Eşim bütün gün evde yatıyor çalışmıyor.

handeac123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2018
169
93
103
32
Merhaba arkadaslar eşim defalarca uyarmama ragmen evde yatiyor hala çalişmiyor 1bucuk yıl oldu cocgumuzda var. Evimiz kendimizin 2milyon nakit var faizde birazda borsada 300bintl kadarda arabasida var bunlara güveniyor.borcu yok. Ailesinin biraz durumu iyi hep ozellerde okutmuş rahat buyumuş meslegide yok dogru duzgun. Aileside kredi karti veriyor 5 10bintl duruma gore. Çok rahatina duskun. Evine cocuguna en iyi sekilde bakiliyor orasi ayrida bu boyle nereye kadar gidebilir sizce? Normalmi bu durum cocugu birakacagm biri olsa ben calisacagim

Paraya ihtiyacı yoksa çalışmaması bana garip gelmedi. Düzgün mesleği, işi yokmuş bunu bilerek evlenmişsin ne olacaktı? Adam işe girecek tip değilmiş bu hali en başından belliymiş.

Paraya ihtiyacı yoksa çalışmaması bana garip gelmedi. Düzgün mesleği, işi yokmuş bunu bilerek evlenmişsin ne olacaktı? Adam işe girecek tip değilmiş bu hali en başından belliymiş.
Haklisiniz okadar durummuz cok iyi sayilmaz sonucta hazir para ucar gider hayatda pahalandi nakitden harciyor(

Haklisiniz okadar durummuz cok iyi sayilmaz sonucta hazir para ucar gider hayatda pahalandi nakitden harciyor(

İyi de sen ne bekliyordun bu adamdan? Bu adam en başından ne olduğu belli birisiymiş. 2 milyon paranın faizi az değildir. Ailesi destek çıkıyormuş. Mirastan kalacak paraya güveniyordur. Benim çevremde bu şekilde aileden zengin olup çalışmayan erkekler var, evleri varsa kiraya veriyorlar borsa ile uğraşıyorlar, çalışmıyorlar öyle, düzenli işleri yok.

Çocuğunuza eşiniz baksın madem evde siz çalışın? Niye baktıracak ek birini arıyorsunuz

2 milyon nakitle çok da gidemez zaten. Sürekli ve hızlı bir şekilde değeri düşüyor. Faiziyle bu ay aldığını 3 ay sonra zaten alamayacak. Hazıra dağ dayanmaz zaten de sizin hazırınız tepecik bile değil. Para kuruyunca ne olacağına dair hiç bir açıklaması yok mu?

Çalışmayıp ne yapıyor mesela? Diyelim siz çalıştınız bir de evde yatıp işe yaramayan adamı mı besleyeceksiniz? Konu gidişatından ev işlerine çocuk bakımına katkısı olmayan kırlent ayarında bir koca profili çıkıyor. Yoksa ev işini, çocuk bakımını yapsa çalışmanız mantıklı derim.

Eve destek oluyor yardimci oluyor ancak beynen saglikli gormuyorum

Kocanız 2018 yılından beri çalışmıyor, eski konularınızdan hatırladım sizi. 2019'daki ilk konunuz bile eşim 1 yıldır çalışmıyor du.
2 çocuğunuz var niye tek çocuk yazdınız?

Çalışmayı sevmeyen işsiz adamla evlenip iki çocuk yapmışsınız ve düzenli aralıklarla eşim çalışmıyor evde yatıyor diye konu açıyorsunuz. Adam otursun evde siz çalışın, yok çalışamam küçük çocuğum var. Sorun belli çözüm belli, daha ne okumak istiyorsunuz? Sanki çalışkan düzgün işi gücü seven bir adammış da bir günde işten çıkarılmış gibi yazıyorsunuz. Hep asalak gibi ana babasının parasını yemiş, kendi çocuğunun evinin ailesini masraflarını bile anası babası ödüyor. Gerçekten ne yapmalıyım diye yardım mı arıyorsunuz, ne yapmanız gerek açık değil mi? Bütün konularınızda aynı şeyi yazıyorsunuz, o işe girdi olmadı, bunu denedi yapamadı, ailesi işyeri açtı ama batırdı... 5 sene önce yaşı var dediğiniz adam bu saatten sonra asla çalışmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…