Eşim bu sabah bana , sana ne yaparsam yapayım bosanamazsin dedi...

Kaçarak evlenip çok mutlu olan nadir kişi gördüm geneli sizin gibi çaresiz kalıyor evlenince. Eşiniz muhtemelen evlenmeden önce de böyleydi ama aşk gözünüzü kör etmişti o yüzden görmezden geldiniz nasıl ki aşkınız bitmeye başladı şimdi gerçeklerle yüzleşiyorsunuz.
Annenizi arayın deyin ki her gün dayak yiyorum ve evden kovuyor beni, sen sakın evinde huzurunu bozma Allah korusun boynun filan eğilir ölürsün kahrından ama yakındır benim bu adamın elinde kalmam, kızı boşanmış demesinler kocası tarafından dövülerek öldürüldü desinler de (yazdıklarımı çok inanarak yazmadım onu söyleyeyim önce, adamlar ailenizle konuşup tanışma gereği bile duymazken ardınıza bakmadan kaçıp gidiyorsunuz sonra darbe yiyince anam babam destek çıksın diye bekliyorsunuz ben burada sadece o küçük çocuğu üzüldüm)

Çilem Doğan da eşi kardeşiyle tehtit ediyor diye katlanmış taa ki kan dökülene kadar. Böyle katlanmaların sonucu büyük patlamayla bitiyor.

Herkes hata yapar ama ders almak önemli .

Bir yolunu bulun ve ordan kaçın .

Oraya gidersem izimi kaybetirmem gerekecek, aksi halde ailem beni zorla alır götürür
İzini kaybetmen basit, oraya gittiğinde durumuna göre yeni bir kimlik bile çıkarılıyor. Ama evde dayak yemeye devam ederek de oraya gidilmiyor, bunu bil.

Bütün çıkış yollarını öyle bir kapatıyorsun ki vericek tavsiye bulamıyorum.Madem her yol kapalı o halde kendini dövdürmemeye bak.Kavga çıkacak tüm konulara sus.Neden kavga oluyor bilmiyorum ama her neyse o konular duyma görme..Bu adamdan sevgi saygı bekliyorsan bekleme.Şiddet görmemeye bak.Yok yani başka çözüm yolu bulamıyorum sana konu sahibi.Annende ölmez kadın sığınma evine gidersen,duygu sömürüsü yapıyor..Kızı dayak yerken,evden kovulurken "kendin gittin çekeceksin"diyen bir kadın,kahrından ölmez.

Sığınma evleri şu anda sizin bulunduğunuz ortamdan daha kötü değil. Sizi istemeyen aileniz,sizi istemeyen eşiniz söz konusu.
Bebeğimi alırlarsa ya birde ona birşey olursa ben çalışmaya odaklanırken felan diye korkuyorum. Çünkü oğlumla bir başıma kalicaz sığınma evinde sürekli kalinmiyormus, hayatını kurman gerekiyornus

Güzel kardeşim seni ayıplamıyorum belliki cendereye girmişsin.. bir hamlede belki kestiremiyorsun canım ama yavaştan aksiyon almaya ne dersin. Önce bir elini kuvvetlendirsen yavaştan hem çalışıp hem delil toplasan . Biliyorum kan kusup kzılcık şerbeti içmiş olacaksın ama dayak yemeye değer mi? Kaçarak evlenmişsin yapmışsın bir hata olur insanız ama hatayı hata ile örtmek neden? Ailenide boşver onlar istiyor diye ömrün dayakla mı geçecek aileler konuşur sadece ama anlamaz empati kurmaz. Sen kadınsın yaparsın aklına koy sadece. Belliki seni sindirmiş ailesiz kolay lokma sanıyor sahipsiz sanıyor ama kendinin sahibi sensin. İnsanlar 3 çocukla sokakta kalıyor hiç korkma taciz iş çalışma vs. Sen niyet et ve bismillah de. Yapma kendine bunu

Belli ki bosanmayacaksiniz o zaman adamin huyuna suyuna gidin bari de caninizdan olmayin.

