eşim boşanmak istiyor...

Arkadasım bilgisayar basına gömülüp sürekli film izlediğin oyun oynadığını açıkçası ben sanmıyorum...Casus program yükle bilgisayara ve ne haltlar karıştırıyor bir öğren...Benim kocam yapmaz demeyi bırakmalısın...

Arkadasım bilgisayar basına gömülüp sürekli film izlediğin oyun oynadığını açıkçası ben sanmıyorum...Casus program yükle bilgisayara ve ne haltlar karıştırıyor bir öğren...Benim kocam yapmaz demeyi bırakmalısın...
kesinlikle katılıyorum soğudum demesi de bunu gösteriyor biraz

madem şüphe edeceğiniz bir durum yok alın karşınıza benden boşanmak istiyorsan boşanalım,boşanmayacaksan oturup kalkıp beni boşamak da nedir diyebilmelisin...

demezmiyim diyorum oturup konuşalım diyorum ne sorun var olmuyor diyor yürütemiyoruz sen şikayetcisin benden diyor yani şöyle akla mantığa sığdıramıyorum

Bir kağıdı kalemle ortadan ikiye bölün.Sol tarafa "Bende beğenmediğin özellikler" sağ tarafa da "Bende beğendiğin özellikler" diye başlık atın .Kağıdın en altına da yazdıkları üstünde düşüneceğinizi yazın ve masasına bırakın.Belki yanıt vermeyecek.Eğer yanıt verirse de beğenmediğiniz cümleler için hesap sormayın ,savunmaya geçmeyin ,dırdır yapmayın.Belki yazdığı çoğu şeyi doğru bulmazsınız ama başka bir tespiti dikkatinizi çeker ,hak verirsiniz .Belki tek bir şey üstünde çalışsanız bile bu ilişkinizi önemli derecede iyileştirebilir.Kimbilir siz de birgün masanızda onun tarafından size bırakılmış benzer bir kağıdı görürsünüz :)

eğer kendine güveniyorsan bırak gitsin.bazı şeyler zorla olmuyor.annem babamdan ben bildim bileli nefret eder.keşke zamanında boşansalardı bizde mutsuz bir ortamda yetişmez ve böyle özgüvensiz olmazdık.şimdi aman eşim kızar aman birşey söyler diye resmen evde hapis hayatı yaşıyorum.oysa ne hayallerim vardı.

çok sinirlenip buyuk kavga oldugunda bende diyorum e$ime bo$ancam senden diye, bi keresinde açtim neti kavganin ortasinda bo$anmanin resmi yollarina bakmi$tim :)) (çok zormu$ bu i$lemlerde :) )
tabi i$ ciddiye donmedi hiç bi zaman

ama bi insan durup duruken neden bo$anmak isterki, kavga gurultu olsa okey diycem
bu i$in altinda ba$ka bi i$ var ama ney ?

yok öyle bi derdim boşanmaktan korkuyorum çünkü kızıma kıyamıyorum yuvam dağılsın istemiyorum evlilğimiz ilk yıllarında anlaşmazlıklarımız oldu çok sabırılı ve hep alttan aldı eşim beni bende ona zamanla uyum sağladım öyle düşünüyorum bi dediğini iki etmiyorum bi bebek gibi ilgileniyorum ama böyle konuşunca moralim bozuluyor

Böyle düşünme derim, o çocuk asıl böyle dengesiz bir ilişki yumağı içinde büyürse asıl ozaman ona zarar vermiş olursun. Birlikte huzurunuz olmayacaksa, ayrılın ayrı anne-babanın verdiği o zararsız huzuru yaşasın.İnan bence bu daha sağlıklı, şimdi aklı yetmiyor ama yetince bu huzursuzluğu görünce nasıl zorlanıcak bunu bir düşün, ayrılınca en azından derki annem babam ayrı bunun sıkıntısı olur, ama ya şimdi? Bence iyi düşün mantıklı karar ver, böyle bir adam, kurtuluşu yoksa evlilkte çekilmez.. Allah yardımcın olsun canım..

esas bizim en büyük sorunumuz konuşamamız sorunları konuşmamız bi sorun yok bi dertimiz yok der konuşmaz başka bi sebeb yok inanın biz eşimle hiç kavga etmedik bugüne kadar bana hiç sert davranmadı haa davranışları çok kibar değil ama alıştım artık ona

Nasıl bir evlilik yaşıyordun 6 ay öncesi?
Erkekler bizim gibi düşünmüyorlar.Eşimle zor günler yasadık.Her seyi kafama takıp ondan uzaklaşmıştım sureklı bes karış surat,abuk subuk etraf yuzunden tartışmalar.Ve ben ona sesım tıtreyerek bız yurutemıyoruz dedım hanı ağzımdan evlilik kelimesi bile cıkamadı ve oğlum olmasaydı eşımı sevdığım halde bırakıp gıtmeyı düşündüğüm anlar cok oldu.Eğer son 6 ay içinde maddı bozukluklar ya da ruhsal cokuşler ne bileyim bır yakını vefat etmiştir senın aılenle anlaşmazlıklar olmuştur ya da kendı aılesıyle o zaman derim ama bunlar yoksa durduk yerde her sey iyiyken değişiyorsa baska bırı vardır derim ben.

bak canım bende 11 aylık evliyim benim eşimde uzunnn bir zamandır ayrılalım diyordu ortada hiçbirşey yokken ben buna rağmen hep sustum söylennmedim sabrettim onarmaya çalıştım ama maalesef birşey değişmedi.. en sonunda canıma tak etti. ve dün ailemin yanına döndüm çünki adam beyninnde bitirmiş

sende elinden geleni yap arada çocuk var elinden gelenin iki katını yap,güzel giyin makyajını yap sakın ağlama kendine bak güleryüzlü ol buna rağmen boşanıcam diyorsada paşa gönlü bilir .

siz şimdiden a planı b planı yapın.

Son düzenleme:
sende elinden geleni yap arada çocuk var elinden gelenin iki katını yap,güzel giyin makyajını yap sakın ağlama kendine bak güleryüzlü ol buna rağmen boşanıcam diyorsada paşa gönlü bilir .
Tabiki bunları yapmak gerekin hem de kendin için iyi hissetmek için.Ama ne demiş şair ne renk olursa olsun kasın gozun karsındakının gorduğu gibidir.

evet arkadaşlar adam kafaya koydu mu hemde ortada hiçbirşey kavga gürültü saygısızlık v.b yokken dediğini yapıyor ALLAHTAN ÇOCUĞUMDA YOK

insan eşine belki konduramıyor ama başka alternatifi olmayan adam evliliğini bozar mı? inşallah yanılıyorumdur.

Bu erkekler çocuk oyuncağı sanıyorlar heralde. Dile kolay boşanmak çok zor bir iş,elinden gelen herşeyi yaptıktan sonra başvurulcak bir yol vicdanen rahat etmek adına

evet arkadaşlar adam kafaya koydu mu hemde ortada hiçbirşey kavga gürültü saygısızlık v.b yokken dediğini yapıyor ALLAHTAN ÇOCUĞUMDA YOK

Sende de mi aynı sorun var takip edemedim kusura bakma

yok canım kusura bakma yoruldum artık tek taraflı götürmeden boşanalım boşanalım diyip durdu bende dün evi terkettim bıktım çünki

Back
X