- 19 Temmuz 2016
- 108
- 45
- 98
- 33
- Konu Sahibi kelebek4616
-
anladığım kadarıyla eşiniz çalışmıyor evde yatıyor.Merhaba arkadaşlar daha önce konu açmıştım. Boşanma düşüncemi eşime söyledim. Ama kabul etmiyor kızımdan ayrılamam sensiz yaşayamam düzelteceğim diyor. Ama inancım yok daha öncede aynı seyler olmustu düzelecek demişti son şans istemişti ama düzelmedi şimdi yine son şans istiyor. Ben hiç istemiyorum. Çok mutsuzum. Çevreden hep iş öneriyorlar hiç peşinde koşmuyor. Hala benim çalışmamın derdinde.Kaç yıllık evliyiz benim üstüme başıma aldığım sayılıdır anca düğün olur onda elbise alırım. Eşim 6 ayda bir ayakkabı alır ben evlendiğimden beri hiç ayakkabı almadım. Hep bekarken giydiklerimi giyerim onun yerine kızıma almaya çalışırım. Eşim şimdiden işe girince ilk maaşınla bana kaliteli ayakkabı alırsın diyor şaka gibi
Merhaba arkadaşlar daha önce konu açmıştım. Boşanma düşüncemi eşime söyledim. Ama kabul etmiyor kızımdan ayrılamam sensiz yaşayamam düzelteceğim diyor. Ama inancım yok daha öncede aynı seyler olmustu düzelecek demişti son şans istemişti ama düzelmedi şimdi yine son şans istiyor. Ben hiç istemiyorum. Çok mutsuzum. Çevreden hep iş öneriyorlar hiç peşinde koşmuyor. Hala benim çalışmamın derdinde.Kaç yıllık evliyiz benim üstüme başıma aldığım sayılıdır anca düğün olur onda elbise alırım. Eşim 6 ayda bir ayakkabı alır ben evlendiğimden beri hiç ayakkabı almadım. Hep bekarken giydiklerimi giyerim onun yerine kızıma almaya çalışırım. Eşim şimdiden işe girince ilk maaşınla bana kaliteli ayakkabı alırsın diyor şaka gibi
neyi düzeltecekmiş
hala sizin kazandığınıza göz dikiyor
bir iş var diyordunuz önceki konularda olacak mı?
Niye boşanmak istesin ki ?
Ayrıca siz kararinizi verdiyseniz adamın ne dediginin ne önemi var ki ?
ne yapmaya çalıştığını gayet net anlıyorsunuz aslındaEvet o işle ilgileniyorum uğraşıyorum oda onun derdinde
Boşanmayı eşinizin kabul etmesi gerekmiyor. açarsınız davanızı olur biter. Bahane aramayın.Merhaba arkadaşlar daha önce konu açmıştım. Boşanma düşüncemi eşime söyledim. Ama kabul etmiyor kızımdan ayrılamam sensiz yaşayamam düzelteceğim diyor. Ama inancım yok daha öncede aynı seyler olmustu düzelecek demişti son şans istemişti ama düzelmedi şimdi yine son şans istiyor. Ben hiç istemiyorum. Çok mutsuzum. Çevreden hep iş öneriyorlar hiç peşinde koşmuyor. Hala benim çalışmamın derdinde.Kaç yıllık evliyiz benim üstüme başıma aldığım sayılıdır anca düğün olur onda elbise alırım. Eşim 6 ayda bir ayakkabı alır ben evlendiğimden beri hiç ayakkabı almadım. Hep bekarken giydiklerimi giyerim onun yerine kızıma almaya çalışırım. Eşim şimdiden işe girince ilk maaşınla bana kaliteli ayakkabı alırsın diyor şaka gibi
Kaç senedir çalışmıyor? Neyle geçiniyorsunuz?
Etmiyorsa hakime durumu anlatırsınızSadece istiyorum ki tatsızlık olmasın uğrastırmasın tek celsede bitsin ama kabul etmiyor
İyi de kıra ve faturalar bu devirde zaten düşük değil adam çalışmıyor dediniz.Geçici işler yapıyor taksicilik falan kira faturalar hepsini düzenli öder ama bizle hiç ilgilenmez gece eve gelmez arkadaslarıyla içer
ne yapmaya çalıştığını gayet net anlıyorsunuz aslında
karar verdiyesiniz açın davayı
ama şu iş bir hallolsun da
annenizin haberi var mı o ne diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?