Eşim boşanmak istiyor

Konunun bir yerinde yazmıştınız galiba hiçbir şey almıyacağım diye .Kendi göz nurunuzu evinizi bu mesajı atan kişi ve gönderdiği şahsa mı bırakacaksınız ? Kullanmak istemesiniz bile belki birine faydanız olur

canım çok üzülüyorum böyle olmana bunu mahkemede kullanabilirsin. ve telefonu aldığını anlarsan eşin dikkatli ol evde yanlız kalma yada onu eve alma. ve bunu bence mahkeede kullan ailesine söyle bilsinler çocuklarının ne pislik yaptığını bence direk avukata git derim ben.

boşlukta gibiyim..bir çoğunuz hakkını al diyor okadar yorgunum ki ne yapacağımı bilmiyorum cuma dersim boş bir arkadaşım okuluna git dedi ama öyle herşey anlaşılır yine dediki o kadının kocasına ulaş onunla konuş bilmek onunda hakkı diyor bunlar bana ne kazandırır doğru olur mu

Hicbir sey kazandirmaz. sadece konuya daha fazla takili kalmanizi saglar sekerim.

Yani sonuc belli, adam bosanmak istiyor. Bu kadin kimdir, iliskilerinin boyutu ne vsyi desmek sadece sizi daha cok uzer. Bu konuyu neden esmek istiyorsunuz anlaymadim, incinen siz olacaksiniz, temizce bosanin bitsin gitsin. Eseleyerek siz daha cok uzuleceksiniz, elinize baska bir sey gecmez. Sadece elinizdeki kanitlari koruyun mahkemeye vermek icin, daha da bu herifi, kadini vs yi dusunmeyin. Yeni hayatinizda ne yapacaginizi dusunun.

gidip siz açın davayı sizi aldatan bir adamın dava açmasını beklemeyin kanıtlayın ve maddi manevi tazminatınızı alın hakkınız var

Yemeden içmeden kesilecek kadar evliliğe de bu inceliksiz davarlara da değer vermeyin lütfen. Tamam yaşadığınız acı, şok nasıl tanımlıyorsanız artık belli bir müddet yaşayın ama hemen toparlanın. Ve mahkemede yüklü bir miktarda tazminat almak için uğraşın. Bunun için bütün sebepler sizden yana olacaktır. Acımayın bu davara.

6yıllık evliyim ve onu çok seviyorum çocuk yok..baştan beri sorunlarımız vardı ama sevmediğini kabullenemiyorum
Cocugunuzun olmamasi buyuk sans. Cok sevdiginiz insanin sizi sevmemesi kotu tabi ama zorla guzellik olmuyosa yapacak bisey yok. 6 yildan sonra size sevmiyorum doyosa sizin sevginizi de haketmiyodur sizinki de aliskanlik olabilir, sevgi olmayabilir

Yasin benden büyüktür muhtemelen o yüzden abla diyorum .ablacim aklını başına topla mesleğin var çocuğun yok .önünde up uzun ni gelecek var .değer mi böyle bir davar için yıkılmaya. Daha aşık olacaksın seveceksin sevileceksin. En gec 1 yıl sonra unutmuş olacaksın.surada acı çekeceğin 10 11 ay bir şey .sonra çok daha güçlü olacaksın. Onun içi rahat edecek mi sanıyorsun.onlar mutlu olacaklar mi ? Adam o kadına güvenerek mi ? Kocasını aldatan onu mu aldatmayacak. Her şey fanı .ben demiyorum Allah diyor .aşkları bitecek
yasak olan çekici gelir yasaklık ortadan kalktığı an her şey bitecek. Mutlu olacaksın bak söz veriyorum geçecek. Salaklik yapma.ne demek hiç bir şey almak istemiyorum inan çok pişman olursun.aynisi bi ablamin başına geldi şimdi deli gibi pişman niye bir şey almadım diye .Allah yardimcin olsun

Tazminat almamazlık etme sakın seni bu kadar yıpratan biri var en azından sende onu sars ruhu olmadığı için manevi sarsılmayacak zaten de silmiş seni o zaman maddi olarak elinden geleni yapıp tazminatını artırmalısın. Yoksa yıllar geçtikten sonra tek pişmanlığın bu olur boşanma konusunda.

rezil et kadını lütfen arsızlık almış yürümüş terbiyesizler , sen başın dik bir şekilde tertemiz hayatına başla bu mikroplardan da kurtul.
Aynen öyle olacak ve kadınada tazminat davası açacağım cümle aleme,kocasına rezil olacak..sürülebiliyorlarsa okullarından sürülmeleri içinde uğraşacağım...maymun gözünü açtı...

Kendimi övmek için söylemiyorum ama kadın meymenetsiz ve kocasıda inadına okadar yakışıklı neden yapar insan bu ahlâksızlığı..bu Arada eşim gelmedi daha vede aramadı yoklamak için.. bana konduramadı sanırım teli falan bulacağımı düşünemedi..

Ayrım yapmak değil ama aleviler ve sünniler birbirinden çok farklılar. çoğu alevi aile çocuğunun yine bir alevi ile birlkte olmasnı ister. sizi kabullenmeyişleri bundan olsa gerek. Bekara koca boşamak kolay gelirmiş ben de bekarım ama evli kalıp her gün üzüleceğinize bu işi bitirip bi süre üzülürsünüz daha iyi. mesleğiniz de var kolay atlatabilirsiniz Allah yardımcınız olsun kimsenn başına vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…