- 9 Temmuz 2021
- 5.408
- 5.206
- 148
Gittim aileme 1 ay kaldığım bile oldu. Ama annem bize zehir etti bağırıyordu hep, oğluma zerre kadar değer vermiyorlardı. Hep başıma kakiyorlardi sende hatalisin idare etmen lazim felan diye . Oğlumla bile ilgilenmeye zamanım olmiyor işten güçten oraya gidinceÇocuğunu al annenin evine git ana sonuçta sizi sokağa atacak kadar vicdansız olamaz
Eşin sen sahipsizsin diye bu kadar eziyet ediyor ailene yerleştiğini boşanacağını işin ciddiyetini görünce nasıl dönüş yapacak gör bak
Dediğinizde haklısın lakinBana vuracak ,bana boşan diyecek bende 1 dk duracağım o adamla evli öyle mi ? boşanın hatta tazminatı kat kat alın Allah aşkına ne çekiyorsunuz su hanzoların derdini.
Ha aileniz bebeğinizi istemiyormus ,beni de ayrilmami istemiyormuş o aileyi de silerim ! Girip bir işe çalışır aç susuz kalır bebeği bir bakiciya veririm hiç olmazsa ,dışarıdan konuşması kolay değil ama bir diplomaniz olmasa bile iş gerçekten kadınlara var girip calisirsiniz
Ailem çalışmama asla izin vermez, onlar da az çok kadın calismaz kafasında. Birde kabuk etseler bebeğimi istemiyorlar, orda kaldığım oldu o kadar asagilaniyorduk ki psikolojim bozulmuştu bebeğimle ilgilenemiyordumAnnene önce anlat.
Hatta intihar ederim, ardımdan not bırakırım elalem de bir kızına bakamadılar diye daha çok konuşur daha tez ölürsün de.
Azıcık dişini göster ailene lütfen.
Ailenin yanında olursan, işe girer çalışırsın.
Para da getirirsen eve belki daha da yumuşarlar zamanla sana karşı.
Oğlum benden ayrı yurtta mi yatacak kalkacakE zaten sığınmaya kendi hayatınızı baştan kurmak için gidiyorsunuz,sonsuza kadar orada kalacak haliniz yok. Çocuğunuzu yurda veriyorlar size de iş buluyorlar,4-6 ay içerisinde şartlarınızı olgunlaştırıp çocuğunuzla çıkıp gidiyorsunuz. Aynı imkanı size bir başkası sağlamıyorsa en iyi seçenek bu. Sığınmada mağdur olan kimseye rastlamadım ben,tam tersine insanlar yeni bir hayatın ümidiyle ayrılıyor oradan
Ben Allah'ıma şükür güzel mutlu bir evlilik yaşıyorum ama babamda zamanında biz küçükken anneme şiddet uyguluyordu ve annem tek çocuk olduğu için anneannem sakat dedemde annem evlenmeden öldüğü için annemin kimsesi yoktu . biz büyüyene kadar malesef annemde çok sustu biz büyüdükten sonra çalışıp çabalayıp annemi el üstünde tuttuk şimdi babam süt dökmüş kedi gibi bize karşı anneme karşı torunlarına karşı. malesef böyle adamlar değişmiyorlr değişsselerde çok ama çok geç değişiyorlar özelliklede gidecek yeriniz olmadığını bildikleri zaman. Şuan annem babama kızıyor bana geliyor bende 1 hafta kalıyor ablama abime gidiyor vs. o yüzden babam ses çıkartamıyor. size tavsiyem elbet ev ihtiyaçları için size para veriyordur ordan yavaş yavaş kenara para koyun 3-5 damlaya damlaya göl olur. annenizede siz duygu sömürüsü yapın canıma kıyacam deyin dayanamıyorum kendimide çocuğumuda öldürecem deyin . sizin başınızı yere eğmeyecem vs. böyle anneler bu dilden anlıyorlar malesef. ben kendimi öldürmezsem o beni öldürecek çocuğum bensiz ne yapar deyin . deyinde deyin . en azından anneniz babanız 1 kere bile eşinizi kenara çekip konuşsalar işe yarar eşiniz yalnız olmadığınızı görsünDedikelrinizi yapmayı o kadar çok istiyorum ki ama neyden korkuyorum biliyor r musunuz? Ailem kaçtığım için bana hep diyo ki bir kere bizi dinlemedin bak gör başına neler geldi okulunu bıraktın o adam için, kaçtın, bari bundan sonra bizi dinle sığınma evine gitmek gibi bir delilik yapma. Hata yaptım bugüne kadar bir sürü tekrar hata yapmaktan çok ama çok korkuyorum
Üniversiteyi kazandim fakat bı kaç ay gidip bıraktım. 24 yasindayimkaç yaşındasın ne mezunusun
Hayır onlar elalem ne der derdindeAileniz size hiç güvenmiyor. Bebekle sizi kabul edip birkaç sene sonra başkasıyla kaçacağınızı bile düşünüyor olabilirler. Onlara çok pişman olduğunuzu kanıtlamanız lazım bir şekilde.
