Eşim bu konuda sinirimi bozuyor hakkı mı sizce

Laale bu dediğini ona anlat bir de aman aman ..akşam gelir de konuyu uzatırsa sinirlerim alt üst olacak gerçekten
Neyi uzatırsa uzatsın.
Susun konuşmayın bence o zaman.
Yok sayın onu.
Böyle anlaşabilmesi mümkün olmayan adamla evliliği devam ettirmeye kararlı olduğunuza göre siz de tavrınızı koyun.
Anlamaz ama en azından kafanız rahat eder.

Kızlar lafın kısası sabır diyorum sadece iyi ki varsınız rahatladım biraz..

eşimin teli her aradıgımda bana da mesgul çalsa ben de deli olurum
kıskanclık değil ki bu
hep bana denk gelmesı benı de sınır eder
süreklı boş boş telde konusuyor sanırım

Ezggi İnan hep ona denk geliyor o da sürekli aramaz yani .. meşgul çalsa bile onu bekletmiyorum ki telefonda

Yani günde bir kaç defa arasa meşgul çalsa tamam derim ..bu son zamanlarda 3 kere falan olmuştur yani farklı günlerde

Peki bu uzatılacak surat yapılacak bir konu mu karşıdaki sana açıklama yapmışsa

Esinizin arama saatleri var mi.. ?
Is yerinde mola saatlerinde sizi ariyorsa o saatlerde acil bir durum disinda telefonu mesgul etmemeye calisin bari..

Yada esiniz sizi aramadan once size mesaj cekebilir..
Hayatim 5 dakika sonra seni arayacagim diyebilir..sizde kendinizi ona gore ayarlarsiniz.. bunuda mi kabul etmez esiniz ?

Yani biz telefon gorusmelerimizi genelde boyle yapiyoruz yogun oldugumuz donemlerde..
O aradiginda ben telefon gorusmesi yapiyorsam, 2 dakika bekletmeye aliyorum konusuyorum kapatiyorum..

En guzelide aramadan once haber veriyor olmasi..
Tabi bu durum yogunken boyle..

Telefonunun ayarlarindan arama aninda ikinci aramalara acik tutsana telefonu?
Birisiyle konusurken baktin esin ariyor, " ben seni daha sonra aradim" diyip hemen esinin telefonuna cevap ver.
Cozum hallollur.

daha neler ya.

tabi ki hakkı değil.

ay ben çok inadım galiba bana böyle dese kocam burnu sürtülene kadar aradığında inadına meşgule atar açmazdım pişman edene kadar.

bi de operatörlerin teldeyken bildir diye uygulaması var, siz konuşuyor olsanız bile biri arayınca telde görünüyor.

mesela öyle olunca konuşulan kişiyle kısa kesilip eş geri aranabilir, ben öyle yapıyorum.

Niye bu kadar karisirlar anlamam ki ben gün içinde saatlerce konuşurum özellikle eşimi beklerim eve gelince bebisi ona verip daha rahat konuşmak icin

Sürekli konuşuyorsanız gerçekten sinir bozucu oluyor. Tabii haddi değil karışmak.

Telefo
Telefonunun ayarlarindan arama aninda ikinci aramalara acik tutsana telefonu?
Birisiyle konusurken baktin esin ariyor, " ben seni daha sonra aradim" diyip hemen esinin telefonuna cevap ver.
Cozum hallollur.
.
Telefonum o şekilde zaten arama bekleme ayarı açık tatlım

Benim
benim telefonumun ayarı da o şekilde canım

valla bende gun içinde çok konuşurum kardeşim var şehir dışında onunla dk larca konuşurum ,1000 dk yetmiyor bize ,
eşim genemı konuşuyorsun dediği zaman ' ben bacım için alıyorum 1000 dk yı , konuşacam tabiki diyorum ,

niye bu kadar eziliyorsun ki karşısında , evet konuşuyordum acil birşey olursa ben zaten seni ararım desene

bu konuya cok fazla takan erkekler var.bence hemen onu arasaniz bile panik bir halde; canm ya filanla konusuyordum valla yeni aramisti sana denk geldi yine demeyin..normal bisey gibi davraninki ki zaten normal, filanla konusuyordum ya ne olduki sen niye aradim canm v.s ustunde durmayin nasil alisirsa oyle gider aranizda bu konuyu normallestirin.bu arada sinirli ve boyle seylerden rahatsizlik duyan biriyse herzaman takacak bisey bulur zaten merak etme he he de gec gitsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…