Saatlerdir donuk bi şekilde oturdum kaldım şaşkınım gerçekten.. şaşkınlıktan yazıyorum sanırım onu da bilmiyorum
kahvaltı ediyorduk.. kahvaltıdan sonra annemlere gidelim dedi.. ayaklarım berbat durumda nasıl gidicem ben yürüyemiyorum bile dedim sinirlendi giyindi çıktı gitti. tartıştığımız zamanlarda bile bişey demeden çıkıp gitmezdi çok zoruma gitti..hele de bu durumdayken.. neden gitmedin derseniz açıklayayım gitmek istemedim değil annesini ve kardeşlerini çok severim öyle zannedilmesin severek giderim normalde.. son 1 aydır ayak baş parmaklarımda tırnak batması var. yaşayanlar biliyordur nasıl bir acı koskocaman olmuş mosmor bir parmak elim yanlışlıkla bile hafiften değse oturup ağlanacak bir acı.. terlik dahi giyemiyorum yok böyle bir acı..aman yol mu yürüyecekmişim sanki arabaya binip arabadan inecekmişim ne vvarmış.. afedersiniz wc ye girdiğimde bile mecburiytten terlik giyip zoraki iki adım atabiliyorum..bu durumda olduğumu kendisi de biliyo.. hiçbiyere de çıkamıyorum zoruma gitti bu yaptığı oturdum ağlıyorum