Çilem Doğan da eşi kardeşiyle tehtit ediyor diye katlanmış taa ki kan dökülene kadar. Böyle katlanmaların sonucu büyük patlamayla bitiyor.Öncelikle lütfen konu açıp hiçbir şey yapmıyorsun diye beni eleştirmeyin.. evet hiçbir şey yapamıyorum ama anlatınca biraz olsun beni anlayanları görmek iyi geliyor. Çünkü çevremdeki herkes " esindir idare et, her erkek böyle, erkektir yapr," kafasında. Dün gece yine bana vurdu bebeğim uyandı. Bu sabah yine üstüme yürüdü boşan diyor, tabi ailen seni istemiyor yapamazsın diyor. Her gün hakaret, küsme, ile geçiyor bazı günler bağırıyor vuruyor. Çok çok çaresizim. Ailem bebeğimi istemiyor benimde boşanmami istemiyor. Ama annem kadın sığınma evine felan gidersen ben ölürüm diyor. Kaçarak evlenmiştim kaçtığın zaman nerdeyse felç gecirektim diyor. Birde kadın sığınma evlerinden korkuyorum çocukları yurda veriyorlarmis bazıları birde oraya gidersem herkes beni silecek izimi kaybetirmem gerekecek. Bı başıma oğlumla nasıl yaparım hiç bilmediğim şehirde, bunun maddi durum derdi var, bebeğim hastalansa gece vakti hastaneye götürmek gerektiği zaman var. Ya biri sokakta taciz etse vs var. Tek oldugumu bilip takip etse. Bebeğim hasta olsa çalışmam gerek kim bakacak ona, okulu var hem çalışıp hem ev gecindirip hem maddiyat derdine düşmek... Yani tek korkum oğlum, onun için korkuyorum ona en ufak zarar gelse ben ölürüm. Bu yüzden gidemiyorum birde annem diyor gitsen ben ölürüm ailenin başını bir kere egdirdin ikinci kere egdirsen vs... Kafam aşırı derecede karışık ve yalnızım, Lütfen ona göre yorum yapın.. bu sabah bağırdı yine oğlum çok korktu atlatamiyorum...
Alamaz zorla.Oraya gidersem izimi kaybetirmem gerekecek, aksi halde ailem beni zorla alır götürür
İzini kaybetmen basit, oraya gittiğinde durumuna göre yeni bir kimlik bile çıkarılıyor. Ama evde dayak yemeye devam ederek de oraya gidilmiyor, bunu bil.Oraya gidersem izimi kaybetirmem gerekecek, aksi halde ailem beni zorla alır götürür
Bebeğimi alırlarsa ya birde ona birşey olursa ben çalışmaya odaklanırken felan diye korkuyorum. Çünkü oğlumla bir başıma kalicaz sığınma evinde sürekli kalinmiyormus, hayatını kurman gerekiyornusSığınma evleri şu anda sizin bulunduğunuz ortamdan daha kötü değil. Sizi istemeyen aileniz,sizi istemeyen eşiniz söz konusu.
Güzel kardeşim seni ayıplamıyorum belliki cendereye girmişsin.. bir hamlede belki kestiremiyorsun canım ama yavaştan aksiyon almaya ne dersin. Önce bir elini kuvvetlendirsen yavaştan hem çalışıp hem delil toplasan . Biliyorum kan kusup kzılcık şerbeti içmiş olacaksın ama dayak yemeye değer mi? Kaçarak evlenmişsin yapmışsın bir hata olur insanız ama hatayı hata ile örtmek neden? Ailenide boşver onlar istiyor diye ömrün dayakla mı geçecek aileler konuşur sadece ama anlamaz empati kurmaz. Sen kadınsın yaparsın aklına koy sadece. Belliki seni sindirmiş ailesiz kolay lokma sanıyor sahipsiz sanıyor ama kendinin sahibi sensin. İnsanlar 3 çocukla sokakta kalıyor hiç korkma taciz iş çalışma vs. Sen niyet et ve bismillah de. Yapma kendine bunuÖncelikle lütfen konu açıp hiçbir şey yapmıyorsun diye beni eleştirmeyin.. evet hiçbir şey yapamıyorum ama anlatınca biraz olsun beni anlayanları görmek iyi geliyor. Çünkü çevremdeki herkes " esindir idare