekeri. Annemle iki sene olacak çok kötü kavga ettik. Ben haklıydım. Annem sırnaşmaya çalışıyor, anne diye sarılasım geliyor ama var ya dışardan görsen saldırmaya hazır kaplan gibi duruyorum.

İnsan ilişkilerine önem verdiği için, selam da verir selam da alır. Oturur rakı içip, muhabbetin dibine bile vurabilir. Yapmayacağı tek şey sırtını sıvazlamaktır. Ne kadar sohbet ederse etsin asla karşısındakini sen öylesin, böylesin diye övmez. Sadece sohbet eder.

Yükselenim Başak ve sinirli olup içinden aslında çok üzgün olma ve karşı taraftan şevkat bekleme durumu bende var:) İstiyorum ki ben sinirliyken beni yatıştırsın, anında minnoş oluyorum. Ama böyle alttan alan insan çok az.

Sevgili olduk yaklasık 10 ay icinde hersey oldu tanısma nısan evlilik, ben zorladım evlilik icin .
zorladınız mı?
eeee olmayacağı belliymiş
yine de ardını kurcalayın derim o kızla tekrar başlamış olabilir başka biri de olabilir
teline falan bakın gizlice maillerine falan

IMG_3759.webp
IMG_3754.webp

Konu dışına çıkmayınız lütfen.

Aldatmasa da nafaka tazminat hakkın gurur yapma kesinlikle al sonuçta seni kandırmış evlenirken aklı neredeymiş
Ya Kadınlar olarak biz böyle düşünsek ki böyle olsa bile ama şu huyu iyi ama bu huyu güzel diye devam ettirmeye çalışırız erkekler nasıl yarı yolda bırakıyor
Bunun nedeni tamamen toplum baskısı. Boşanmış kadına bakış açısından çekiniyor çoğu kadın.
Sevmiyorsan boşanacaksın. Karşı taraf için üzücü olsa da kandırmaktan iyidir.

İlk başta aldattığını filan düşünmüştüm ama sizin yazdiklariniza göre adam gerçekten bunalmış olabilir zorla evlenmek kendimi öldürür um filan ben olsam bende sogurum bence bu yaptiginiz şeyler yüzünden eşiniz sizi gurursuz ve sirnasik biri olarak görüp sıkılmış olabilir Salon gitsin adamı olmayanı zorlamak anca sizi düşürür

Bunun nedeni tamamen toplum baskısı. Boşanmış kadına bakış açısından çekiniyor çoğu kadın.
Sevmiyorsan boşanacaksın. Karşı taraf için üzücü olsa da kandırmaktan iyidir.
Toplum baskısı büyük etken tabi ki ama merhamet de var bence çok iyi bir insan çok iyi bir baba çok iyi bir damat pozitif yönlerine bakabiliyor Kadınlar ama adamlar işte
Tabi ki kandırmaktan çok daha iyi bu konuda dürüst olmak

1.5 yıllık evliyim neredeyse ama eşim boşanmak istiyor. Ben boşanmak istemiyorum ve eşimi çok seviyorum . Evlilik terapistine gidelim dedim istemiyorum diyor. Neden diyorum Neden boşanmak istiyorsun . Evlilik bana göre değil galiba olmuyor yürümüyor sana aşık değilim boğuluyorum diyor. Eski ilişkilerimde çok yıprandım belki de ondan diyor. Bana yapılanlar aklıma geliyor.bir kadına bağlanma fikri saçma geliyor . Kusura bakma boşanalım diyor.

Ne yapmalıyım . Benim hayallerim ne olacak ? Çalışıyorum . 26 yaşındayım . Nafaka ve tazminat almalı mıyım ?
Dogru duzgun bi sebep bulamayinca sacmalamis esiniz muhtemelen baska kadin var donuna kadar alin nafaka davasindan tut tazminata kadar.ayrica telefon gorusmesi detaylarini talep edin aldatildgnizi iletin mahkemeye

Back
X