- 30 Aralık 2009
- 23.869
- 96.034
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle katılıyorum soğudum demesi de bunu gösteriyor birazArkadasım bilgisayar basına gömülüp sürekli film izlediğin oyun oynadığını açıkçası ben sanmıyorum...Casus program yükle bilgisayara ve ne haltlar karıştırıyor bir öğren...Benim kocam yapmaz demeyi bırakmalısın...
madem şüphe edeceğiniz bir durum yok alın karşınıza benden boşanmak istiyorsan boşanalım,boşanmayacaksan oturup kalkıp beni boşamak da nedir diyebilmelisin...
yok öyle bi derdim boşanmaktan korkuyorum çünkü kızıma kıyamıyorum yuvam dağılsın istemiyorum evlilğimiz ilk yıllarında anlaşmazlıklarımız oldu çok sabırılı ve hep alttan aldı eşim beni bende ona zamanla uyum sağladım öyle düşünüyorum bi dediğini iki etmiyorum bi bebek gibi ilgileniyorum ama böyle konuşunca moralim bozuluyor
Tabiki bunları yapmak gerekin hem de kendin için iyi hissetmek için.Ama ne demiş şair ne renk olursa olsun kasın gozun karsındakının gorduğu gibidir.sende elinden geleni yap arada çocuk var elinden gelenin iki katını yap,güzel giyin makyajını yap sakın ağlama kendine bak güleryüzlü ol buna rağmen boşanıcam diyorsada paşa gönlü bilir .
evet arkadaşlar adam kafaya koydu mu hemde ortada hiçbirşey kavga gürültü saygısızlık v.b yokken dediğini yapıyor ALLAHTAN ÇOCUĞUMDA YOK
Sende de mi aynı sorun var takip edemedim kusura bakma
evet arkadaşlar adam kafaya koydu mu hemde ortada hiçbirşey kavga gürültü saygısızlık v.b yokken dediğini yapıyor ALLAHTAN ÇOCUĞUMDA YOK
Sende de mi aynı sorun var takip edemedim kusura bakma
yok canım kusura bakma yoruldum artık tek taraflı götürmeden boşanalım boşanalım diyip durdu bende dün evi terkettim bıktım çünki