- 25 Mayıs 2013
- 14.015
- 20.690
- 598
- Konu Sahibi yagmurlu333
-
öncelikle yuva yapmanın zor fakat yıkmanın daha da zor olduğunun hepimiz farkındayız..ayrılmak dünaynın sonu değil elbette aama toplum içerisinde sıkıntılı bir durum ..Eşim beni artık sevmediğini ve ayrılmak istediğini söylüyor ben çok kötüyüm lütfen bana dua edin ne yapabilirim...yemeden içmeden kesildim
Zaman kötü olma zamanı değil. Onların karaktersizliklerini 'bana bunu nasıl yaparlar'diyerek sırtına alma. Dert sahibi olma boşuna. Vakit kaybediyorsun aile hukuku alanında iyi bir avukata git ve olayı hiçbir şey saklamadan anlat, ne yapmak istediğini söyle.. sonra arkana yaslan ve olanları izle bir elinde çay bardağın ayaklarını uzatmış şekilde hemde. Onlar düşünsün bundan sonrasını, sen kendini böyle yiyip bitirme. Beni de üzüyorsun seni hiç tanımıyorum ama senle beraber ben de üzülüyorum, biz de üzülüyoruz.kötüyüm...bir an aklımdan çıkmıyor..dün eve gelmedi arayıp bişeyde sormadı bana telle ilgili....ayrıca onlara yadım ve yataklık yapanda kuzeni,,okuyan kuzeni var bize gelip gidiyordu bu kadar adilik olmaz ya hakkımı helal etmiyorum onada mahvettiler beni...
Gidene dur demeyeceksin. Gururlu bir kadın olup, dik durup gitmesi için kapıyı sen açıp uğurlayacaksın.. Acını da içinde yaşayıp o adama belli etmeyeceksin.. Kendi kendini toparlayıp ayağa kaldıracaksın ve hayatına devam edeceksin. Yapılması gereken budurEşim beni artık sevmediğini ve ayrılmak istediğini söylüyor ben çok kötüyüm lütfen bana dua edin ne yapabilirim...yemeden içmeden kesildim
Sen merak etme, onlarında mutluluğu fazla sürmeyecek, senin gülme sıran gelecek. Tez zamanda kurtul şu şeref yoksunundan, haklarının hepsini alarak. Rezil olduklarıyla kalsınlar ikiside!!derin derin nefes alıyorum ağlamamak için okulda ama bir yolunu bulup çıkıyor gözyaşlarım...iyi dileklerde bulunan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum yanımda oldukları için...çok mücadele ediyorum kendimle inanın ama her defasında kaybediyorum okadar zorki ben burda kahrolurken onlar mutlu Mesut aşklarını yaşıyorlar
geçmişte hatalarımız oldu geçen yıl bulunduğumuz ortamı değiştirelim tayin isteyelim dedim ikimizde istedik o hep sahil kenarlarını isteyelim dedi benimki çıktı onun çıkmadı.daha sonra o eş durumundan istedi tayinin çıktığı gün biz tartıştık ailesi de bizdeydi ailesine ayrılmak istediğini gitmek istemediğini söyledi ailesi beni çok kabullenememişti ve oğluna çok düşkün biri tamam oğlum gitme o zaman dedi ailesini alıp beni evde öyle bırakıp ailesinin memleketine gitti ben eşyalarımı toplayıp tek başıma gittim o tayinini iptal ettirdi 2 ay yalnız kaldım biz tekrar barıştık bir araya geldik şubatta yanıma geldi yanıma gelirken geçmişteki hatalarımızı tekrarlamayacağız dedim ben kendi adıma hatalarımın çoğunu düzeltim sonra bana karşı tahammülsüzleşti eşim alkol alan biri geç gelmeye başladı önceden içiyordu dahada artırmaya başladı burası turistik bir yer bundan da kaynaklandığını düşünüp dahada çok üzülüyorum
Kimseye bişey söyleme önce avukatla konuş kadına açılan tazminat davası ile beraber ister istemez eşi de öğrenir. Sen süreci tehlikeye atma derim. Ve eşinin madde kullandığından eminsen mutlaka bunuda mahkemede kullan.boşlukta gibiyim..bir çoğunuz hakkını al diyor okadar yorgunum ki ne yapacağımı bilmiyorum cuma dersim boş bir arkadaşım okuluna git dedi ama öyle herşey anlaşılır yine dediki o kadının kocasına ulaş onunla konuş bilmek onunda hakkı diyor bunlar bana ne kazandırır doğru olur mu
Ne kadar nasibli oldugunu zamanla anlayacaksın benceUyuyamıyorum...bugün de gelmedi..belkide cesareti olmadığı için...çok acı çekiyorum,yüreğim yanıyor...gözlerim çukura inmiş..gözlerim şiş, yüzüme bakıyorum bu benmiyim diye...zaman ilaçtır belki,ama geçmiyorki zaman...öldüğümü hissediyorum yavaş yavaş..Allah'a yalvarıyorum kurtarsın diye beni ...
Şimdi bir an kocasına yüz yüze konuşmak için face den mesaj atayım diye geçti aklımdan sonra sizin mesajınızı okudum doğru olmazmı..K
Kimseye bişey söyleme önce avukatla konuş kadına açılan tazminat davası ile beraber ister istemez eşi de öğrenir. Sen süreci tehlikeye atma derim. Ve eşinin madde kullandığından eminsen mutlaka bunuda mahkemede kullan.
Allah korusun ama senin yerine koyuyorum kendimi onların rezil rüsva olduğunu görmek daha çabuk ayağa kalkmamı sağlar. Elinde bukadar koz varken al hakkını sonuna kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?