- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
- Konu Sahibi petitjoueur
-
Cikinca calisip duzelcek insan size ruh halinizi kullanarak maas baglat teklifi sunmazdi. Demekki calismaya düzelmeye niyeti yok armut pis agzima düş moduna giricek ve o parayida sizide kotuye kullanıcak.Kızlar selam.
Hayırlı aksamlar hepinize.benim eşim yaklaşık 3 senedir cezaevinde.simdi açığa çıktı arada telefonda konuşuyoruz.kendisi antakyada memleketi orası ordaki cezaevinde yatıyor.ben ızmirdeyim annemle kalıyorum kendi annemle.çocuğum da yanimda.o çıktıktan sonra acaba değişir mi her şey düzelir mi?akıllanır mi çalışır mi hep aklımda sorular var.
Bu ara da bana diyor ki senin psikolojik rahatsızlığın var rapor al maaş bağlansın.ben istemiyorum.sizce ne yapmalı?kötüye kullanır mi acaba bunu?
bu kadar da açık sözlüsünüz yaniBağlaniyormuş biraz duygu sömürüsü yapıp abartırsam direk bağlarlarmış.
Maaş herkese bağlanmıyor sizin tabirinizle duygu sömürüsü abartma durumuda yapsan alamazsın maaşı,ayrıca psikolojim bozuk diye rapor alırsan ve boşanmak istesen çocuğunun velayetini bile alman tehlikeye girer.Bağlaniyormuş biraz duygu sömürüsü yapıp abartırsam direk bağlarlarmış.
Hımm. İçerde yatıyor şimdi. Çıkınca da evde yatacak. Maaş gelecek nasılsa. Öte yandan sen hapise girdi diye boşanmak isterseniz diyecek ki, senin raporun var. Çocuğunun burnunun ucunu bile göremezsin. Çocuğun için boşanamazsın da isteseniz bile. Ayrıca sigortasiz bir ise daha sokar sizi. Ohh miss bedavaya hayat. İyi düşünün, çok iyi düşünün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?