Eşim cezaevi belirsizlik

Esınız güven verici durmuyor uc yıl onu bekleyin stresini sıkıntısını yasayın ve psikolojisi bozuk olan sız olun. Erkekler cok acımasız tesekkur edeceğine sıze Allah akıl versin.

O hapse girme meselesi öyle değildir ben sana söyliyçm. E devletini falan biliyosan gir bak. Devletten para kapmak için karısına söylediği şeye bak! Ne kadar suistimale açık konular... Hiç sanmıyorum ama umarım düzelir. Yada umarım kurtulursun...

Öyle her hastayım diyene maaş bağlanmıyor.hakem hastaneden kurul raporu almanız lazım.özür durumunuzunda en az yüzde 60 larda olması lazım.bence sen bu adamdan boşansanda kurtulamazsın gibi geliyor.hastalıklı bi tip belli.

Rapor alma tabi ki hasta degilsen. Ilerde ne olur belli olmaz. Ya cocugun velayeti vs icin bile dezavantaj olur senin icin

Pardon da öyle herkese maaş bağlanmıyor. Yüzde seksen ve üstü fiziksel ve zihinsel engelli şartı var.

Ayrıca sağlam bir insanın rapor almaya çalışması irite bir durum. Keza bir şekilde aldın diyelim gerçekten hakkı olan insanların hakkına girmiş olmuyor musunuz?

Kocanın kafası ne güzel çalışıyor. Cezaevinde bile kurnazlik peşinde. Paragoz!!! Akillanmamis belli ki!

Bu adama geri mi döneceksin bir de.

Orası kimseyi kolay kolay akıllandırmaz akıllanma isteği olacak önce orada on yılda kalsa karakter karakterdir karakteri törpülemiyorlar neden senin olduğun yere nakil istemiyor? Ayrıca öyle normal psikolojik rahatsızlıkta maaş olmaz ki? Eşin biraz para düşkünü mu?

Duzelir mi demissin. Hayir duzelmez. Net. Cunku genler ayni. Insan 7 sinde neyse 70 inde de odur. Cezaevi kimseyi duzeltmez. Maasi da kullanir mi bana karsi demmisin, evet amac o. Senin parani yiyecek calismayip. Bosanirken de bu sorunlu zaten raporu var diyecek. Bu adamin neresi duzelmis ben anlamadim. Bu kadar ince hesap yapan biri duzelir mi? Tabi ki hayir.

Vay akla bak.Adamın mesajı size net.Maaş bağlanacak öylemi?Eee ne teşhis konacak size?Bayağı bildiğin raporlu ol yeterki para gelsin.
Şartlarınız nedir eşinize hissiniz ne derece kuvvetlidir bilemem de size bunu söyleyen birisi çok ümit vaadetmiyor..iyi düşünün.

Ben suna takildim
Ozel bir durumu olana devlet maaş veriyor ve sosyal haklardan yararlanmasini sagliyor.
Ve bunu tabiri caizse tüyü bitmemiş yetimlerden alip özel durumu olanlara veriyolar
Bunu kendine bir kılıf bulup alanlarda bu para ile iflah olmuyor daha da bataga batıyor

Bağlaniyormuş biraz duygu sömürüsü yapıp abartırsam direk bağlarlarmış.
İşte Ortadoğu'nun içinde bulunduğu durumun sebebi bu. Sahtekarlık...
İnsanın kanına işleyen sahtekarlık.
Sonra o sahtekarlığın tekrar dönüp dönüp halkın yine kendini vurması.
En üstten en alta bu kadar mı olur? İnanılmaz bir durum inanılmaz.

Bu adamdan sana hayır gelmez bacım, daha çıkmadan seninnasıl sömürecek onu düşünüyor; aklını başına al rapor al deyip yarın o raporla çocuğunu bile elinden alır senin, şantajla herşeyi yaptırır sana , sen daha iyi tanırsın artık, içeri giren suçsuzda olsa içerde daha beter olup çıkıyor çünkü hep suçlu sorunlu insanlarla iletişimde, normal hayata karışıp aklı selim olma yolunda değilde üçkağıt peşinde,tüyü bitmemiş yetimin hakkı var maaş dediğiniz devlet baba hayrına vermiyor ayrıca gerçekten ihtiyacı olana verir

Suç üstüne içeri giren adam disardaki insanın psikolojisini ölçüp karara bağlıyor
Bunu yargılamadan bide düzelir mi diyosunuz
Çok ilginç .

Akillanmamis belli ki. Hala akli seytanliga calisiyor..

Akillanmamis belli ki. Hala akli seytanliga calisiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…