Eşim boşanmak istiyor

Baska bir kadin var buyuk ihtimalle. Cok uzuldum adiniza. Baska bir kadin oldugunu ispat edin neyi varsa alin derim. Bu kadar kolay degil. Adam resmen gununu gun etmek icin bir kadini harciyor. Yazik.

Allah yardimciniz olsun kardesim. Size guc versin. Lutfen saglam durun. Her sey yoluna girecek. Yarin bugunden cok daha iyi olacaksiniz. Her gun aciniz biraz daha hafifleyecek, buna inanin.

hic kavga patirti yokken bir anda bosanmak istedigini soyleyen bir erkek veya kadin varsa ben onun evliliigi artik kafasinda bitirdigini dusunurum.
size soylemeden once eminim yeterince dusunmustur.

dediğim gbi takılmak istiyor gönlünü eglendirecek canım cok yanlıs bır adamla evlenmıssın ya biran once bosanmalısın evlilikler ıcın elbette savasılmalı ama bu adam kılını kıpırdatmana degmez

katılıyorum takip edip ıspatlarsan ıspatlarınla mahkemede karsısına cıkarsan neyı var neyı yok alırsın bak bakalım parasız gezip tozup evlenebiliyr mu boyle adamlar iyilikten anlamaz bu zamanda da parası olmayan adamla kımse takılmaz

Ben sana demistim,buadamin bir b...uuuuu varrrrr...birak.siktirolsun gitsin.o zaten senin degilmis.sadakatsiz.

Belki bana diyeceksiniz ki yuh artık bu söyleceğim şeyden sonra..ama inanın tekrar bir araya geldikten sonra öğrendimki madde kullanıyor 5 yıllık evliliğimiz boyunca kullanıyorsada hiç farketmedim taki 2. Kez bir araya gelinceye kadar..onun içinde mücadele ettim çok üzülüyorum ailen öğrenirse de çok üzülür dedim söylersen biter herşey dedi her zaman kullanmıyorum dedi bunun içinde kavgalarımız oldu..bağımlı değilim dedi bütün bunlara rağmen sever mi insan.? Ben sevdim...

Kaç kaç kaç kaçççççç!!!!!

Bugün ilk defa ailemden biriyle kardeşimle paylaştım zaten sesinden konuşmalarından bişey olduğunu anlamıştık dedi.. Kardeşim Rapor alma alma konusunda bana yardım edebilirse ve meb bu özrümü kabul ederse (şube müdürü olur dedi ama ..) bu şehri terketmek istiyorum burda kalmak bana ruhuma zarar verecek...burdan gitmeyi çok istiyorum

Canım daha öncede yazmıştım okudun mu bilmiyorum ama sağlığın için huzurun için sadece bir an önce kurtul sen kimseye muhtaç değilsin hele ki o adamın parasına malına hiç değildin. Çok değil birkaçay sonra nekadar doğru bir karar verdiğine inanacaksın. Meshep ayırımına gelince bende bir aleviyim ve burada insanın alevi olması suni olması neyi değiştirecek ki insan olmadıktan sonra. Sen o güzel kalbini ferah tut herşey geçecek zaman en büyük ilaç. İnsan ölümlere alışıyor dayanıyor bunamı dayanamıyacak ki. Hayatını seni mutlu etmeyen bir insan için boşuna şans vermeye dayanmaya düzelir diye beklemeye değmez.Daha genceciksin ve önünde kimbilir ne güzel hayat seni bekliyor buna inan ve öyle hareket et güzel kardeşim.

Kocanın ç....kü kopsun ş..fiz dengesiz adam... Böyle adam sevilmez dövülür anca... Seni Istemeyeni sen hiç isteme.. Eve gelince ver bavulunu eline yolla gitsin.. Evi sen değil o terk etsin.. Tazminat davası da aç oh misss.. Gurursuz olma..

Bosanmalarda evi ilk terk eden 1.0 yenik basliyomus surece. Sakin sen gitme avukatla konusup madde bagimliliginida kullanmalisin sevgine degmeyecek bos bi adammis o , donuna kadar al hayatini yasa.

Çok kötüyüm ben şimdi..geçen Çarşamba gidip Cumartesi günü gelmişti dün ona kendi zevklerin için beni itiyorsun bir kenara dedim sen ne istediğini bilmeyen birisin mutlu olamayacaksın demiştim kendi vicdanını rahatlatmak için gecmiş yıllarda olan durumlardan bahsetti..onlar geride kaldı şimdiye bakmalıydın dedim bişeyler ima ettim karşı komşumuz bana eşin dışarı çıkınca telefonla konuşuyor bunu onada söyledim dedi gözü dışarıda gibi dedi bunu ona söylediğimde sen bana hiç inanma hep başkalarına İnan dedi ..oda kaç gündür banyo yapmadım bu kokuya kim gelir demişti ...akşam dün giydiği gömleğinin iç kısmına baktım ve bana ait olmayan saç teli vardı düşünmek ayrı ama görmek farklı bişeydi yıkıldım.. şimdi evde ve yüzüne bakamıyorum...yüzüme neden bakmıyorsun diyor..o telefonuda bulucam eminim arabada bir yerde şimdi kapalı sabah erkenden o uyurken bakıcam ve yüzüne haykırıcam...

Sen daha cok uzulursun be gulum. Bu kadar inat etme bitmis birseyi surundurme bence. Kendini toparla artik hayatina yon ver. Esin ve sen bitmissiniz. Esin secimini yapmis.

Bittiğim doğru...inat etmiyorum ama ..3-4 gün sonra yani hafta sonu bitmiş olacak herşey...
Cok uzuldum, acinizi hafifletecek cumlelerim olsaydi keske... ben size toparlan vs demeyecegim, yillariniz emekleriniz var. acinizi akitin, guclu olmak icin kendinizi daha cok hirpalamayin. ona gostermeyin sadece bitmisliginizi... dilerim bundan sonra hic olmadiginiz kadar mutlu olursunuz...

eger olayların üstüne üstüne gidersen haketmediğin şeyleride yaşayabilirsin allah korusun en sonunda şiddete mazruz kalabilirsin bu yüzden çok irdeleme canım. psikolojin gerçekten mahvoluyor bırak ne halt ediyorsa etsin en azından sen gitmek istediğini söyledin bari ozaman kadar eve bile alma bence

dün arabaya bakmıştım bulamamıştım,bişey vardı arabayla ilgili onda olmaz demiştim içimden bir ses orayada bak dedi bu sabah baktım ve o çantanın içinde telefon vardı...aldım hiçbirşey söylemeden okulda baktım ama pin soruyordu kendi kartımı taktım telefona bir kaç günlük gönderilmiş mesajlar vardı okudum evli bir kadınla beraber...ne demiş bir mesajında biliyormusunuz 'ne güzel yalan eşimi almaya geldim,birgün herkese haykıracağız....' nefes alamadım boğulduğumu hissettim..bu adam benim sevğdiğim adammı,uğruna 40 kiloya düştüğüm adammı...lanet olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…