Eşim bütün gün evde yatıyor çalışmıyor.

Hayir adamin parasi var dedigi de 2 milyon epi topu, ailesi cocuklarin masrafini karsiliyor, bu ikisi de evde oturuyor.

Bu denli zenginlerse adam niye fabrikada is ariyor, babasi kursun bir isyeri, esiniz calismiyorsa siz calisin o isyerinde kocanizda evde cocuk baksin

H handeac123

Çocuğu bırak adama çalış. Böyle aileler iyilik yapıyorum sanıyor da çocuklarının ayağının altındaki tabureye tekme atıyorlar resmen.

Adamın yatış bazı zamanlar rahatsız etmemiş olacak ki 2 bebe yapmışsın bir ile yetinmeyip

Babasına bırak işte çocuğu. Madem ev beyi olmak istiyor. Çocuk bakıp temizlik ve yemek yapsın. Sen de çalış.

Böyle tembel bir adama neden 2 çocuk yaptınız? Hazıra dağ dayanmaz. Çocuklar büyüdükçe masrafları artacak, sürekli bir harcama olacak. Ailesi de elbet bir gün göçüp gidecek. Yüklü bir miras kalmayacaksa yine sıkıntı. 40 yaşından sonra taş yer artık parasızlıktan. O saatten sonra zaten istese de iş bulamaz. Kim ne yapsın bu zamana kadar çalışmamış, tembel adamı.
Valla siz ev işlerine yardım ediyor demişsiniz de ona da hiç inanmadım ben kusura bakmayın. Çocuğa bakabilecek biri yok diyorsunuz. Adam iş yapsa çocuklarına da bakar zaten, sizde bunu sorgulamazsınız. Adamın evdeki koltuktan bir farkı yok.
Böyle bir adamla hala evli kalabilmek üstüne de 2 çocuk yapmak.. İyi cesaret.
Böyle tembel bir adam varken çalışıp siz bakın bari eve, siz bu evliliği sürdüreceksiniz çünkü belli. Haa ben olsam eşim böyle tembelken bir de gidip üstüne o eve para getirmek için çalışmazdım o ayrı.

Evlilik süresince çocuk sayısı bir artıyor bir azalıyor.Ama tembel adamla birlikte olmaya devam ediliyor.
Evlenirken sorun yok,çocuk(lar) yapılırken sorun yok arada buraya yazılıp stres atılıyor.
Böyle devam edin,adam zaten size karşı bir sorumluluk hissetmiyor,siz de aman ağzımızın tadı bozulmasın diye fazla yüklenmiyorsunuz İlerde çocuklarda ana babayı örnek alır mâ aile öyle yatar durur,yaşlı insanların size bakmasını istersiniz.Azraile haber salın sizin eş ailesine çokkkk uzun zaman uğramasın.

Maşallah çocuk yapmak içinde hiç nefes almamışsınız
Böyle birine ben erkek olarak bile göremem.
Sorumsuz sürekli ailesine el açan

Kocanız varmış ya çocuğu bırakacak.

Durumu varmış işt neden çalışsın
Artık kapitalizmin dayattığı bu kölelik düzeni bana çok saçma gelmeye başladı.
ailesine bakacak maddi gücü varsa bence insanlar hayatlarını daha mutlu olacak şekilde geçirebilirler. Geçim sıkıntınız yoksa ve ailesinden mal mülk vs kalacaksa yani pasif geliriniz olacaksa adamı emekli olmuş sayabilirsiniz bence

Evet ailesinden dedesinden mal gelicek 2daire tek cocuk kardeside yok sizin dediginiz gibi aynilarini soyluyor calismak kolelik diyor patron kazansin diye caliscam 3kuruş icin diyor zaten cok az veriyolarmis maas

Hayata hiç bir katkısı olmayan insanları hiç sevmiyorum. Hayat da bu insanları sevmez.
Kalk bir ağaç dik, sokak hayvanları için su koy, sularını tazele.. hiç olmazsa bunu yap, masrafsız üstelik. Çalışmak sadece para getirmek değil.
Ot bile daha faydalı bu parazitlerden
Patronmuş sömürüymüş bahane. Tembel adam. Ailesi de şımartmış iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…