Eşim boşanmayı kabul etmiyor

kelebek4616

Huzur...
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
108
45
98
33
Merhaba arkadaşlar daha önce konu açmıştım. Boşanma düşüncemi eşime söyledim. Ama kabul etmiyor kızımdan ayrılamam sensiz yaşayamam düzelteceğim diyor. Ama inancım yok daha öncede aynı seyler olmustu düzelecek demişti son şans istemişti ama düzelmedi şimdi yine son şans istiyor. Ben hiç istemiyorum. Çok mutsuzum. Çevreden hep iş öneriyorlar hiç peşinde koşmuyor. Hala benim çalışmamın derdinde.Kaç yıllık evliyiz benim üstüme başıma aldığım sayılıdır anca düğün olur onda elbise alırım. Eşim 6 ayda bir ayakkabı alır ben evlendiğimden beri hiç ayakkabı almadım. Hep bekarken giydiklerimi giyerim onun yerine kızıma almaya çalışırım. Eşim şimdiden işe girince ilk maaşınla bana kaliteli ayakkabı alırsın diyor şaka gibi

anladığım kadarıyla eşiniz çalışmıyor evde yatıyor.

çok üzüldüm duruma ama elimizden bişe gelse keşke.

boşanmaya razı değilse bişeler yapmalı gerçekten, eğer işsizse mesela iş bulmakla başlayabilir. erkekler ayrıca bizim kadar düşünemiyor bazı şeyleri. bende evlendiğimden beri sayılıdır kendime aldığım ama eşim alır da alır. sigarasından vazgeçmez mesela.. bende oğluma almaya çalışırım gibi..

sabrınız kalmadıysa zor tabi devam etmek..

ama varsa bi umut bitmediyse bişeler şans vermeye değer.

Eşiniz evde herhalde,ayaklarını uzatmış çok kıymetli totosunu büyütüyor herhalde ..

Tabii istemez böyle eşten boşanıp böyle rahat bir hayattan vazgeçmeyi. Boşanmayı istemeyen bir eş asla lafla değil, icraatla belli etmeli. Karar verdiyseniz uygulamaya geçin bence. Zaten ülkemizde boşanmaların yarısından çoğu çekişmeli oluyor. Onun onayına ihtiyacınız yok.

Niye boşansın ki .Boyle rahati nerde bulacak !

çalışmama sebebi gerçekten iş arayıp bulamadığı için mi yoksa iş aramak istemeyişimi ?

Ya Allah aşkına bi çaresini bulup boşanın adam bildiğin asalak utanmadan eşinden ayakkabı istiyor

neyi düzeltecekmiş
hala sizin kazandığınıza göz dikiyor

bir iş var diyordunuz önceki konularda olacak mı?

Boşanmayı eşinizin kabul etmesi gerekmiyor. açarsınız davanızı olur biter. Bahane aramayın.

Sadece istiyorum ki tatsızlık olmasın uğrastırmasın tek celsede bitsin ama kabul etmiyor
Etmiyorsa hakime durumu anlatırsınız
Çalışmıyor evi gecindirmek adına bir katkısı yok dediğinde hakim sizi zorla evli tutacak değil elbette.
Seve seve bosanmiyorsa siz de uğraşın ama bu asalak adamı daha fazla kaninizi emmesine müsade etmeyin.

Geçici işler yapıyor taksicilik falan kira faturalar hepsini düzenli öder ama bizle hiç ilgilenmez gece eve gelmez arkadaslarıyla içer
İyi de kıra ve faturalar bu devirde zaten düşük değil adam çalışmıyor dediniz.
Çalışmayan adam bunları düzenli nasıl ödeyebilir ki .?

ne yapmaya çalıştığını gayet net anlıyorsunuz aslında
karar verdiyesiniz açın davayı
ama şu iş bir hallolsun da
annenizin haberi var mı o ne diyor

Evet annem destekçim onlarda eşimi sevmiyor sorumsuz ağzından küfür düşmez o yüzden annem düzeleceğini bilsem yuvana sahip çık derim ama bu adamdan birsey olmaz ben yıllarca çektim bari sen gençliğini heba etme diyor annem evli annemin eşide mutlu değilsen çekme kızım babana gitmezsen buraya sen burası da senin evin sanada torunumada bakarım diyor ben kimsenin yanına gitmek istemiyorum annem sana benim apartmandan yada yakından ayrı ev açarız calışırsın çocuga ben bakarım istemezsen kreşe veririz diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…