Eşimle konuştular hemde çok ama eşim asla ama asla kendisini haksız görmez. Allah katında bile nerdeyse cennetligim diyecek biri o derece kendisini hatalı görmez asla. Dolayısıyla konuştular ertesi gün yine ayniBen Allah'ıma şükür güzel mutlu bir evlilik yaşıyorum ama babamda zamanında biz küçükken anneme şiddet uyguluyordu ve annem tek çocuk olduğu için anneannem sakat dedemde annem evlenmeden öldüğü için annemin kimsesi yoktu . biz büyüyene kadar malesef annemde çok sustu biz büyüdükten sonra çalışıp çabalayıp annemi el üstünde tuttuk şimdi babam süt dökmüş kedi gibi bize karşı anneme karşı torunlarına karşı. malesef böyle adamlar değişmiyorlr değişsselerde çok ama çok geç değişiyorlar özelliklede gidecek yeriniz olmadığını bildikleri zaman. Şuan annem babama kızıyor bana geliyor bende 1 hafta kalıyor ablama abime gidiyor vs. o yüzden babam ses çıkartamıyor. size tavsiyem elbet ev ihtiyaçları için size para veriyordur ordan yavaş yavaş kenara para koyun 3-5 damlaya damlaya göl olur. annenizede siz duygu sömürüsü yapın canıma kıyacam deyin dayanamıyorum kendimide çocuğumuda öldürecem deyin . sizin başınızı yere eğmeyecem vs. böyle anneler bu dilden anlıyorlar malesef. ben kendimi öldürmezsem o beni öldürecek çocuğum bensiz ne yapar deyin . deyinde deyin . en azından anneniz babanız 1 kere bile eşinizi kenara çekip konuşsalar işe yarar eşiniz yalnız olmadığınızı görsün
Hayır onlar elalem ne der derdinde
Ya içimde bir şey koptu şunu okuyunca. Akrabalar içinde size yardımcı olacak birileri yok mu çıkıp gitseniz bir sure orada idare edemezler mi sizi bir iş bulsanız biraz toparlayinca kendi düzeniniz kurmaya çalışsanız. Keske cok zengin olsam bir isyerim olsa ve sadece bekar annelerle beraber çalışsam. Eşiniz isteyken bebeği 2 3 saat idare edebilecek bir komşuya bırakıp o zaman diliminde etrafta yakin bir yerde bir iş yapsanız, ne biliyim mesela bazı cafeler falan saatlik bulasik işi veriyorlar. Bir sorustursaniz o adam ise gidince. Bir süre gizlice para biriktirmeye çalışın. O kadar üzüldüm ki. Boyle düzene, para denilen şeye lanet olsunTama bağırıp vuracakken ben tamam lütfen dur felan diyorum, bebeğim korkmasın diye
Dedikleriniz tamamen ailemi anlatıyor. Kafam çok karışık keşke bugüne kadar bu kadar hata yapmamış olsaydım. Belki cesaretim olurduAnneniz sizi sevdiği için ölmeyecek yalnız şimdi iyi okuyun burayı.
️Aaa kadını gördün mü kızına bakmamış esirgeme yurduna yollamış
️Kız da hem kaçtı hem mutlu olamamış ordan da kaçmış.
️Annesi de kızına sahip çıkmamış.
