Eşim bu sabah bana , sana ne yaparsam yapayım bosanamazsin dedi...

Herşeyi söylemek zorunda mıyım . Bana dakika yüklemiyor para da vermiyor doğru düzgün su an hiç param yok. Olunca yukleyip ararım.oldu mu . ?
Bu atarı kocanıza yapın lütfen beni başkasıyla karıştırmayın
Wp hatları da olabilir komşudan telefon alıp arayın ya da gidin abi bakkalın telefonunu kullanın sokaktan birine ya telefonumu kaybettim birini arayabilir miyim diyince bile teli veriyor

Konuya şu noktada inancımı yitirdim

Herşeyi söylemek zorunda mıyım . Bana dakika yüklemiyor para da vermiyor doğru düzgün su an hiç param yok. Olunca yukleyip ararım.oldu mu . ?
whatsap üzerinden iletişim kuruluyor mu bu kurumlarla acaba ?
Bilen arkadaşlar aydınlatsın.
Komşudan telefonunu rica etsen yine de ulaşabilirsin istersen.

Öncelikle lütfen konu açıp hiçbir şey yapmıyorsun diye beni eleştirmeyin.. evet hiçbir şey yapamıyorum ama anlatınca biraz olsun beni anlayanları görmek iyi geliyor. Çünkü çevremdeki herkes " esindir idare et, her erkek böyle, erkektir yapr," kafasında. Dün gece yine bana vurdu bebeğim uyandı. Bu sabah yine üstüme yürüdü boşan diyor, tabi ailen seni istemiyor yapamazsın diyor. Her gün hakaret, küsme, ile geçiyor bazı günler bağırıyor vuruyor. Çok çok çaresizim. Ailem bebeğimi istemiyor benimde boşanmami istemiyor. Ama annem kadın sığınma evine felan gidersen ben ölürüm diyor. Kaçarak evlenmiştim kaçtığın zaman nerdeyse felç gecirektim diyor. Birde kadın sığınma evlerinden korkuyorum çocukları yurda veriyorlarmis bazıları birde oraya gidersem herkes beni silecek izimi kaybetirmem gerekecek. Bı başıma oğlumla nasıl yaparım hiç bilmediğim şehirde, bunun maddi durum derdi var, bebeğim hastalansa gece vakti hastaneye götürmek gerektiği zaman var. Ya biri sokakta taciz etse vs var. Tek oldugumu bilip takip etse. Bebeğim hasta olsa çalışmam gerek kim bakacak ona, okulu var hem çalışıp hem ev gecindirip hem maddiyat derdine düşmek... Yani tek korkum oğlum, onun için korkuyorum ona en ufak zarar gelse ben ölürüm. Bu yüzden gidemiyorum birde annem diyor gitsen ben ölürüm ailenin başını bir kere egdirdin ikinci kere egdirsen vs... Kafam aşırı derecede karışık ve yalnızım, Lütfen ona göre yorum yapın.. bu sabah bağırdı yine oğlum çok korktu atlatamiyorum...
Altının takıların varsa al onları kadın sığınma evlerine bebeğin orada emin ol daha huzurlu Olacak ayrıca devlet yardım ediyor sığınma evinden çıksan bile yeni bir hayat kur kurtul kendin ve bebeğin için

whatsap üzerinden iletişim kuruluyor mu bu kurumlarla acaba ?
Bilen arkadaşlar aydınlatsın.
Komşudan telefonunu rica etsen yine de ulaşabilirsin istersen.
Komşudan istemek aklıma gelmemişti yeni taşındım buraya pek tanımıyorum ama yinede isteyeceğim teşekkür ederim..

Maşallah herseye bi bahaneniz , cevabınız var.
Yahu hiç mi komşun yok , telefonundan birini arayabileceğin ? Söyleyin bana özelden neresi aranacaksa ben arayıp bilgi alıp size ileteyim özelden . Elinizin altında internet var hala bahane arıyorsunuz yapmayın , lütfen.

Şöyle yapın diyoruz yok, böyle yapın diyoruz yok eeeee ne diyelim sana ? Aman erkektir yapar, sabret mi diyelim?

