Tatlım saçmalama. Aglayacaksin tabii ki. ne ümitler ile kurdun sen bu evliliği. Sakın sakın agladim güçsüzlük gösterdim deme. Zaten aksi olamaz. Utanma göz yaşlarından. O utansın. Sen seviyorsun o sevmiyor. Göz yaşlarını dürüst ve açık olduğun için akitiyorsun. Sen samimi ve iyi niyetle ile evlendin. Kendi duyguların asil olan duygular.
O işten pazarlıkli ve yalanci olduğu için sen niye utanıyorsun. Bağıra bağıra ağla yanında hiç ama hiç umursama. Senin hakkında ne düşünmüş be hissetmis. Musallat olmak istersen de olursun. İstediğini düşüşün yapsın konuşsun. Sallama
Bu kv ler nasıl ödeyecek bu veballeri?
Iste ben aglayinca yuzme oyle nefret dolu bakti ki su an kelimelere sigdiramam boyle iyyy sus gibisinden bakislar..
Ailesinin yanına gidip geldiyse normaldir
Bir akrabamın kocası da aynı şekilde sizin gibi sıkıntısı vardı. Bir bayram gitti geldi tek başına
O aşık olan seven adam gitti ben boşanmak istiyorum diye tutturdu
Neden olduğunu sormanız en büyük hakkınız, öğrenin içindekileri. Bunun için mi evlendi ? Hemen vazgeçmek için mi?
Ağlamayın onun yanında
EMINIM BU TUR KARAKTER EKSIKLIGI OLAN INSANLARLADA HAYAT COK ZORDUR
Ben bu adama çok pis bilendim. Ailesi sebebiyle senden boşanmak istiyor. Lütfen lütfen bu paragöz insanlarda 1 kuruş hakkını bırakma. Diğer yandan bu adam 10 gün niye gitti ailesinin yanında kaldı? Sebebi neydi
Aynen eger birseyler alirsam ben de ihtiyaci olanlara vermeye dusunuyorum. Ama iste ben de onlarla ugrasacak guc yok yani psikolojik anlamda ben cok hassas bir insanim maalesef hemen kirilir aglarimEv sizinse öncelikle evden s..tr edin.
Herif seni sevmiyorum diyor niye üzülüyorsunuz ki?
3 ayda arkadaştan bıkılmaz herif eşinden bıkıyor.
Yeni evli insanlar 10 gün mecburi bir şey yoksa neden ayrı kalır?
Ben ondan önce davranır boşanma davası açardım.
Donuna kadar da alırdım alabiliyorsam.
Aldığım parayı da bir hayır kurumuna bağışlardım.
Allahım bu herifler neden sizin gibi naif kadınalrı bulunca kuduruyor dötleri kalkıyor??
Onceki sayfalarda bi arkadasta yazmis o paragrafin tamamini soyleyemeyecekseniz bile en azindan gucunuzu toplayon ve sen hala burdamisin deyin. 35 yaindayim diyorsunuz bu kadar bu adama iki cift laf edemeyecek kadar bagimli olmaniz normal degil.ama esiniz sizi iyi cozmus alttan alttan mesajida veriyor sakin tazminat isteme benden felan gibi. Yemeyin bu numaralari lutfen ya
Sahit dedigimiz sey takdiri kanittir kesin degildir. Ki anne babanin sahitliginin tarafli olacagini hakim degil herkes bilir. Size oncelikli sorun su an yasadiginiz ev size mi ait , evlilik oncesinde siz mi satin almistiniz?
Bence esiniz blof yapiyor ki bence bunu blofte olsa gercekte olsa yemeyin sizin esinizden ne koy olur ne kasaba .vakit kaybetmeden bir avukata gidin durumunuzu anlatin .davayi bence siz acin evlilik birliginin temelden sarsilmasi manevi cokuntu , tramva gibi nedenlerle mesajlar filan varsa saklayin .dedigim gibi once bi avukata gidin o sizi yonlendirir.
Kocaniz gibi afedersiniz adam olamamis oglan cocuklar sevgiden gozyasindan anlamaz , cebinden 5 kurusu eksilsin dunyayi yikarlar.yani tazminatizi filan herseyi alin su an buna hakkiniz var gibi gorunuyor ama hakimin takdiri tabiki.
su an sizin yerinizde kim olsa kendini kotu hissederdi esinizi sevmeseniz bile bu cumleler sizi yaralardi o yuzden uzulun , aglayin cok cok normal ama sizin bu adama dur deme vaktiniz coktan gecmis bile.bosanma muhabbetini sizin acmaniz gerekirdi
Bu laftan sonra asıl ne alabiliyorsanız almaya bakın. Ailesine para verme mevzusundan ötürü ve onların dolduruşuyla adam sizi boşamak istiyor ve yol yapıyor benim parama ihtiyacın yok diye. Tazminat ve nafakanızı kesinlikle alın. İhtiyacınız yoksa kendinize harcamayın ama onlara kalmasın. Gider çocuk esirgeme kurumuna falan biyere bağışlarsınız. Ettikleri yanlarına kalmasın kesinlikle.Taki konusunu sormadi bile kendisi oyle seyleri hic konusmadik. Tazminat felan isteyemem gibi geliyor ayrixa kendisi soyle dedi sen zaten cok guclu bir bayansin kazanxin sa iyi aenin benim patama ohtiuacin yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?