• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim cimri mi ?

esraeken

YAŞAMALIYIM
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
393
0
26
İstanbul
kızlar öncelikle nasılsınız inşaallah iyisinizdir sizden akıl almaya geldim en iyi çözümler burda bulunuyor çünkü :) kızlar eşimle bu yaz tatile gitmek istiyordum lakin o memlekete gitmek istediğini söyledi ama ailesiyle biraraya gelmek istemiyorum buna rağmen tamam önce tatile gidelim sonrada annenlere uğrarız ama fazla kalmam dedim ama ne olduysa eşim 180 derece dönerek hayır tatile okadar para mı verilirmiş demeye başladı sizce eşim cimri mi yoksa bahane mi uyduruyor ailesinin yanına gitmek için ne söylesem kar etmiyor bu adama :(

sende ona o zaman hiç bi yere giymeyelim sıfır masraf yapmış oluruz de:)bakalım ne yapcak

kızlar öncelikle nasılsınız inşaallah iyisinizdir sizden akıl almaya geldim en iyi çözümler burda bulunuyor çünkü :) kızlar eşimle bu yaz tatile gitmek istiyordum lakin o memlekete gitmek istediğini söyledi ama ailesiyle biraraya gelmek istemiyorum buna rağmen tamam önce tatile gidelim sonrada annenlere uğrarız ama fazla kalmam dedim ama ne olduysa eşim 180 derece dönerek hayır tatile okadar para mı verilirmiş demeye başladı sizce eşim cimri mi yoksa bahane mi uyduruyor ailesinin yanına gitmek için ne söylesem kar etmiyor bu adama :(

Cimri değil bahane uyduruyor :D

peki annenlere gıdınce masraf olmuyormu hayatım ne lakası var desen ...

tatılını mı görmus yanı ... annenlerde orda kalsın bır kere ölmezler ya .... valla sevmıyorum ben cımrı erkeklerı bır tanede bende var

eşin cimri mi değil mi bunu en iyi sen bilebilirsin.şu yazdıklarından bir sonuç çıkarmak zor ama eğer önce tatile evet deyip sonra fikrini değiştirdiyse büyük ihtimalle ailesinin yanına gitmek için bahane uyduruyordur:31:

bir yerden bir yere gitmek zaten başlı başına masraf...anasının babasının yanında daha iyi dinlenenebilecegını düşünüyo sanırım...ehh sen dinlenebilecekmisin bilmiyorum malum köye gideceksin gelinlik bekleyecekler...

bence köye gitmenin senin için de dinlendirici olacagını düşünüyor ve bencillik ediyor.
genel erkek yapısı.
bencillik

kızlar bu konu yüzünden tartıştık bugün :( para uçacak gidecek diyor ailenin yanına ozaman tek git ben gelmicem dedim güldü geçti sonrada kalktı tatil için parayı sen bul ozaman dedi sanki para basıyorum ben :((( ailesine gelince gelecez diyor 3 günlük tatil istedim burnumdan getirdi :(((

Back
X