- 21 Ekim 2011
- 1.037
- 748
- 323
- Konu Sahibi petitjoueur
-
Kendisi evlenmeden önce arkadaşının eşine laf atan askeri toplanıp 3 kişi dövüyorlar. Mahkemeye de gitmeyince suç üstüne suç biniyor.Valla öyle bir soru sormuşsunuz ki kahine sormak lazım, her şey düzelir mi düzelmez mi bunun garantisini kim verebilir? Bazı durumlar belirteçtir ama yani "Bak bu adamdan bir yol olmaz" diye gösterir sana. Neden girdi cezaevine özel değilse, ona göre yorumum değişecek.
O maaş sorunlu herkese bağlanıyor mu ya?Kızlar selam.
Hayırlı aksamlar hepinize.benim eşim yaklaşık 3 senedir cezaevinde.simdi açığa çıktı arada telefonda konuşuyoruz.kendisi antakyada memleketi orası ordaki cezaevinde yatıyor.ben ızmirdeyim annemle kalıyorum kendi annemle.çocuğum da yanimda.o çıktıktan sonra acaba değişir mi her şey düzelir mi?akıllanır mi çalışır mi hep aklımda sorular var.
Bu ara da bana diyor ki senin psikolojik rahatsızlığın var rapor al maaş bağlansın.ben istemiyorum.sizce ne yapmalı?kötüye kullanır mi acaba bunu?
Bağlaniyormuş biraz duygu sömürüsü yapıp abartırsam direk bağlarlarmış.O maaş sorunlu herkese bağlanıyor mu ya?
Kötüye kullanmak için istiyor o net.
Siz maaşı alıp ona verin istiyor, iyi olmaya da niyeti yok.
Kendisi evlenmeden önce arkadaşının eşine laf atan askeri toplanıp 3 kişi dövüyorlar. Mahkemeye de gitmeyince suç üstüne suç biniyor.
Ben de öyle hissediyorum.Cezaevine neden girdiğini sormaya bile gerek duymadan sana kalkıp maas bağlansın diye akıl hastalığın var diye rapor çıkar diyen adamdan bir cacık olacağını sanmiyorum.
Doğru bence uslanacak gibi degil.ona güvenemiyorum.tamam bana iyi davranıyor ama en ufak birşey olduğnda anlamsız tepki veriyor.giyimime karışıyor.o pantolon dar bu kısa falan.Anladım. Siz sorumluluk sahibi olabileceğini düşünüyor musunuz eşinizin? Mesela sonuç olarak suça bulaşmış bir insan, şiddet davranışları gösterebilen bir insan. Bunun size ya da çocuğunuza dönmesiyle alakalı bir korkunuz var mı? Güveniniz tam mı? Yani içinizde bir şüphe varsa boşa değildir. Kaldı ki rapor falan istemesi bana bazı şeyler düşündürtüyor, belki rapor almanızı sağlayarak çalışıyorsanız maaşınıza el koymak isteyecek gibi gibi. Bunları sizin düşünüp tartmanız lazım açıkçası, uzaktan bizlerin olur ya da olmaz demesiyle doğru olmaz.
Doğru bence uslanacak gibi degil.ona güvenemiyorum.tamam bana iyi davranıyor ama en ufak birşey olduğnda anlamsız tepki veriyor.giyimime karışıyor.o pantolon dar bu kısa falan.
Haklısınız.buna izin vermeyeceğim artık.yoruldum inanmaktan.Eşinizi en iyi siz tanırsınız, hislerinizin sizi doğru yönlendireceğini düşünüyorum bu yüzden. Hislerinize güvenerek mantıklı davranın, kimsenin sizi kullanmasına, istismar etmesine izin vermeyin derim.
Doğru bence uslanacak gibi degil.ona güvenemiyorum.tamam bana iyi davranıyor ama en ufak birşey olduğnda anlamsız tepki veriyor.giyimime karışıyor.o pantolon dar bu kısa falan.
Ben de öyle düşünüyorum.Psikolojik rahatsızlığım var diye rapor alın da çocuğunuzun velayetini sıkıntısız alsın. Bence girmeyin bu işe.
Nedense bir tarafım diyor ki güvenme seni yanıltacak bir tarafım da bir şans daha ver diyor.ne yapsam bilmiyorum ama eskisi gibi taviz vermeyeceğim artiksakın öyle bir rapor alma çıkınca çocuğunu bile alabilir elinden..
güvenmiyorsan boşasana hazır hapisteyken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?