et, her erkek böyle, erkektir yapr," kafasında. Dün gece yine bana vurdu bebeğim uyandı. Bu sabah yine üstüme yürüdü boşan diyor, tabi ailen seni istemiyor yapamazsın diyor. Her gün hakaret, küsme, ile geçiyor bazı günler bağırıyor vuruyor. Çok çok çaresizim. Ailem bebeğimi istemiyor benimde boşanmami istemiyor. Ama annem kadın sığınma evine felan gidersen ben ölürüm diyor. Kaçarak evlenmiştim kaçtığın zaman nerdeyse felç gecirektim diyor. Birde kadın sığınma evlerinden korkuyorum çocukları yurda veriyorlarmis bazıları birde oraya gidersem herkes beni silecek izimi kaybetirmem gerekecek. Bı başıma oğlumla nasıl yaparım hiç bilmediğim şehirde, bunun maddi durum derdi var, bebeğim hastalansa gece vakti hastaneye götürmek gerektiği zaman var. Ya biri sokakta taciz etse vs var. Tek oldugumu bilip takip etse. Bebeğim hasta olsa çalışmam gerek kim bakacak ona, okulu var hem çalışıp hem ev gecindirip hem maddiyat derdine düşmek... Yani tek korkum oğlum, onun için korkuyorum ona en ufak zarar gelse ben ölürüm. Bu yüzden gidemiyorum birde annem diyor gitsen ben ölürüm ailenin başını bir kere egdirdin ikinci kere egdirsen vs... Kafam aşırı derecede karışık ve yalnızım, Lütfen ona göre yorum yapın.. bu sabah bağırdı yine oğlum çok korktu atlatamiyorum...
Öncelikle lütfen konu açıp hiçbir şey yapmıyorsun diye beni eleştirmeyin.. evet hiçbir şey yapamıyorum ama anlatınca biraz olsun beni anlayanları görmek iyi geliyor. Çünkü çevremdeki herkes " esindir idare et, her erkek böyle, erkektir yapr," kafasında. Dün gece yine bana vurdu bebeğim uyandı. Bu sabah yine üstüme yürüdü boşan diyor, tabi ailen seni istemiyor yapamazsın diyor. Her gün hakaret, küsme, ile geçiyor bazı günler bağırıyor vuruyor. Çok çok çaresizim. Ailem bebeğimi istemiyor benimde boşanmami istemiyor. Ama annem kadın sığınma evine felan gidersen ben ölürüm diyor. Kaçarak evlenmiştim kaçtığın zaman nerdeyse felç gecirektim diyor. Birde kadın sığınma evlerinden korkuyorum çocukları yurda veriyorlarmis bazıları birde oraya gidersem herkes beni silecek izimi kaybetirmem gerekecek. Bı başıma oğlumla nasıl yaparım hiç bilmediğim şehirde, bunun maddi durum derdi var, bebeğim hastalansa gece vakti hastaneye götürmek gerektiği zaman var. Ya biri sokakta taciz etse vs var. Tek oldugumu bilip takip etse. Bebeğim hasta olsa çalışmam gerek kim bakacak ona, okulu var hem çalışıp hem ev gecindirip hem maddiyat derdine düşmek... Yani tek korkum oğlum, onun için korkuyorum ona en ufak zarar gelse ben ölürüm. Bu yüzden gidemiyorum birde annem diyor gitsen ben ölürüm ailenin başını bir kere egdirdin ikinci kere egdirsen vs... Kafam aşırı derecede karışık ve yalnızım, Lütfen ona göre yorum yapın.. bu sabah bağırdı yine oğlum çok korktu atlatamiyorum...
yemin ederim cinnet geçirdim.Tama bağırıp vuracakken ben tamam lütfen dur felan diyorum, bebeğim korkmasın diye
Aileme danıştım, istemeye geldiler annesi sıfır masraf ile istediği icin ailem vermedi. Bubyizden kactmKaçarak evlenip çok mutlu olan nadir kişi gördüm geneli sizin gibi çaresiz kalıyor evlenince. Eşiniz muhtemelen evlenmeden önce de böyleydi ama aşk gözünüzü kör etmişti o yüzden görmezden geldiniz nasıl ki aşkınız bitmeye başladı şimdi gerçeklerle yüzleşiyorsunuz.