Çekmeye devam et o zaman ne diyelim.

Öncelikle lütfen konu açıp hiçbir şey yapmıyorsun diye beni eleştirmeyin.. evet hiçbir şey yapamıyorum ama anlatınca biraz olsun beni anlayanları görmek iyi geliyor. Çünkü çevremdeki herkes " esindir idare et, her erkek böyle, erkektir yapr," kafasında. Dün gece yine bana vurdu bebeğim uyandı. Bu sabah yine üstüme yürüdü boşan diyor, tabi ailen seni istemiyor yapamazsın diyor. Her gün hakaret, küsme, ile geçiyor bazı günler bağırıyor vuruyor. Çok çok çaresizim. Ailem bebeğimi istemiyor benimde boşanmami istemiyor. Ama annem kadın sığınma evine felan gidersen ben ölürüm diyor. Kaçarak evlenmiştim kaçtığın zaman nerdeyse felç gecirektim diyor. Birde kadın sığınma evlerinden korkuyorum çocukları yurda veriyorlarmis bazıları birde oraya gidersem herkes beni silecek izimi kaybetirmem gerekecek. Bı başıma oğlumla nasıl yaparım hiç bilmediğim şehirde, bunun maddi durum derdi var, bebeğim hastalansa gece vakti hastaneye götürmek gerektiği zaman var. Ya biri sokakta taciz etse vs var. Tek oldugumu bilip takip etse. Bebeğim hasta olsa çalışmam gerek kim bakacak ona, okulu var hem çalışıp hem ev gecindirip hem maddiyat derdine düşmek... Yani tek korkum oğlum, onun için korkuyorum ona en ufak zarar gelse ben ölürüm. Bu yüzden gidemiyorum birde annem diyor gitsen ben ölürüm ailenin başını bir kere egdirdin ikinci kere egdirsen vs... Kafam aşırı derecede karışık ve yalnızım, Lütfen ona göre yorum yapın.. bu sabah bağırdı yine oğlum çok korktu atlatamiyorum...
Ailenizin desteği arkanızda olsa eşiniz sizi bu denli hırpalayamazdı.Bu şekilde de hayatınıza devam .
edemezsiniz.Can güvenliğiniz yok .Minik bir bebekle para yok,gidecek bir ev yok.Devletten yardım almanız gerekiyor.Başka bir çareniz yok.Kadın ve aile bakanlığına başvurabilirsiniz.Sığınma evlerinde prosedürü bilmiyorum ama bebeği anneden ayıracaklarını sanmıyorum.

Sorunların çözümü için önce gerçekçi olmanız lazım.Sığınma evi gibi alternatif çözümler için oraya gidersem herkes beni silecek yazdınız.Sizin hayatınızda kimse yok.Bu kadar zor durumdasınız ve destek verecek yardımcı olacak kimseniz yok.Önceliğiniz can güvenliğiniz ve çocuğunuz olmalı.Anneniz şovunu yapmış o kadar.Millete ne derim derdinde.
Kaçarak evlendiğiz için vardır onun da kendince haklı sebepleri.Bu satışlarınız başka genç kızlara örnek olur umarım.Normal bir kadın ve adamın çekinecek bir şeyi yoktur.Düzgün bir şekilde evlenirsin.Aile onay vermiyorsa neden vermiyor bunlar konuşulur.Bu zamanda kaçtım kelimesi bile bir garip duruyur

Screenshot_20220729-114106.webp

Yahu hiç mi komşum yok , telefonundan birini arayabileceğin ? Söyleyin bana özelden neresi aranacaksa ben sizin için arayıp bilgi alıp size ileteyim özelden size. Elinizin altında internet var hala bahane arıyorsunuz yapmayın , lütfen.

Şöyle yapın diyoruz yok, böyle yapın diyoruz yok eeeee ne diyelim sana ? Aman erkektir yapar, sabret mi diyelim?

Baktım bı kaç yere watsap hesapları yoktu olsa niye ordan ulasmiyimki..

