• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bu durumda nasıl bir şey yapabilir

Bacım bı çaresi olsa bunca kadın kırışmazdı🤣 tek çare botoks ama oda geçici. Yanı vıtamın, altın iğne botoks. Hepsi iğneli işlemler tabi. Yanı devamlı serumlar kremler kullanıyorum yıllardır dr grossun şu ışıklı led maskelerınden takıyorum fln ama genetik onemlı galıba:(

Sülük tedavisi demissinizde hastalık belirtilerini hafifletmeye yarar diyor kırışıklığı nasıl iyi edecek o zaman kimse doktora gitmezki ben inanmıyorum sülük tecavisine sonra daha kötü olur yüzü bisey olur yada parası çar çur olur konu sahibinin Sülük kan emmiyormu kanı emerken kırışıklığı nasıl yok edecekki böyle bir şey olsa çoktan duyardık üstelik bence herkese göre değil yüzüne sülük yapıştırmak ben hayatta yapmam mesela hacamat ise kan değeri düşükse sakıncalı bir işlem vücut o kanı yerine koyana kadar konu sahibinin tansiyonu düşebilir calisamayabilir ayrıca sülük kirli kanı çekiyor deseler bile bunun kesin kanıtı yok.Ustelik yaratilişımız gereği vücut kirli kanı temizliyor zaten öyle olmasa sülük kullanmayan herkes hasta olurdu .Bence bu kesinlikle doktora danışmadan önerilecek bir yöntem değil sizde dikkatli olun bence
Sülük tedavisi neler neler temizliyor bir bilseniz. Hacamat ve Sülük tedavisi 5 bin yıllık bir süreç. Modern tıp 100 yılını bile tamamlamadi. Botoks ve Sülük birlikte uygulanırsa botoks etkisinin suresi uzuyor. Bilmiyorum deyip geçin. Sülük tedavisine ve hacamat tedavisine laf etmeyin. Sülükler ağır metalleri de emiyor. Vücut kanı kendi kendine temizleyebilse ne karaciğer ne de bağırsak sorunu olmazdı. Hatta kalp ve damar hastalıkları olmazdı. Sülük tedavisini sakın sakın kimse eleştirmesin.

Back