- Konu Sahibi yagmurlu333
-
- #1.081
Öğretmenmiş hanfendi. Ayrıca toplumuzda bir çok kendini mükemmel ifade eden, yazılar yazan, şiir yazan insan var. İlla burada üyelerin acı çektiği için ne yazdığı belli olmayan, cümlenin başına farklı başlayıp sonunu farklı bitiren ve anlayana kadar göbeğimizi çatlatan şekilde mi kendilerini ifade etmeleri lazım? Tamam %90 öyle yapıyor sizi de buna alıştırmışlar ama arada böyle ifadesi ve kalemi güçlü insanlarda çıkıyor.
Bakın güzel yazdığınızı söylüyorlar bari kitap yazın da yaşadıklarınız topluma fayda sağlasın. Hem canınızda sıkılmaz. O korunmanın önemini bize hatırlatan eski kocanda rezil olsun, pişman olsun..
Boşandı konu sahibi 7 ay olmuş.Yok yaaa....
doğru düzgün bi sebep sunsun
Sevmiyormus bosanmak istiyormuş jetonu evlendikten sonra mi dustuu...Kesinlikle boşanmayı kabul etmeyin insan hayatı bu kadar ucuz değil...illa da bosanacam diyorsa aç nafaka davasını hadii güle güle
Alt yapısında vardır bu ilişkinin çatlağıEşim beni artık sevmediğini ve ayrılmak istediğini söylüyor ben çok kötüyüm lütfen bana dua edin ne yapabilirim...yemeden içmeden kesildim
Zamana bırakın biraz eşinizi kazanmaya çalısın. konusun onunla ama üstüne gitmedenOff çok üzüldüm canım. Ne kadar kolay ya artık sevmiyorum bitsin demek... Yazık...
Yaklaşık 3 sene oldu konu sahibi bosanali, konu cok eski..Zamana bırakın biraz eşinizi kazanmaya çalısın. konusun onunla ama üstüne gitmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?