Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oyy oyy bende ilk zamanlar böyle düşünürdüm aradan zaman geçince insan bıkıyor.Fazla naz aşık usandırır hakkaten.Şimdi desayanamayıp çoğu zaman gönlünü alıyorum özür diliyorum yalvarıyorum ( o öyle deli gibi yalvarınca affeder sonunda ) çoğu zamanda artık sabrım kalmıyo koyveriyorum gidiyor.Bende çok kırlıyorum kimse çaba harcamıyor diyorum kendi kendime bırakıyorum öyle zamanla geçiyor kırgınlığı kendiliğinden
neyse ki işteyken attığım bikaç mesaj ve eve gelince kocaman bir tebessüm ve büyük bi sevgiyle hoşgeldin deyince tüm buzlar eriyiverdi hiç bişey kalmadı:)ben de çook mutluyummm:)
tecrübelerim derki umursama bu kötü alışkanlığı zamanla bırakır. tabi küsmesini gerektirecek ciddi bir şey yokken mesela meyvesuyu istedi getirmedin gibi saçma bir şeye küstüyse bunu umursama zamanla düzelir.