Eşim boşanmak istiyor

Eşim beni artık sevmediğini ve ayrılmak istediğini söylüyor ben çok kötüyüm lütfen bana dua edin ne yapabilirim...yemeden içmeden kesildim
öncelikle yuva yapmanın zor fakat yıkmanın daha da zor olduğunun hepimiz farkındayız..ayrılmak dünaynın sonu değil elbette aama toplum içerisinde sıkıntılı bir durum ..
sizi gerçekten sevmiyorsa bu insana ne yapabilirsiniz ki? sinirle anlık söylenen sözler için söylemiyorum...
farklılıklarınız size yaşamı zehrediyorsa o insanla beraber olmamalısınız...
aldatmak derken; başkasını sevmek mi gecelk ilişkide bulunmak mı?

kötüyüm...bir an aklımdan çıkmıyor..dün eve gelmedi arayıp bişeyde sormadı bana telle ilgili....ayrıca onlara yadım ve yataklık yapanda kuzeni,,okuyan kuzeni var bize gelip gidiyordu bu kadar adilik olmaz ya hakkımı helal etmiyorum onada mahvettiler beni...

canım benim çok zor haklısın ama kendini değmeyecek bir insan için bu kadar salma. haklısın çok zor ,demek ki neymiş bu kadar üzülmek bu insanlar için değmez hiçbirşeyi haketmiyorlar senin sevgini kıymetini. Allah a havale et elbet bunların acısı çıkacak ve sende çok değil eminim buna en fazla 7/8 ay içinde bambaşka olacaksın fikirlerin değişecek ve biz bunları senle burada konuşuyor olacağız. Lütfen bi silkelen ve kendine gel. ve bu işi en kısa zamanda uzatmadan bitir ve aldatıldığını ispatlayacak birsürü delil var elinde onları avukata ver tazminatını almamazlık kesinle yapma. zaten sen telefonu ve mesajları avukata verdiğinde tazminatı alacaksın hemde zorlanmadan. Sonra hayatından def et hepsini kendine yeni bir yol çiz lütfen. Seni takıp ediyorum ve en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum.Allah yardımcın olsun güzel kardeşim.

Zaman kötü olma zamanı değil. Onların karaktersizliklerini 'bana bunu nasıl yaparlar'diyerek sırtına alma. Dert sahibi olma boşuna. Vakit kaybediyorsun aile hukuku alanında iyi bir avukata git ve olayı hiçbir şey saklamadan anlat, ne yapmak istediğini söyle.. sonra arkana yaslan ve olanları izle bir elinde çay bardağın ayaklarını uzatmış şekilde hemde. Onlar düşünsün bundan sonrasını, sen kendini böyle yiyip bitirme. Beni de üzüyorsun seni hiç tanımıyorum ama senle beraber ben de üzülüyorum, biz de üzülüyoruz.

Allah kolaylik vrrsin. Zor bir surectesiniz ama nolur kendinizi dusunun dik durun ve kendiniz icin yasadiklariniz icin oyle hemen vermeyin nikahinizi sonra pisman olacaksiniz.Neden bu kadar ekmeklerine yag surdum diye. Bu bir surec simdi neden diye kendinizi sorgulayacaksiniz bunu atlattiktan sonra neftet kismina gececeksiniz ondan sonra da pismanlik ama en kotusu pismanlik biliyormusunuz. Lutfen elinizdeki delilleri iyi saklayin ve iyi bir avukatla gorusun. Bunlari delil olarak belli bir sureye kadar kullanabiliyorsunuz onun icin zaman kaybetmeyin. O kadina da evli oldugunu bildigi halde iliskiye devam ettigi icin dava acabilirsiniz. Acin da . Lutfen bizler ses cikarmadikca bu olaylar cogaliyor. Legal hale geliyor lutfen izin vermeyin. Diyeceksiniz ki onlarin hic bisryini istemoyorum maddi drgil manevi dava acin gerekirse ama acin. Yaptiklari su yuzune ciksin. Sessiz kalarak onlari odullendirmeyin. Siz de egitimcisiniz onlarda sozdr egitimci sessiz kalarak bunlari kendinizle bir tutmayin. Belki bu insanlarla birlikte calisiyoruz da hocam diye hitap ederek saugi duyuyoruz. Yaziklar olsun. Lutfen sessiz kalmayin. Keske yaninizda olsam da her turlu destek olabilsem. Okurken bu gecti icimden. Dik durun lutfen

madde kullanıyorsa eşin, hemen kurumuna şikayet et...

ama öğretmenlikte bir işler çevirmiş vs. (aldatmada) ise özel hayat deniyor, bir sonuç alınamıyor.

bunun yerine ikisine de tazminat davası aç... süründür.... rezil olsunlar...

derin derin nefes alıyorum ağlamamak için okulda ama bir yolunu bulup çıkıyor gözyaşlarım...iyi dileklerde bulunan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum yanımda oldukları için...çok mücadele ediyorum kendimle inanın ama her defasında kaybediyorum okadar zorki ben burda kahrolurken onlar mutlu Mesut aşklarını yaşıyorlar