Tama bağırıp vuracakken ben tamam lütfen dur felan diyorum, bebeğim korkmasın diye
yemin ederim cinnet geçirdim.
Lütfen bu eziyeti ne kendine ne çocuguna reva görme.
Bu adamlar değişmiyor.
Değişeni de yaşlanınca degişiyor.
Neden biliyor musun ?
Kadının ona bakması için.
Elden ayaktan düşerse kimse bakmayacagını iyi biliyor çünkü.
Ama tabi sözlü eziklemesinden de geri kalmıyorlar
Sadece dayak atmaya mecalleri kalmıyor

Aileme danıştım, istemeye geldiler annesi sıfır masraf ile istediği icin ailem vermedi. Bubyizden kactm

Dün gece yine bana vurdu bebeğim uyandı
Aşık oldun, aileni dinlemedin kaçtın evlendin gönül bu yapmıssın bir hata.Kalbine sectigin cocugunun babası oldu artık.
Geri gidemezsin ailen istemiyor,sığınma evine de gidemezmissin cunku annen ölür,yıkılırmış böyle söylemis.
Ee?
Siddete bir yerden sonra cocugun icin alısıp artik senin canını bu sekilde yakamadigini anladiginda seni ona katlandıgın yerden vurmaya calısacak.Yani oglundan.Babasıdır ona asla birşey yapmaz sakın demeyesin.Evladını seven baba once bebeginin annesini mutlu eder cunku .
Annen baban ailen ne olur diye düsünme vakti değil artik, o cocugu madem ki dünyaya getirdin onun iyiligi icin önceligin sığınma evidir.Sonrasinda yeni bir düzen icin olacaklar o evde oturmaktan bin kat daha iyidir.

Oraya gidersem izimi kaybetirmem gerekecek, aksi halde ailem beni zorla alır götürür
Kardeşim nereye zorla alıyor.Yol geçen hanı değil orası..Kaldı ki reşit olmayan çocuklar bile ailemi gitmek istemiyorum deyince aileye vermiyorlar,korumaya alınıyor..

Çalışmama asla izin vermiyor ki çok çok saplantılı birisi. Daro raporum olmassa sorun olur mu

Ailem şöyle der, böyle yaparsam şöyle olur dersen. Evet yaparlar.
Zor biliyorum ama bu hayatta belini doğrulmazsan eğilince kafana vuran çok olur.
Vuracaklarsa bile bırak tokadın kimden geldiğini gör.
Ama ben önerileri dikkate alacağını sanmıyorum maalesef...

Çalışmama asla izin vermiyor ki çok çok saplantılı birisi. Daro raporum olmassa sorun olur mu
Darp raporu almalısın aden.
Boşanırken güçlü bir delilin olacak.
Evde sana eziyet ettiğini anlatabilirsin karakola da.
Darp raporu yok diye devlet bu kadın şiddet görmüyor diyecek değil.

Aileme danıştım, istemeye geldiler annesi sıfır masraf ile istediği icin ailem vermedi. Bubyizden kactm
insanlar kendilerini baştan göstermişler zaten neyse artık olan olmuş bu saatten sonra ayaklarınızın üzerinde durup çocuğunuz icin mücadele vermeniz lazım Allah yardımcınız olsun

Tek korkum bebeğim bir basimiza kalimca ona kim bakacak ya birşey olursa ona hasta olursa ilgelenemesem felan

Ya ne kadar boş konuşuyorsunuz kadının işi yok mesleği yok tek başına asgari ücretle iş buldu diyelim kirayı mi ödeyecek, kiralardan haberiniz yok galiba , bakıcıya mı verecek fatura mi ödeyecek karnını mi doyuracak ? Kocası kesin milyonerdir birde kat kat tazminat nafaka verecek. Sizin gazinizla evi terk etse aileside istemiyor ne yapacak kız ?
Yavaş yavaş para biriktirip meslek edinmen lazım konu sahibi ya da aileni ikna etmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…