- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
- Konu Sahibi yagmurlu333
-
dün arabaya bakmıştım bulamamıştım,bişey vardı arabayla ilgili onda olmaz demiştim içimden bir ses orayada bak dedi bu sabah baktım ve o çantanın içinde telefon vardı...aldım hiçbirşey söylemeden okulda baktım ama pin soruyordu kendi kartımı taktım telefona bir kaç günlük gönderilmiş mesajlar vardı okudum evli bir kadınla beraber...ne demiş bir mesajında biliyormusunuz 'ne güzel yalan eşimi almaya geldim,birgün herkese haykıracağız....' nefes alamadım boğulduğumu hissettim..bu adam benim sevğdiğim adammı,uğruna 40 kiloya düştüğüm adammı...lanet olsun..
boşlukta gibiyim..bir çoğunuz hakkını al diyor okadar yorgunum ki ne yapacağımı bilmiyorum cuma dersim boş bir arkadaşım okuluna git dedi ama öyle herşey anlaşılır yine dediki o kadının kocasına ulaş onunla konuş bilmek onunda hakkı diyor bunlar bana ne kazandırır doğru olur mu
Cocugunuzun olmamasi buyuk sans. Cok sevdiginiz insanin sizi sevmemesi kotu tabi ama zorla guzellik olmuyosa yapacak bisey yok. 6 yildan sonra size sevmiyorum doyosa sizin sevginizi de haketmiyodur sizinki de aliskanlik olabilir, sevgi olmayabilir6yıllık evliyim ve onu çok seviyorum çocuk yok..baştan beri sorunlarımız vardı ama sevmediğini kabullenemiyorum
O mesajları mahkemede kullan donuna kadar al sonra herkese rezil etokulundan bir öğretmen vede kadın
rezil et kadını lütfen arsızlık almış yürümüş terbiyesizler , sen başın dik bir şekilde tertemiz hayatına başla bu mikroplardan da kurtul.okulundan bir öğretmen vede kadın
Aynen öyle olacak ve kadınada tazminat davası açacağım cümle aleme,kocasına rezil olacak..sürülebiliyorlarsa okullarından sürülmeleri içinde uğraşacağım...maymun gözünü açtı...rezil et kadını lütfen arsızlık almış yürümüş terbiyesizler , sen başın dik bir şekilde tertemiz hayatına başla bu mikroplardan da kurtul.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?