Eşim çıktı gitti..

Septembre

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
543
740
23
Saatlerdir donuk bi şekilde oturdum kaldım şaşkınım gerçekten.. şaşkınlıktan yazıyorum sanırım onu da bilmiyorum :( kahvaltı ediyorduk.. kahvaltıdan sonra annemlere gidelim dedi.. ayaklarım berbat durumda nasıl gidicem ben yürüyemiyorum bile dedim sinirlendi giyindi çıktı gitti. tartıştığımız zamanlarda bile bişey demeden çıkıp gitmezdi çok zoruma gitti..hele de bu durumdayken.. neden gitmedin derseniz açıklayayım gitmek istemedim değil annesini ve kardeşlerini çok severim öyle zannedilmesin severek giderim normalde.. son 1 aydır ayak baş parmaklarımda tırnak batması var. yaşayanlar biliyordur nasıl bir acı koskocaman olmuş mosmor bir parmak elim yanlışlıkla bile hafiften değse oturup ağlanacak bir acı.. terlik dahi giyemiyorum yok böyle bir acı..aman yol mu yürüyecekmişim sanki arabaya binip arabadan inecekmişim ne vvarmış.. afedersiniz wc ye girdiğimde bile mecburiytten terlik giyip zoraki iki adım atabiliyorum..bu durumda olduğumu kendisi de biliyo.. hiçbiyere de çıkamıyorum zoruma gitti bu yaptığı oturdum ağlıyorum :( :(

Gecmis olsun. bi doktore gittiniz mi. tirnak batmasi zor. erkek kardesimde her iki ayak bas parmaginda vardi siserdi terlik giyemez en ufacik darbede kan bosanirdi. ameliyat olup cektirdi. simdi iyi.
Esinize gelecek olursak saygisizlik ve dusuncesizlik yapms. geri donup geldiginde konusun sakince.

Cok gecmis olsun batan tirnagi cikarinca gecmiyomu

Erkekler hep oyle kendileri ufak biseyde yatak yorgan yatar bize gelince sen guclusun derler...
Uzulme bosver
Teşekkürler tırnağımı çekerler diye korkuyorum gitmiyorum eczaneden krem aldım iki gündür kullanıyorum işe yarıyo gibi..aynen geçenlerde grip olacak gibi oldu yatak döşek yattı dört döndüm etrafında..

Bosanilacak bir durum soz konusu degil.. olur boyle tartismalar arada .. takmamaya calisin.. nasil olsa gelir..

Teşekkürler tırnağımı çekerler diye korkuyorum gitmiyorum eczaneden krem aldım iki gündür kullanıyorum işe yarıyo gibi..aynen geçenlerde grip olacak gibi oldu yatak döşek yattı dört döndüm etrafında..

Yok cekmezler canim batan tirnagi kesip duzeltirler kuaforler bile yapiyor bu isi bence hic bekleme

Canım kendiliğinden geçmez bi Dr A git onu çekiyorlar ve rahatlıyosun o iltihap seni mahveder, eşine gelince bırak sinirini atsın gelir kendince alınmış sakinleşince konuşursunuz

Tırnak gevşetici tel yaz gogıl amcamıza
Kendin takabilirsin bunu çok rahatlarsın
Canının kıymetini bil hiçte üzülme
Ben hasta olsam eşim çay demleyemez kendinin bir yeri ağrısa ölüyorum diye yorgan döşek yatar :)

Geçmiş olsun canım bendede ilk doğum sonrası ödemden olmuştu aylar sonra geçti,nasıl olduğunu biliyorum ,üzülmeyin Eşiniz tartışma çıkmasın diye dışarı çıkmıştır bence, en iyi yöntemdir gerginlik oldumğunda çıkıp hava almak ve daha fazla kırıcı sözler sarf etmemek

Saatlerdir donuk bi şekilde oturdum kaldım şaşkınım gerçekten.. şaşkınlıktan yazıyorum sanırım onu da bilmiyorum :KK43: kahvaltı ediyorduk.. kahvaltıdan sonra annemlere gidelim dedi.. ayaklarım berbat durumda nasıl gidicem ben yürüyemiyorum bile dedim sinirlendi giyindi çıktı gitti. tartıştığımız zamanlarda bile bişey demeden çıkıp gitmezdi çok zoruma gitti..hele de bu durumdayken.. neden gitmedin derseniz açıklayayım gitmek istemedim değil annesini ve kardeşlerini çok severim öyle zannedilmesin severek giderim normalde.. son 1 aydır ayak baş parmaklarımda tırnak batması var. yaşayanlar biliyordur nasıl bir acı koskocaman olmuş mosmor bir parmak elim yanlışlıkla bile hafiften değse oturup ağlanacak bir acı.. terlik dahi giyemiyorum yok böyle bir acı..aman yol mu yürüyecekmişim sanki arabaya binip arabadan inecekmişim ne vvarmış.. afedersiniz wc ye girdiğimde bile mecburiytten terlik giyip zoraki iki adım atabiliyorum..bu durumda olduğumu kendisi de biliyo.. hiçbiyere de çıkamıyorum zoruma gitti bu yaptığı oturdum ağlıyorum :KK43: :KK43:
iyi gunler benimde tirnagim sizinki gibiydi durduk yere sizlardi.ben aksam pamukla corek otu yagi surdum inanmayacaksiniz ama sabah hicbiseyim yoktu.ama ben garanti olsun diye bi kac kez daha surdum.gercek corek otu yagiydi bemimki. Esinizi de takmayin hatasini anlar gelir ozur diler.gozyaslariniza degmez..gecmis olsun.

abartmıs gayet normal rahatsızsınız gidemiyorsunuz herseyi gectim bazen insanın keyfi olmaz gitmeyelim ya dersiniz ne var bunda kızıp cekip gidecek kadar siniri gecince gelir yaptıgının yanlıs oldugunu farkeder diye dusunuyorum

Tırnak gevşetici tel yaz gogıl amcamıza
Kendin takabilirsin bunu çok rahatlarsın
Canının kıymetini bil hiçte üzülme
Ben hasta olsam eşim çay demleyemez kendinin bir yeri ağrısa ölüyorum diye yorgan döşek yatar :)
Krem aldım eczaneden iltihap söktürdü resmen bi Kaç gün daha kullansam daha iyi olacak gibi..zaman gerekiyo sadece

geçmiş olsun. Düşüncesizlik etmiş ama kendini heba etme o kadar. Belki başka birşeye canı sıkkındı eşinin de.

Back
X