eşim boşanmak istiyor...

evet arkadaşlar adam kafaya koydu mu hemde ortada hiçbirşey kavga gürültü saygısızlık v.b yokken dediğini yapıyor ALLAHTAN ÇOCUĞUMDA YOK
aynen katılıyorum bu tipler ezik tipler köşeye sıkışınca boşanalım derken derken birde bakmışsın ailesine söylemiş etrafa seni istemediğini duyurmuş .....hep şahit oluyoruz bu türler illaki karılarını bir rezil ediyorlar istemiyorum sevmiyorum boşicam diye bir fasıl rezillik ve arbeden sonra dize geliyorlar eş aile kıymeti biliyorlar ama birleşseler bile kadın için iş işten geçmiş oluyor.artık ipler kanın elinde oluyor.kendilerde o eziklikle yaşıyorlar

aynen katılıyorum bu tipler ezik tipler köşeye sıkışınca boşanalım derken derken birde bakmışsın ailesine söylemiş etrafa seni istemediğini duyurmuş .....hep şahit oluyoruz bu türler illaki karılarını bir rezil ediyorlar istemiyorum sevmiyorum boşicam diye bir fasıl rezillik ve arbeden sonra dize geliyorlar eş aile kıymeti biliyorlar ama birleşseler bile kadın için iş işten geçmiş oluyor.artık ipler kanın elinde oluyor.kendilerde o eziklikle yaşıyorlar

aynen öle valla ben artık ezdirmicem kendimi dönme gibi bir niyetim yok inşallah da hiçbir zaman olmaz kendi bu hale getirdi.son pişmanlıkda fayda etmez

yok canım kusura bakma yoruldum artık tek taraflı götürmeden boşanalım boşanalım diyip durdu bende dün evi terkettim bıktım çünki

Bazı seyleri zorlamamak lazım.Olmuyorsa olmuyor.Boşuna dememişler her işte hayır var diye.Bak işte cocuk da yok.O olunc alttan alıp kendını hepten ezdırıyorsun ıkı kez düşünüyorsun.

aynen öle valla ben artık ezdirmicem kendimi dönme gibi bir niyetim yok inşallah da hiçbir zaman olmaz kendi bu hale getirdi.son pişmanlıkda fayda etmez

sizin çocuğunuzun olmaması avantaj Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah.

acaba hayatında başka bir kadın mı var aklıma ilk bu geldi :23:6 aydır değişti deyince belki yanılıyorumdur bilemeyiz tabii:50:
Allah eşine akıl fikir versin canım beyinsiz bu erkek milleti:19:
hakkında hayırlısını dile Allahtan canım en güzel dua bu bence:31:

eşin senden boşanmak istediğini söylüyor ve sen şaka olarak algılıyosun bunu hımmm .. ilginç :D nasıl bi şaka olabilirki bu hiç aklım almadı dğrusu.

böyle söylediğinde tamam dersin...hatta ne duruyorsun de.......hakime karımdan soğudum boşanmak istiyorum dediğini duymak istiyorum de......çocuk var ...bence yemez ...sesini keser oturur......bende öyle olmuştu

evlilikler artık bu kadar basitleşmiş yazık, eskiden evlilik dendiğinde erkekler asla eşlerini boşamaz kadınlarda gelinlikle girdiğin evden kefenle çıkarsın ancak denirdi ve yıllarca evlilikler devam ederdi.. şimdi bakıyorumda hiç bir sebeb bile göstermeden adam sıkıldım deyip hadi boşanalım bu kadar basit olmamalı evlilik çok değerli, önemli bir şey değilmi arkadaşlar ben mi yanlış düşünüyorum...

evet bende boşanma aşamasında olan biriyim ve eşimin yediği haltlar yüzünden..
neden erkekler dara gelince kaçıyolar anlamıyorum anlayamıyorum artık anlamak bile istemiyorum onları..

konu sahibi arkadaşım Allah kolaylık ve bol sabır versin sana sürekli boşanalım diye psikolojik baskı yapan biriylede nasıl ömür geçer bilmiyorum inanki helde birde yavrunuz varken....

istatistiklere göre boşanmalar ilk 5 seneden sonra oluyor, özellikle cocuk olmayan çiftlerde, cunku 5 senede paylaşılacak hersey paylaşılıyor, cok zengin olupda dunya turu yapmadıgın sürece, yada ülkemi köy köy gezmiyorsan, hayat 3-5 odalı bir evde gecmiyor, kimi zaman bizde eşimle cok kapışıyoruz o zaman git kahveye diyorum
yada otur pc basına oyun oyna, cocuksuz hayat çiğ brokoliye benzer,

ama sizde cocukda var, 5 yaşında bir cocuk hemde kız cocugu baba peşinde koşması lazım, babanında onun peşinde. Yani benim bir kızım olsa kesin eşim onunla parkda oynamakdan evin yolunu unutur. Aslında erkekde olsa farketmez ya onun icin. Peki bu 7 sene icinde hicmi farketmedin aranızdaki sogumayı, mesela evden kacma,
yalnız kalma istegi, cinsellikde azalma gibi noktalar. Ayrıca eşler birbirlerine tahammul edemediklerinde bu sefer kavgaya baslarlar, biri bagırır digeri susar ve gun gelir
o susan ki genelde erkek olur, ya aldatır, ya kadına şiddet uygular yada dogrudan boşancam der. Bu adamın bu noktaya gelmesinde sucu onda aramadan önce
igneyi kendimize batıralım derim. Evlendigin gunden bu yana 7 seneyi cok uzun olmadan özetlermisin yukardaki sorularıma göre

Son düzenleme:
Back
X