Eşim boşanmak istiyor

Bir hafta sonra gidicem zaten..

7 aylık evli 3 aydır yaşayan boşanma aşamasında olan biri olarak size söyleyebileceğim şu evlilikte en önemli üç şey saygı güven sevgi ben evlendiğimin gecesi eşim bu belirttiğim 3 şeyi yitirmiş şekilde davranmaya başladı.4 ay boyunca direndim sizin gibi ben seviyorum dedim eşinizin size söylediği laflara benzer ve bin kat ağırını işittiğim zamanlar oldu küfür veya hareket babında değil ama fakat siz ne yaparsanız yapın hiçbişey değişmiyor sizin gibi 6 senelik olmamasına rağmen kısa süren bir evliliğim oldu ama bazen öyle şeyler yaşatıyorki rabbim şükrediyorsunuz şimdi davamız açıldı 4 ay bana 4 yıl gibi geldi ayrı geçirdiğimiz 3 ay içinde ha düzelir ha düzelecek belki diye diye kendimi yedim ama bir taraf kafasında bitirmiş herşeyi yitirmiş ise herşey anlamını yitiriyor.Sadece kendinizi yıpratıyorsunuz.Son 3 ay içinde huzurlu iki hafta geçiyorum kafam rahatladı artık olmayacağına olamayacağına inandım.Bana göre sevgi kolay bitecek bir şey değil ki insanın aile bildiği kişilere olan sevgisi hiç bitmez misal bir anneye babaya kardeşe sevginiz bitme bitemez o yüzden sevgim bitti sevmiyorum gibi lafı eden insanlar inanın hiç sevmemişlerdir hissettikleri geçici hevesten öte değildir

Duruşma günü için ne kadar süre verdiler

Duruşma günü için ne kadar süre verdiler

daha henüz dava günü belli değil fakat avukatımdan bilgi dahilinde dava günü süreci bulunduğunuz ildeki aile mahkemesine ve hakimine göre değişiyor eğer hakimlerin karar hedefine bağlı kiminin bir ay sonrasına düşerken kimi dava 3-4 ay sonraya düşebiliyor.

Mahkeme yoğunluğuna göremi büyük şehirlerde daha uzun süre veriyorlar diye biliyorum

Mahkeme yoğunluğuna göremi büyük şehirlerde daha uzun süre veriyorlar diye biliyorum

Bunu bende sordum ama bununla bağlantısı yokmuş avukatım kendi davalarında örnek verdi eylül ayıının sonunda açtığı dava kasıma düşmüş ama başka bir davası var nisanda açmış 2015 şubata çıkmış bana dediği avukatın hakimlerin karar hedefi yani ben bu kadar davaya bakıcam doldurdum demesi ile alakalı birşeymiş

Çok Üzülerek Okudum. Siz Mücadele Ettikçe Sizden Uzaklaşan Bir Adam Hayal Ettim, Veee Gün Gelecek Bu Adam Sizi Çok Arayacak.

Lütfen Hiç bir Şey için Kendinizi Üzmeyin. Çünkü Sizi Başka Adamlarla Hayal edebilen bir Erkek Var Karşınızda. Gerçi Ona Ne Derece Erkek Denirse Bilemiyorum.

Son mesajlarınızı okuyamadım ama en son Yazdığınız meseja istinaden soruyorum Evliliği bitirmek için neyi bekliyorsunuz
Ne olursa biter bu evlilik

Neden boşanmak istiyormuş ??, kaç yıllık evlisini çocuğunuzvar mi hey AAllahım yaa bu kadar kolay mi insanlar neleri aşıyor...

yaziklar olsun ya seni cok iyi anliyorum kusura bkma ama esinin karakteri zayif ve bence bencil seni sevmiyor demek istemem ama aliskanlik ve saplanti haline getirmis olabilir biz kadinlar cok sabirli ve fedakariz gercekten ama gucumzu toplarsak da onumuzde hicbirsey duramaz lutfen kendine guven ona karsi gucsuz durma yenilmis ve ona bagimli bagli gormesin seni ona onsuz da bir hayat kurabilecigini yoluna devam edebilecigini hissettir unutmamalisin ki hicbir erkek yaninda gucsuz ve ozguvnsiz kadin istemez guclu durmaya basladikca o yokmus gbi dusunmeye basladikca sende daha az zorlanicaksin seni hice sayan bir adam icin kendini heba etme ve suan hersey yoluna girse bile yarin tekrar ayni seyleri yasayacaksin cunku anliyorum ki esin daha gencligine doyamamis hayati zevkler onun icin senden daha onemli yeterli olgunluga ulasmamis ama gun gelip yanindaki insankarin da onunka eglenmek icin brlikte olduklarini gordugunde kimssenin onu senin kadar sevmedigini gordugunde cok pisman olucak ama sen o zaman guclu bir sekilde yoluna devam ettigin icin onemsemiceksin bile dilerim Allah yardimcin olur arkadasim

Çok teşekkür ederim...kendi hayalini kurduğu dünya için beni bırakıyor..geçmişte yaşadığımız sorunlardan bahsediyor hep,bunun birden olmadığını söyledi bugün..sende hata yaptın bende hata yaptım sonunda buraya geldi dedi ben senin hatalarına rağmen seni seviyorum dedim ben herşeyin düzelebileceğine inanıyorum sen neden bu kadar kolay bitti diyebiliyorsun çünkü seni artık istemiyorum ve bunu okadar rahat söylediki..tekrar denedik olmadı dedi..kendi zevklerin ve mutlu olma hayalini kurduğun dünya için beni bırakıyorsun,senin problemin benimle değil aslında senin problemin kendinle ne istediğini bilmiyorsun hepte öyle olacak dedim..ben hayatımda kimseyi istemiyorum ben evlilik adamı değilim annemlerin bile yanıma gelmesini istemiyorum yalnız kalmak istiyorum dedi.. Tamam merak etme yalnız kalacaksın dedim

Biliyor musunuz sabah telefonuna baktım ondan habersiz bazı kaydedilmemiş numaralar vardı gizliden aradım bazıları gizli No kabul etmedi ve bir tanesi çaldı ve eşim çıktı benden gizli numara kullanıyor yani yok hayatımda kimse yok,yok kimseyi istemiyorum hepsi palavra...yazıklar olsun ve lanet olsun..geldiğinde sorucam bakalım bana ne cevap verecek ne yalan uyduracak...

Yuh bu adam be işler çeviriyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…