Annenizi arayın deyin ki her gün dayak yiyorum ve evden kovuyor beni sen sakın evinde huzurunu bozma Allah korusun boynun filan eğilir ölürsün kahrından ama yakındır benim bu adamın elinde kalmam, kızı boşanmış demesinler kocası tarafından dövülerek öldürüldü desinler de (yazdıklarımı çok inanarak yazmadım onu söyleyeyim önce, adamlar ailenizle konuşup tanışma gereği bile duymazken ardınıza bakmadan kaçıp gidiyorsunuz sonra darbe yiyince anam babam destek çıksın diye bekliyorsunuz ben burada sadece o küçük çocuğu üzüldüm)
Aşık oldun, aileni dinlemedin kaçtın evlendin gönül bu yapmıssın bir hata.Kalbine sectigin cocugunun babası oldu artık.Dün gece yine bana vurdu bebeğim uyandı
Kardeşim nereye zorla alıyor.Yol geçen hanı değil orası..Kaldı ki reşit olmayan çocuklar bile ailemi gitmek istemiyorum deyince aileye vermiyorlar,korumaya alınıyor..Oraya gidersem izimi kaybetirmem gerekecek, aksi halde ailem beni zorla alır götürür
Çalışmama asla izin vermiyor ki çok çok saplantılı birisi. Daro raporum olmassa sorun olur muGüzel kardeşim seni ayıplamıyorum belliki cendereye girmişsin.. bir hamlede belki kestiremiyorsun canım ama yavaştan aksiyon almaya ne dersin. Önce bir elini kuvvetlendirsen yavaştan hem çalışıp hem delil toplasan . Biliyorum kan kusup kzılcık şerbeti içmiş olacaksın ama dayak yemeye değer mi? Kaçarak evlenmişsin yapmışsın bir hata olur insanız ama hatayı hata ile örtmek neden? Ailenide boşver onlar istiyor diye ömrün dayakla mı geçecek aileler konuşur sadece ama anlamaz empati kurmaz. Sen kadınsın yaparsın aklına koy sadece. Belliki seni sindirmiş ailesiz kolay lokma sanıyor sahipsiz sanıyor ama kendinin sahibi sensin. İnsanlar 3 çocukla sokakta kalıyor hiç korkma taciz iş çalışma vs. Sen niyet et ve bismillah de. Yapma kendine bunu
Darp raporu almalısın aden.Çalışmama asla izin vermiyor ki çok çok saplantılı birisi. Daro raporum olmassa sorun olur mu
insanlar kendilerini baştan göstermişler zaten neyse artık olan olmuş bu saatten sonra ayaklarınızın üzerinde durup çocuğunuz icin mücadele vermeniz lazım Allah yardımcınız olsunAileme danıştım, istemeye geldiler annesi sıfır masraf ile istediği icin ailem vermedi. Bubyizden kactm
Tek korkum bebeğim bir basimiza kalimca ona kim bakacak ya birşey olursa ona hasta olursa ilgelenemesem felanyemin ederim cinnet geçirdim.
Lütfen bu eziyeti ne kendine ne çocuguna reva görme.
Bu adamlar değişmiyor.
Değişeni de yaşlanınca degişiyor.
Neden biliyor musun ?
Kadının ona bakması için.
Elden ayaktan düşerse kimse bakmayacagını iyi biliyor çünkü.
Ama tabi sözlü eziklemesinden de geri kalmıyorlar
Sadece dayak atmaya mecalleri kalmıyor
Bana vuracak ,bana boşan diyecek bende 1 dk duracağım o adamla evli öyle mi ? boşanın hatta tazminatı kat kat alın Allah aşkına ne çekiyorsunuz su hanzoların derdini.
Ha aileniz bebeğinizi istemiyormus ,beni de ayrilmami istemiyormuş o aileyi de silerim ! Girip bir işe çalışır aç susuz kalır bebeği bir bakiciya veririm hiç olmazsa ,dışarıdan konuşması kolay değil ama bir diplomaniz olmasa bile iş gerçekten kadınlara var girip calisirsiniz
Ne yapmayı düşünüyorsun peki ?Çalışmama asla izin vermiyor ki çok çok saplantılı birisi. Daro raporum olmassa sorun olur mu
O kocan olacak herif madde de kullanıyor mu?Tek korkum bebeğim bir basimiza kalimca ona kim bakacak ya birşey olursa ona hasta olursa ilgelenemesem felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?