Yahu hiç mi komşum yok , telefonundan birini arayabileceğin ? Söyleyin bana özelden neresi aranacaksa ben sizin için arayıp bilgi alıp size ileteyim özelden size. Elinizin altında internet var hala bahane arıyorsunuz yapmayın , lütfen.

Özelden atsam müsait olunca ararmiainiz?

Ailenizin tepkisini önemsiyor olsanız kaçarak evlenmekten de çekinmeniz gerekirdi şu an sadece siz değil o bebek de stres ve tehlike altında bir an önce aksiyon almanız lazım şu bahaneleri bi kenara bırakıp.

Allah korusun ama sizin laflarınıza göre
Bir kadın ailesi ve eşi vefat etse yaşayamaz o zaman.

Yani tek korkum oğlum
Manyak bir baba
Herşeye oğlu için katlanan bir anne
Geleceğin psikopati loading...
Kendinize gelin.Şuan bulunduğunuz ortamda hem kendi sağlığınız hem oğlunuzun sağlığı hem psikolojik durumunuz tehdit altında

hanımefendi ben sizi bayadır takip ediyorum bugün de girip kaçırdığım bir nokta var mı diye eski konularınızın hepsini tekrar okudum ve bir kanaate vardım, siz akıllanmazsınız.

ben sizin samimiyetinize güvenmiyorum. neymiş anneniz çocuğunuza bağırıyormuş bu yüzden aile evine dönmek istemiyormuşsunuz. yahu kocanız çocuğunuzu pamuklara mı sarıyor? hem çocuğunuza kötü davranıyor hem sizi dövüyor bıçakla yanınıza geliyor. demek ki mevzu çocuğun göreceği şeyler değil. demek ki bir yanınız o evde o adamla kalmak istiyor.

allah askına böyle bir senaryo için kimsenin vaktini çalmayın. burda size acıyan üç beş kişi çıkıyor, siz de içinizi ferahlatıyorsunuz işte. mağdur psikolojisi kaçış noktanız olmuş.

tabi ki yaşadıklarınız kolay şeyler değil acınızı küçümsemiyorum. ama kardeşim bırak ya. kocamdan dayak yiyeyim bıçak çeksin bana küfretsin saysın sövsün, annem bana bağıramaz ama. yahu kadın seni uyarmış dinlememişsin, kadın sana sinirli, o lafları o suratları çekeceksin, o eve döneceksin, o adama kendini alıştırmaya çalışacağına ananlara alıştırmaya çalışacaksın, evlatlarısın sen onların elbet yelkenler suya inecek. sonrasında da annen bacın bilmem kimin çocuğuna bakacak ve çalışıp ayaklarının üstünde duracaksın.

he çalıştırmıyolar mı? çalışma o zaman ama annenlerin evinde çalışma. hani gidemiyorsun ya sığınma evine, gitme bacım. çalışma da ama o evde durma. he durcam mı diyorsun? o zaman burda ağlayıp durma. konularını ilk kez okuyanlar da sana akıl veriyor işte, aynı akılların 500 kere verildiğini bilmeden.

Hayda.
Ben gece hastaneye götürürken İstanbul gibi bir yerde tacize uğramadım mesela.
Taksiye bineceksiniz o da sizi götürecek.
Hasta çocugu yürüterek ya da toplu tasımada taşıyacak haliniz yok.
Ulaşım sıkıntısı parası olmayan 112 acil servisi arayıp hastaneye gidebiliyor.
Komşum gece ateşlenen oglu için ambulans çağırmıştı ordan biliyorum.

Aden02 Aden02 esinin huyuna suyuna gidince de dovuyor mu? Kavga sebepleriniz neler?
Huyuna gidersem vurmaz. Ama herşeye evet demem lazım, asla ne yaparsa yapsın küsmemem lazım. Birde genel olarak her gün vurmaz ama bı kaç ay vurmadı diyelim -bunlari utanarak soyluyorum- sonra kuseriz ufak birsy olur eliyle çenemi felan iter , üstüme yürür,susmasam daha kotu yapar.

Back
X