- 28 Mart 2018
- 169
- 93
- 103
- 32
- Konu Sahibi handeac123
-
Merhaba arkadaslar eşim defalarca uyarmama ragmen evde yatiyor hala çalişmiyor 1bucuk yıl oldu cocgumuzda var. Evimiz kendimizin 2milyon nakit var faizde birazda borsada 300bintl kadarda arabasida var bunlara güveniyor.borcu yok. Ailesinin biraz durumu iyi hep ozellerde okutmuş rahat buyumuş meslegide yok dogru duzgun. Aileside kredi karti veriyor 5 10bintl duruma gore. Çok rahatina duskun. Evine cocuguna en iyi sekilde bakiliyor orasi ayrida bu boyle nereye kadar gidebilir sizce? Normalmi bu durum cocugu birakacagm biri olsa ben calisacagim
Haklisiniz okadar durummuz cok iyi sayilmaz sonucta hazir para ucar gider hayatda pahalandi nakitden harciyor(Paraya ihtiyacı yoksa çalışmaması bana garip gelmedi. Düzgün mesleği, işi yokmuş bunu bilerek evlenmişsin ne olacaktı? Adam işe girecek tip değilmiş bu hali en başından belliymiş.
Haklisiniz okadar durummuz cok iyi sayilmaz sonucta hazir para ucar gider hayatda pahalandi nakitden harciyor(
Çocuğunuza eşiniz baksın madem evde siz çalışın? Niye baktıracak ek birini arıyorsunuzMerhaba arkadaslar eşim defalarca uyarmama ragmen evde yatiyor hala çalişmiyor 1bucuk yıl oldu cocgumuzda var. Evimiz kendimizin 2milyon nakit var faizde birazda borsada 300bintl kadarda arabasida var bunlara güveniyor.borcu yok. Ailesinin biraz durumu iyi hep ozellerde okutmuş rahat buyumuş meslegide yok dogru duzgun. Aileside kredi karti veriyor 5 10bintl duruma gore. Çok rahatina duskun. Evine cocuguna en iyi sekilde bakiliyor orasi ayrida bu boyle nereye kadar gidebilir sizce? Normalmi bu durum cocugu birakacagm biri olsa ben calisacagim
Kaç çocuğunuz varHaklisiniz okadar durummuz cok iyi sayilmaz sonucta hazir para ucar gider hayatda pahalandi nakitden harciyor(
tek cocugumKaç çocuğunuz var
Eve destek oluyor yardimci oluyor ancakÇalışmayıp ne yapıyor mesela? Diyelim siz çalıştınız bir de evde yatıp işe yaramayan adamı mı besleyeceksiniz? Konu gidişatından ev işlerine çocuk bakımına katkısı olmayan kırlent ayarında bir koca profili çıkıyor. Yoksa ev işini, çocuk bakımını yapsa çalışmanız mantıklı derim.
Merhaba 2 cocugumuz var esim ticaret le ugraşiyordu işleri bozuldu şirketi kapatti. 5 6 aydir isşiz elinde meslek vesayre yok hic başkasinin yanindada çalışmamiş yaşıda yuksek. Bir kac yerle gorusmuş fabrika vazgecmis ben fabrikalarda ne yapacagim diyor kucumsuyor. Ne yapmamiz lazim cok bunalimdayim cocuklar olmasa bende is arayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?