İşte bu arayıstan bırsey olmadan araya baskası gırmeden döndurmek dıyorum ya ıste..bakın
dalgalanma bıttı ,ben kararımı verdım ..Onu caktırmadan gerı getırmek ıstıyorum ve bunu soruyorum
sadece bu konuda yorumlar yaparsanız sevınırım ..Vazgectıgımde de nefret ettıgımde de bana
bırsey kazandırmadı..ama bu tarz bır oyun yaptıgımda cok sey kazanabılırız ..Kızım ıcın degıl
kendım ıcın ve evlılıgımızın dıger evlılıklerden cok daha ıyı oldugunu göruyor oldugum ıcın istiyorum..
nıye bos bos bıtsın kı bu evlılık dıyorum ..Kac yıl gecırmısım bu ınsanla,neden baskasını sevmek
tanısmak flört etmek zorunda kalayım ki..Sadece onu ıstıyorum ben ..
selam canım.konunu ara ara da olsa takip ediyorum.Allah yardımcın olsun öncelikle.Küçük bir bebekle ne zorluklarla uğraşıyorsun kolay değil.Konunu okurken yer yer çok üzüldüğüm de oluyor.
Ancak ben de birkaç yorum yapacağım lütfen alınma darılma.Amacım kırmak değil baştan bilmeni isterim.
İşte bu arayıstan bırsey olmadan araya baskası gırmeden döndurmek dıyorum ya ıste..bakın
dalgalanma bıttı ,ben kararımı verdım ..Onu caktırmadan gerı getırmek ıstıyorum ve bunu soruyorum
üstteki mesajında yazdığın bu cümleler çok dikkatimi çekti.Dalgalanma bitti kararımı verdim diyorsun ancak evi -bebeğini-eşini terkeden sen değilsin eşin.Yani dalgalanmaları yaşayan o ,karar verip evden ayrılan o ve bunca zaman dönmeyen de o.
Sen de dalgalanma yaşadın ve yaşıyorsun ancak seninki eşinin sizi bırakıp gitmesinden sonra ortaya çıkan bir durum.
Sen duygusal anlamda büyük gelgitler yaşıyorsun ve ben normal görüyorum bunları.Yaşayan sensin özellikle küçük bir bebekle hiç kolay değil canım.Sen kendi içinde bir tür hesaplaşma yapıyorsun ve sanırım bunun sonunda da eşini geri istediğine karar verdin.
Ama eşine git diyen sen olmadığın gibi sen karar verince de eşin geri gelecek mi canım.
Yine kırmadan yazacağım bir şey var.Eşinin hayatında başka biri olmadığına eminmisin.
Az çok erkekleri tanıyorsam-10 yıllık evliyim bu arada-şunu söyleyebilirim ki bir erkeğin evini ve küçücük bebeğini terk etmesi ve bu kadar süre kararlı bir şekilde bunu sürdürmesi için büyük sebepler lazım canım.Ya aranızda tamiri mümkün olmayan çok derin olaylar yaşanması lazım.Asla bir çatı altına girmesi bir daha mümkün olmayacak karı kocalar olmanız lazım.Ya da erkeğin kafasında pek çok şeyi bitirmiş yeni bir hayatın taslağını kafasında oturtmuş olması lazım.Bu çok önemli çünkü eşinin kafasında bundan sonrasında hayatını nasıl sürdüreceğine dair bir planı olmasa onun da senin gibi sık sık gelgitler yaşaması-eve geri dönmesi- tekrar gitmesi-bebeği için çok üzüldüğünü belli etmesi-evde bir gece geçirmek için bahaneler uydurması vs. filan lazım.
Okuduğum kadarı ile eşin böyle davranışlar göstermiyor.Bir ihtimal de sana iyi bir ders vermek-kendisinden seni mahrum ederek yokluğunda sana sıkıntı çektirmek istiyor olabilir.Ama küçük bebeğiniz olduğu gerçeği bu planların hepsini çok acımasız kılıyor.Yani eşin bu tür planlar yapabilen bir insansa da çok vicdansız olmalı gerçekten.
Şunu da ekleyeyim eşin sana geri dönebilir.İnsanoğlu bu çok değişik hallere girip çıkabiliriz.O da çark edebilir bir ihtimal.Ama bence sen sakinliğini koru tutarlı bir tavır içinde ol.Eşinin davranışlarını iyi analiz et ve yine yazıyorum hayatında biri olup olmadığından emin ol.Bunun kilit noktası olduğunu düşünüyorum.
Hakkında hayırlısı olsun canım yavrunla mutlu günlerinize biran önce kavuşmanı dilerim.