️Böyle olacağı belliydi baştan ben o komşu demiştim.
İşte annenin korkusu bunlar sevgisi de bunlar.
Siz evinizde 2. Sayfa haberlerine düştüğünüzde de farklı konusmayacaklar emin olun.
O zaman annen yaşayacak mı?
Bloflere kulağınızı kapatın el alemi beyninizde susturun.
Ve böyle şerefsiz erkeklerin 5 kuruş etmez cesaretlerine daha fazla kurban gitmeyin.
Dışardan okumak gibi bir cabam var ama bilmiyorum yapabilir miyim çünkü matematiğim hiç yokHer şeyi sineye çekip dışarıdan okul bitirip meslek edinmeniz lazım. Kendinizde o kuvveti görüyor musunuz bilmiyorum ama başka yolu yok.
Akrabalarım ailemi dinler. Gitsem bile ailemgelir alır beni ordan gitmesem zorla bile götürür öyleler. Eşim işte iken bile defalarca arar güvenmiyor çünkü. Habersiz çalıştığımı duysa öldürür beniYa içimde bir şey koptu şunu okuyunca. Akrabalar içinde size yardımcı olacak birileri yok mu çıkıp gitseniz bir sure orada idare edemezler mi sizi bir iş bulsanız biraz toparlayinca kendi düzeniniz kurmaya çalışsanız. Keske cok zengin olsam bir isyerim olsa ve sadece bekar annelerle beraber çalışsam. Eşiniz isteyken bebeği 2 3 saat idare edebilecek bir komşuya bırakıp o zaman diliminde etrafta yakin bir yerde bir iş yapsanız, ne biliyim mesela bazı cafeler falan saatlik bulasik işi veriyorlar. Bir sorustursaniz o adam ise gidince. Bir süre gizlice para biriktirmeye çalışın. O kadar üzüldüm ki. Boyle düzene, para denilen şeye lanet olsun
bak canım ben senin yerinde olsam dışardan okurum ve deli gibi kpss ye hazırlanırım ben kpss yi 27 yaşında kazandım hemde boşanmış bi bayandım ama çocuğum yoktu bi arkadaşım 2 çocukla kazandı eğerki bi memuriyete atılsan hayatın bak nasıl değişiyor kendine yol çiz ve kendine acıyarak zaman kaybetme yok ne şanssızım yok ailem şöyle böyle diyerek bu hayatın düzene girmeyecek silkelen ve kendine rota çiz ben hep şunu dedim ayrılmış bi bayanım lise mezunuyum şimdi sekretelrik yapacam belki daha yaşlanınca temizliğe gidecem elalemin pisini temizliyecem şimdi ise altımda arabam var iyi bi maaşım var orta derece yöneticiyim kamuda kendime ait tapum var kocamdan yana sıkıntılarım yok değil ama diğer taraftan elimed gücüm var yani istemediğim hiç bişeyi yaşatamazlarÜniversiteyi kazandim fakat bı kaç ay gidip bıraktım. 24 yasindayim
Olsun beni anlamanız bile iyi hissettiriyor. Yazacak çareniz olmadığı halde cevap yazdıniz bu bile çok güzel teşekkür ederimOkurken çok üzüldüm durumunuza eşiniz belki sizi sevmiyor ve kurtulmanın derdinde evden gitmeniz için de sürekli şiddet uyguluyor ailenizin de arkanızda olmadığını bildiği içinde hiç korkusu yok. Nereye kadar bu çileyi çekeceksiniz o çocuk bu sağlıksız yuvada büyümeye devam ederse nasıl sağlıklı bir birey olacak. Yol gösterilecek bir durum yok çünkü sizde de o cesaret yok üzgünüm.
aöf de 2 yıl bi işletme bölümüne gir daha çok seçeceğin yer olur ondan sonra önlisans mezunu olarak gir kpss ye daha kolay atanırsın bu dediklerim hayal değil emin ol çünkü ben yaptım sen neden yapmayasınAkrabalarım ailemi dinler. Gitsem bile ailemgelir alır beni ordan gitmesem zorla bile götürür öyleler. Eşim işte iken bile defalarca arar güvenmiyor çünkü. Habersiz çalıştığımı duysa öldürür beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?