- 24 Haziran 2016
- 7.578
- 26.600
- 548
- Konu Sahibi petitjoueur
-
Kızlar selam.
Hayırlı aksamlar hepinize.benim eşim yaklaşık 3 senedir cezaevinde.simdi açığa çıktı arada telefonda konuşuyoruz.kendisi antakyada memleketi orası ordaki cezaevinde yatıyor.ben ızmirdeyim annemle kalıyorum kendi annemle.çocuğum da yanimda.o çıktıktan sonra acaba değişir mi her şey düzelir mi?akıllanır mi çalışır mi hep aklımda sorular var.
Bu ara da bana diyor ki senin psikolojik rahatsızlığın var rapor al maaş bağlansın.ben istemiyorum.sizce ne yapmalı?kötüye kullanır mi acaba bunu?
O işler öyle kolay değil içinde olduğun için biliyorum bağladıkları r maaş 200 lira bozdur bozdur harcaBağlaniyormuş biraz duygu sömürüsü yapıp abartırsam direk bağlarlarmış.
Orası kimseyi kolay kolay akıllandırmaz akıllanma isteği olacak önce orada on yılda kalsa karakter karakterdir karakteri törpülemiyorlar neden senin olduğun yere nakil istemiyor? Ayrıca öyle normal psikolojik rahatsızlıkta maaş olmaz ki? Eşin biraz para düşkünü mu?Kızlar selam.
Hayırlı aksamlar hepinize.benim eşim yaklaşık 3 senedir cezaevinde.simdi açığa çıktı arada telefonda konuşuyoruz.kendisi antakyada memleketi orası ordaki cezaevinde yatıyor.ben ızmirdeyim annemle kalıyorum kendi annemle.çocuğum da yanimda.o çıktıktan sonra acaba değişir mi her şey düzelir mi?akıllanır mi çalışır mi hep aklımda sorular var.
Bu ara da bana diyor ki senin psikolojik rahatsızlığın var rapor al maaş bağlansın.ben istemiyorum.sizce ne yapmalı?kötüye kullanır mi acaba bunu?
İşte Ortadoğu'nun içinde bulunduğu durumun sebebi bu. Sahtekarlık...Bağlaniyormuş biraz duygu sömürüsü yapıp abartırsam direk bağlarlarmış.
Kaldı ki çocuğun da varmış. O raporu bahane edip ileride bir ayrilma durumunda çocuğu senden almaya çalışabilir gibi geldi.O maaş sorunlu herkese bağlanıyor mu ya?
Kötüye kullanmak için istiyor o net.
Siz maaşı alıp ona verin istiyor, iyi olmaya da niyeti yok.
Akillanmamis belli ki. Hala akli seytanliga calisiyor..Kızlar selam.
Akillanmamis belli ki. Hala akli seytanliga calisiyor..Kızlar selam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?