- 2 Temmuz 2023
- 12.076
- 36.200
- 528
- Konu Sahibi handeac123
-
Hayir adamin parasi var dedigi de 2 milyon epi topu, ailesi cocuklarin masrafini karsiliyor, bu ikisi de evde oturuyor.Kocanız 2018 yılından beri çalışmıyor, eski konularınızdan hatırladım sizi. 2019'daki ilk konunuz bile eşim 1 yıldır çalışmıyor du.
2 çocuğunuz var niye tek çocuk yazdınız?
Çalışmayı sevmeyen işsiz adamla evlenip iki çocuk yapmışsınız ve düzenli aralıklarla eşim çalışmıyor evde yatıyor diye konu açıyorsunuz. Adam otursun evde siz çalışın, yok çalışamam küçük çocuğum var. Sorun belli çözüm belli, daha ne okumak istiyorsunuz? Sanki çalışkan düzgün işi gücü seven bir adammış da bir günde işten çıkarılmış gibi yazıyorsunuz. Hep asalak gibi ana babasının parasını yemiş, kendi çocuğunun evinin ailesini masraflarını bile anası babası ödüyor. Gerçekten ne yapmalıyım diye yardım mı arıyorsunuz, ne yapmanız gerek açık değil mi? Bütün konularınızda aynı şeyi yazıyorsunuz, o işe girdi olmadı, bunu denedi yapamadı, ailesi işyeri açtı ama batırdı... 5 sene önce yaşı var dediğiniz adam bu saatten sonra asla çalışmaz.
Ben de bunu yazacaktim sonra dedim ki aaa olur mu iiirkek adama cocuk bakmak yakisir mi hicÇocuğunuza eşiniz baksın madem evde siz çalışın? Niye baktıracak ek birini arıyorsunuz
Çocuğu bırak adama çalış. Böyle aileler iyilik yapıyorum sanıyor da çocuklarının ayağının altındaki tabureye tekme atıyorlar resmen.Merhaba arkadaslar eşim defalarca uyarmama ragmen evde yatiyor hala çalişmiyor 1bucuk yıl oldu cocgumuzda var. Evimiz kendimizin 2milyon nakit var faizde birazda borsada 300bintl kadarda arabasida var bunlara güveniyor.borcu yok. Ailesinin biraz durumu iyi hep ozellerde okutmuş rahat buyumuş meslegide yok dogru duzgun. Aileside kredi karti veriyor 5 10bintl duruma gore. Çok rahatina duskun. Evine cocuguna en iyi sekilde bakiliyor orasi ayrida bu boyle nereye kadar gidebilir sizce? Normalmi bu durum cocugu birakacagm biri olsa ben calisacagim
E iki cocugunuz varmis birini unuttunuz mu?tek cocugum
Babasına bırak işte çocuğu. Madem ev beyi olmak istiyor. Çocuk bakıp temizlik ve yemek yapsın. Sen de çalış.Merhaba arkadaslar eşim defalarca uyarmama ragmen evde yatiyor hala çalişmiyor 1bucuk yıl oldu cocgumuzda var. Evimiz kendimizin 2milyon nakit var faizde birazda borsada 300bintl kadarda arabasida var bunlara güveniyor.borcu yok. Ailesinin biraz durumu iyi hep ozellerde okutmuş rahat buyumuş meslegide yok dogru duzgun. Aileside kredi karti veriyor 5 10bintl duruma gore. Çok rahatina duskun. Evine cocuguna en iyi sekilde bakiliyor orasi ayrida bu boyle nereye kadar gidebilir sizce? Normalmi bu durum cocugu birakacagm biri olsa ben calisacagim
Merhaba arkadaslar eşim defalarca uyarmama ragmen evde yatiyor hala çalişmiyor 1bucuk yıl oldu cocgumuzda var. Evimiz kendimizin 2milyon nakit var faizde birazda borsada 300bintl kadarda arabasida var bunlara güveniyor.borcu yok. Ailesinin biraz durumu iyi hep ozellerde okutmuş rahat buyumuş meslegide yok dogru duzgun. Aileside kredi karti veriyor 5 10bintl duruma gore. Çok rahatina duskun. Evine cocuguna en iyi sekilde bakiliyor orasi ayrida bu boyle nereye kadar gidebilir sizce? Normalmi bu durum cocugu birakacagm biri olsa ben calisacagim
Kocanız varmış ya çocuğu bırakacak.Merhaba arkadaslar eşim defalarca uyarmama ragmen evde yatiyor hala çalişmiyor 1bucuk yıl oldu cocgumuzda var. Evimiz kendimizin 2milyon nakit var faizde birazda borsada 300bintl kadarda arabasida var bunlara güveniyor.borcu yok. Ailesinin biraz durumu iyi hep ozellerde okutmuş rahat buyumuş meslegide yok dogru duzgun. Aileside kredi karti veriyor 5 10bintl duruma gore. Çok rahatina duskun. Evine cocuguna en iyi sekilde bakiliyor orasi ayrida bu boyle nereye kadar gidebilir sizce? Normalmi bu durum cocugu birakacagm biri olsa ben calisacagim
Durumu varmış işt neden çalışsınMerhaba arkadaslar eşim defalarca uyarmama ragmen evde yatiyor hala çalişmiyor 1bucuk yıl oldu cocgumuzda var. Evimiz kendimizin 2milyon nakit var faizde birazda borsada 300bintl kadarda arabasida var bunlara güveniyor.borcu yok. Ailesinin biraz durumu iyi hep ozellerde okutmuş rahat buyumuş meslegide yok dogru duzgun. Aileside kredi karti veriyor 5 10bintl duruma gore. Çok rahatina duskun. Evine cocuguna en iyi sekilde bakiliyor orasi ayrida bu boyle nereye kadar gidebilir sizce? Normalmi bu durum cocugu birakacagm biri olsa ben calisacagim
Evet ailesinden dedesinden mal gelicek 2daire tek cocuk kardeside yok sizin dediginiz gibi aynilarini soyluyor calismak kolelik diyor patron kazansin diye caliscam 3kuruş icin diyor zaten cok az veriyolarmis maasDurumu varmış işt neden çalışsın
Artık kapitalizmin dayattığı bu kölelik düzeni bana çok saçma gelmeye başladı.
ailesine bakacak maddi gücü varsa bence insanlar hayatlarını daha mutlu olacak şekilde geçirebilirler. Geçim sıkıntınız yoksa ve ailesinden mal mülk vs kalacaksa yani pasif geliriniz olacaksa adamı emekli olmuş sayabilirsiniz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?