- 5 Ekim 2017
- 777
- 1.911
- 113
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzun zamandir yaptirmadi, yaptirmasiniKan tahlili yaptırdı mi hiç?Demir eksikliği depresyona sebep olabiliyormuş.
Doktordan ve psikoloktan bizzat kendim randevu aldim esim icin vakat gitmedi. Ayni sekilde tatil plani yapmaktan cekindim yine gitmemezlik yaparsa veya bana danismadan neden ayarladin diye kizarsa diye yapmiyorum. Isten izin almak istemiyor, calismayi seven bir insan, evde daha kotu bunaliyorum diyor.yerinizde olsam doktora git demem, direk randevu alirim,
tatile git demem, direk bir seyler ayarlarim.
Hatta boyle bir donemde isi birakmasi veya uzun donemli izin almasi bile dusunulebilir.
Olabilir insanlarin zor donemleri olabilir.
Siz de hamilesiniz sizin icin de cok zordur eminim,
ama maddi durumunuz yerinde iken bunu esiniz ve ailenizin mutlulugu icin harcamaktan cekinmeyin.
Bağışıklık yükseltmek için salt beta glukan içeren tabletler kullanırken anladım.Bu tableti kesince sorunn ortadan kalkıyordu.Bu bir kaç kez test ettim.Beta glukanın deprosyana soktuğunu nasıl anladınız, doktora mı gittiniz yoksa ilacı bıraktıktan sonra mı farkı gördünüz?
tsk ederim, evet bu dogru gercektenSana bişey onereyim eşine (LAİLA HE İLLALLAH MUHEMMEDUN RESULULLAH) dedirtitmisin eğer kelimei tevhidi getirdikten sonra içinde bi huzur oluşursa daha çok getirsin içindeki sıkıntı bunalım neyse yok olur.
Şeytan eşinize vesvese veriyor evinize huzursuzluk sokuyor..
Çok ilginç geldi bu durum bana. Bu sürede spora gitmeye ve kişisel bakımını yapmaya devam ediyor mu?Caresizliğimden kime ve nereye danışacağımı şaşırdım kızlar. Eşim 2 haftadır aşırı bunalıma girdi, ve bu sorunu git gide artıyor. Sürekli evde bunalıyorum için daralıyor mutsuzum kendimi öldürmek istiyorum diyor. Hayatımız çok iyi, herşey yolunda, kendimize ait bir evimiz var arabalarımız var ikimizde çalışıyoruz para sıkıntımız yok çok şükür. 1 oğlumuz var 4 yaşında 7 aylıkta hamileyim ikinci yavrumuza. Hayatımız bukadar güzel ve yolunda giderken eşimin böyle depresyona girmesi beni çok üzüyor ne yapicağımı bilemiyorum. Sık sık onunla bi arkadaş dost eş hatta bi piskolok gibi konuşup anlamaya calıştım ama nafile. Piskoloğa gitmesini önerdim önce kabul etti daha sonra vazgecti. Niye bukadar mutsuz olduğunu sorduğumda kendisininde bunu bilmediğini anlamadığını söylüyor, benimle alakalı olmadığını beni üzdüğü icinde kendini daha da kötü hissettiğini söylüyordışarı cıkıp arkadaşlarıyla gezmesini hatta onlarla tatile cıkmasını öneriyorum ama hiç bişey kabul etmiyor. var mı aranızda benim gibi bu durumda olanlar? Kendine bişey yapmasından çok korkuyorum günlerdir ona belli etmiyorum ama mahfoldum üzülmekten.
Doktordan ve psikoloktan bizzat kendim randevu aldim esim icin vakat gitmedi. Ayni sekilde tatil plani yapmaktan cekindim yine gitmemezlik yaparsa veya bana danismadan neden ayarladin diye kizarsa diye yapmiyorum. Isten izin almak istemiyor, calismayi seven bir insan, evde daha kotu bunaliyorum diyor.
Evet hala gider sporuna, bakimini duskundur. Dun Sac modelini degistirmek istedigni soylemisti. Degisiklik iyi gelir belki diyeÇok ilginç geldi bu durum bana. Bu sürede spora gitmeye ve kişisel bakımını yapmaya devam ediyor mu?
Depresyon olayını tam bilmiyorum ama depresyonda olan allah korusun ölümü düşünen insan spordur, bakımdır düşünür mü? Ben bi ara depresyondamıyım diye belirtileri araştırmıştım. İlk belirtiler kişisel bakımı önemsememe, kendini salma filandı. Tabi bilmiyorum ben herkeste farklı olabilirEvet hala gider sporuna, bakimini duskundur. Dun Sac modelini degistirmek istedigni soylemisti. Degisiklik iyi gelir belki diye