Eşim beni artık sevmediğini ve ayrılmak istediğini söylüyor ben çok kötüyüm lütfen bana dua edin ne yapabilirim...yemeden içmeden kesildim
Gidene dur demeyeceksin. Gururlu bir kadın olup, dik durup gitmesi için kapıyı sen açıp uğurlayacaksın.. Acını da içinde yaşayıp o adama belli etmeyeceksin.. Kendi kendini toparlayıp ayağa kaldıracaksın ve hayatına devam edeceksin. Yapılması gereken budur

Sen merak etme, onlarında mutluluğu fazla sürmeyecek, senin gülme sıran gelecek. Tez zamanda kurtul şu şeref yoksunundan, haklarının hepsini alarak. Rezil olduklarıyla kalsınlar ikiside!!

guzelim oncelikle ALLAH yardimcin olsun, hic kolay degil. biraz uzucu gelecek ama sana bunu demekten baska bise goremiyorum
Ayril ondan artik yapacak bisey yok, seni sevmeyen istemeyen birinle nekadar uzun durabilirsin. Kendini ikna et senin gibi guzel marifetli iste nebilim fedakar bir insanin degerini bilmemisse onun sucudur.
Yolunu ciz. Allah buyuktur. yol gosterecektir
Olacakla olecege care yoktur. Ben bosanmayalim diye her gece 25sayfa kuran okuyup dua ederdim ama sonuc yine ayrilik oldu demekki Allahin hayirli gordugu buymus dedim kabullendim.

burda yazdıklarımız seni ne kadar rahatlatabilir bilmiyorum ama öncelikle böyle bir adamdan kurtuldugun için şükretmelisin...
bende öğretmenim , ev arkadasım evlenecegi kişiyle tanıstıgında biz dört çok samimi arkadas olumsuz düşündüğümüzü belirttik çünkü biz herseyi objektif görebiliyorduk ama o aşkından pek bişey göremiyordu, evlendi bir ay sonra boşandı, inanılmaz depresyona girdi , bir daha hayat asla eskisi gibi olmayacak gibi laflar etti, yaklaşık 5-6 ay sürdü bu şekilde..
Sonra başka yere tayin istedi, orda bi öğretmenle tanıştı , bir ay önce evlendiler ve şimdi inanılmaz mutlu, bir daha hiç mutlu olamayacagım zannetmiştim diyor ama Allah başka bir yerden veriyor işte mutluluğu,, sende hiç bir şeye takma , zamanla sende unutucaksın ama şöyle bişey var artık Meb de boşanmadan dolayı özür durumu isteyemiyorsun, sadece can güvenliği varsa onu belgelendirip isteyebiliyorsun..

Hakkını almadan yakasını bırakma sakın..Burdakılere bakma,gercek hayatta bunu yasayan gurur yapıp sonra pısman olan bırsuru kadın var..Herşeyın bedelı var,ödesın bedelını..Gerekırse ıkısıne de manevı tazmınat davası ac..Atılsınlar memurluktan görsunler hayatları nası ıyı olurmus...
Ne demek bırak gıtsın ya,hıcbır kadın böyle bı durumda ben aradan cekıleyım mutlu olsunlar demez..Utanmaz ınsanlar cezalarını ceksınler tabı kı bu senın en dogal hakkın ..Esıne de söyle ben gereken herseyı ogrendım kutlarım dıye..

Uyuyamıyorum...bugün de gelmedi..belkide cesareti olmadığı için...çok acı çekiyorum,yüreğim yanıyor...gözlerim çukura inmiş..gözlerim şiş, yüzüme bakıyorum bu benmiyim diye...zaman ilaçtır belki,ama geçmiyorki zaman...öldüğümü hissediyorum yavaş yavaş..Allah'a yalvarıyorum kurtarsın diye beni ...

K
Kimseye bişey söyleme önce avukatla konuş kadına açılan tazminat davası ile beraber ister istemez eşi de öğrenir. Sen süreci tehlikeye atma derim. Ve eşinin madde kullandığından eminsen mutlaka bunuda mahkemede kullan.

Allah korusun ama senin yerine koyuyorum kendimi onların rezil rüsva olduğunu görmek daha çabuk ayağa kalkmamı sağlar. Elinde bukadar koz varken al hakkını sonuna kadar

Ne kadar nasibli oldugunu zamanla anlayacaksın bence
Bi cocuk yok ortada
Hemde senelerini heba etmeden karektersizliginu gördün iste
Mesleginde var mis gibi
En onemlisi ailen senle..
Kendini uzme lutfen
Tek tek sayfaları okudum
Cokca dua et
Allah yardımcın olsun
Mutlaka tazminatini al ayrica
Ve lütfen sevme o Adamı artik
Ruh halini dusundukce ben burda perişan oldum

Ailenizin yanina gitseniz, yalniz atlatmasi daha zor olur. Kafaniz dagilir biraz?

Şimdi bir an kocasına yüz yüze konuşmak için face den mesaj atayım diye geçti aklımdan sonra sizin mesajınızı okudum doğru olmazmı..

Biliyormusunuz yaptığı onca şeye rağmen madde kullandığını söylemek gelmiyor içimden..o bana hiç düşünmeden kıydı ama ben yapamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…