Eşim çabuk küsüyor

nutraks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
2.299
299
173
slm kızlar ya bişey sormak istiyorum.eşim çok çabuk küsüyor:(ve eskiye dönmesi biraz zaman alıyor sizce ne yapabilirimmm....

Erkegin kaprislide bi baska..
Ne bilim? sen onu daha iyi tanirsin. Kusturecek seyler yapma (((=

küsmesini gerektirecek şeyleri minumuma indir ve bir kadın isterse erkeğinin nasıl gönlünü alıcağını bilir cazibeni kullan:34:

küsmesini gerektirecek şeyleri minumuma indir ve bir kadın isterse erkeğinin nasıl gönlünü alıcağını bilir cazibeni kullan:34:

ya yazarken utanıyorum biraz ama:)cazibemi fazla kullanıyorum galiba çok yorgun oluyo ve bişeyler yapmak istemiyo:)bende sinirleniyorum...

ya yazarken utanıyorum biraz ama:)cazibemi fazla kullanıyorum galiba çok yorgun oluyo ve bişeyler yapmak istemiyo:)bende sinirleniyorum...

canım o kadar çok yaparsan istemez tabi ne demişer herşeyin çoğu zarar yani azar azar göstericeksin cazibeni ki bi anlamı kalsın yani:31:

Oyy oyy bende ilk zamanlar böyle düşünürdüm aradan zaman geçince insan bıkıyor.Fazla naz aşık usandırır hakkaten.Şimdi desayanamayıp çoğu zaman gönlünü alıyorum özür diliyorum yalvarıyorum ( o öyle deli gibi yalvarınca affeder sonunda ) çoğu zamanda artık sabrım kalmıyo koyveriyorum gidiyor.Bende çok kırlıyorum kimse çaba harcamıyor diyorum kendi kendime bırakıyorum öyle zamanla geçiyor kırgınlığı kendiliğinden

neyse ki işteyken attığım bikaç mesaj ve eve gelince kocaman bir tebessüm ve büyük bi sevgiyle hoşgeldin deyince tüm buzlar eriyiverdi hiç bişey kalmadı:)ben de çook mutluyummm:)

daha yeniyseniz boşver. benimki de öyleydi; zaman geçtikçe kütükleşti, küsen yerleri nasır bağladı.

slm kızlar ya bişey sormak istiyorum.eşim çok çabuk küsüyor:(ve eskiye dönmesi biraz zaman alıyor sizce ne yapabilirimmm....

tecrübelerim derki umursama bu kötü alışkanlığı zamanla bırakır. tabi küsmesini gerektirecek ciddi bir şey yokken mesela meyvesuyu istedi getirmedin gibi saçma bir şeye küstüyse bunu umursama zamanla düzelir.

erkeğin kaprisliside hiç çekilmez..sana kapris yaptığında oralı olma sende görsün nazının çekilmediğini..sana naz yapmaya çok alışmış anlaşılan.

Back
X